Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Semi-finals: Barcelona (H) 18.04.2012. @ 20:45

Istaknuti odgovori

• Autor
Razglednica za Kataloniju:

[img]http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/582628_335219196545694_166850193382596_876972_556602514_n.jpg[/img]
  • Odgovori 236
  • Pregledi 17,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='VahaCFC' timestamp='1334783450' post='41790']
Clean sheet protiv najbolje ekipe svijeta :D :D :D
Da ga jebes ne moze bolje :P
[/quote]
Ban na ovo
Govorit za barcu ovako nešto na Chelskom forumu

OT: Svaka čast. Odlična tekma, momčad koncentrirana cijelu utakmicu, Cole spašavao čisti gol, oni se napromašivali.
U uzvratu isto ovako samo bez ovi propusta od danas
Meireles je dosta loš u prvom bio, imao dosta grešaka, ali u drugom solidan
Ivanović također mislim da 2 greške je imao
Mata dosta neprimjetan
Drogba odradio posao

po meni Cech i Cole igrači utakmice
Cech nas je u nekoliko navrata spašavao sjajno
Cole odigrao fantastičnu tekmu

Lampardov pas za Ramiresa nemoram ni spominjati

ostali borbeni, doduše bilo je nekih grešaka koje se nisu smjele dogoditi, ali pobjeda je tu, vrijeme je za slavlje
[quote name='stifmeister' timestamp='1334784429' post='41820'] Ban na ovo Govorit za barcu ovako nešto na Chelskom forumu OT: Svaka čast. Odlična tekma, momčad koncentrirana cijelu utakmicu, Cole spašavao čisti gol, oni se napromašivali. U uzvratu isto ovako samo bez ovi propusta od danas[/quote]vidis da se sprda kakvi oni i ekipa :D
jako sam zadovoljan, jasno još nismo prošli treba otić na Camp Nou ali kakva strpljivost kakav kolektiva, svaka čast ! pokazali smo da imamo konjske živce, da igramo diciplinirano u obrani i da je optrebna 1 ma i najmanja šansa da sjevne i završi u golu i to ako iskoristimo na Camp Nou odradili smo 80% posla, najbitnije nismo danas primili gol, i kao što rekoh , tamo opet strpljivo probat dat gol i MORAT al MORAT kažnjavat onakve prilike kakvu je Kalou fulao, Barca ako ne zabije u prvih 20 minuta mislim da će poćet panićarit i već gubit koncentraciju i tu je naša šansa, a ako se daj bože uspijemo obranit 1. poluvrijeme i 10-15 minuta 2. mislim da imamo velike šanse za postić pogodat, otvorit će se otraga, i onda iskoristi Dannya i Ramizza :)) al otom potom, uživajmo večeras zaslužili smo :DDDDDD CHELSEA ŠAMPIOOOOOOOOOOOONNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ljudi moji, ovo mi je najsretniji trenutak u životu, plačem od sreće što u životu nisam prije.....
Toliko sam ponosan i sretan, sva nepravda je ispravljena, prokletstvo je skinuto, ma boli me kurac što je "samo nogomet", živim za taj jebeni nogomet, JEDAN ŽIVOT, JEDNA LJUBAV, JEDAN KLUB!

C'mon Chelsea!!!
Jeste culi, pukla picka na SB-u?!
:D:D
Chelseaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
[size=5][i][b]Pokazali smo Manchester United-u kako dobiti Benficu! ♥[/b][/i][/size]
[size=5][i][b]Pokazali smo Manchester City-u kako dobiti Napoli! ♥ ♥[/b][/i][/size]
[size=5][i][b]Pokazali smo Realu kako dobiti Barcelonu! ♥ ♥ ♥[/b][/i][/size]
[b] [size=5][i][b][u]Nema sudija, nema Barcelone! ♥[/u][/b][/i][/size][/b]
[quote name='FLampard8' timestamp='1334784969' post='41836']
ak drogba dobi zuti tamo oce dobit zabranu za slj tekmu il treba dobit u 3 zuta zaredom?
[/quote]
nece zasto mislis
[quote name='Elao' timestamp='1334525907' post='41366']
Zaboravio sam da kazem tj da ponovim 13 put, Drogba mora poceti ovu utakmicu :)
[/quote]
Kad smo vec krenuli da citiramo sami sebe :P

Joj imal sta jace kad te pukne ova euforija pa utorak ne mozes docekat :)
Kojim riječima opisati ovaj osjećaj ?
Ponos, hrabrost, srce, strpljenje... Nije dovoljno da dočara taj feeling. Ah... Just carefree where-ever you may be cuz we're the famous CFC... B)
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1334785258' post='41847']
Da kupujem karte za Munchen[b] ili da pričekam da ih osramotimo i na Camp Nou?[/b]
[/quote]

Razumem tvoju radost, al aj budi malo realan :)

Cisto da se vidi ciji su navijaci gospoda, a ciji slepci kod ociju, sa dva grama mozga ;)
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1334785042' post='41841']
nece zasto mislis
[/quote]
Ide sa žutim na uzvrat pa zato
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1334786107' post='41861']
ne mora znacit da ce ga dobit
[/quote]
Pitao je čovjek što ako dobije i tamo jbt

[quote name='Capofamiglia' timestamp='1334786048' post='41859']
samo mogu reci da nisam mogao vjerovati da je CHELSEA odigrao ovako disciplinovano !
[/quote]
Igrat će i dalje tako jer je nekima ovo zadnji vlak za Ligu prvaka
Ostavili smo srce na terenu, pokazali smo da smo mozda i jedina momcad na svijetu u zadnjih ne znam ni ja koliko godina s kojom Barcelona muku muci i nikako da nađe lijeka za nas, imali smo srece, ali i nama se jednom moralo otvoriti, pokazali smo svijetu tko je i što je Chelsea FC..
Ja jos drcem, stari mi je zaprijetio da ce me izbacit iz kuce ako se jos jednom zaderem kao kod Drogbinog gola al koga briga, pobijedili smo ove omrazene sugave patuljke i nista mi vise nije bitno, o uzvratu cu razmisljat kad se ohladim..
KTBFFH brothers!!
Ovaaaaaa noć, ova noć ima čudnu moć. Daj mi sveeeeeee, u ovoj noći sve se sme. B)

Baš himna, treba je oficijalno proglasiti. Vraćam se kući s dva jarana (Katalonca) i opalim ovu pjesmu s mobitela dok oni seru o prilikama, posjedu lopte, šutevima.. a ja samo idem i pjevam. :D
:D
Cesc Fabregas : "It's always difficult playing Chelsea. When I was at Arsenal, we attack, attack, attack.. and then Drogba scores"
[img]https://p.twimg.com/AqyyhyrCAAAqyAY.jpg[/img]

Sad i Messi može s ponosom otići kući znajući da je dobio dres od captaina.
i sad me zanima gdje su oni navijaci sto su pricali tamo nekad kad bi izgubili ili remizirali pa pricaju ak budemo igrali ovako valja nam pet komada primiti osramotiti se cccccc a ja sam znao da nasi igraju srcemmm i svaka im cast <3 chelseaaaaa do groba <3
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.