Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Semi-finals: Barcelona (H) 18.04.2012. @ 20:45

Istaknuti odgovori

bqoPv.jpg

UEFA CHAMPIONS LEAGUE

SEMI-FINALS, FIRST MATCH

STAMFORD BRIDGE STADIUM, LONDON

CHELSEA FC versus FC BARCELONA

18.04.2012, SCET 20:45h, WEDNESDAY

Preview: Javite se reLi na private tko želi raditi uvod za ovu utakmicu

Vaša očekivanja?

(tema će biti otključana odmah poslije utakmice Tottenham - Chelsea u FA kupu)

• Odgovori 236
  • Pregledi 17,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[media]http://www.youtube.com/watch?v=wQ7p8MkTldQ[/media]

Never forget Ovrebo!

Idemo na osvetu :).
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1334520113' post='41316']Čech :: Ivanović, Cahill, Terry, Cole :: Lampard, Meireles :: Ramires, Mata, Torres :: Drogba Ili barem Studge umjesto nekoga naprijed.[/quote]

e tako bi nekako i ja
Drogba u vrhu napada, a Torres službeno na lijevom krilu, ali svi znamo da njega posvuda ima :D
[quote name='chelseathebest' timestamp='1334520524' post='41318']

e tako bi nekako i ja
Drogba u vrhu napada, a Torres službeno na lijevom krilu, ali svi znamo da njega posvuda ima :D
[/quote]
Bilo kako bilo, bez Dannya ne smijemo igrati, te naravno pod hitno ukinuti Bosingwu i Kaloua iz prvih 11.
Krenucu od sastava sa kojim bi bilo najbolje da izadjemo ispred Barselonu :
Cech
Ivanovic,Luiz,Terry,Cole
Meireles,Lampard
Ramires,Mata,Malouda
Drogba

Najbolje bi bilo da odigramo isto kao protiv Totenhema danas..
[quote name='SamoMaja' timestamp='1334521376' post='41325']Krenucu od sastava sa kojim bi bilo najbolje da izadjemo ispred Barselonu : Cech Ivanovic,Luiz,Terry,Cole Meireles,Lampard Ramires,Mata,[size=6]Malouda [/size]Drogba Najbolje bi bilo da odigramo isto kao protiv Totenhema danas..[/quote]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nezelim da postavljam neke formacije i sastave ali uglavnom se nadam da ce Sturridge igrati, jer moze nam njegova brzina dobro doci da na neku kontru zabijemo. U vrhu napada bi volio viditi Drogbu, ali je on danas igrao (fenomenalno) i zato vjerujem da ce s Torresom zapoceti. Nakon ove predstave danas vjerujem da mozemo dobiti i Uefu ^_^ pardon mislim Barcu
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1334521501' post='41326']

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[/quote]
Dobili smo jos jednog komicara...Malouda [img]http://gamers.ba/csbihslike/cheesy.gif[/img]
Disciplinovano i cvrsto igrati, kod kuce se igra ali opet ne srljati naprijed jer nea te ekipe koja napadacki moze dobiti Barcelonu, kontrama derati. Ne ocekujem golove u ovoj utakmici ali isto tako ne ocekujem i sranje od sudije, glupe odluke i navlacenje ofirno, takodjer ce trebati najvise srece da bi se ovo proslo i valjda Bog pogleda Chelsea napokon.
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Cech[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Ivanovic,Luiz(Cahill),Terry,Cole[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Obi Mikel,Lampard[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Sturridge,Mata,Ramires[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Drogba [/font][/color]

[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Definitivno najači sastav, Obi Mikel je u dobroj formi, a Drogba ove jake utakmice redovno odigra odlično. I treba bunker igrati od prve minute i na kontre[/font][/color]
[img]http://www.footballuser.com/formations/2012/04/382490_Chelsea.jpg[/img]

Ovako poceti ako David ne bude spreman onda Cahill.A za mene najteze odluciti koga staviti u napad Drogbu ili Nanda :unsure:

Igrati cvrsto nedati im da igraju svoju smor igru i lomiti im noge da imaju razloga da padaju :angry: :angry:

Ocekujem pobjedu bez primljenog gola B)
Sturridge i Ramires po stranama u vrhu Drogba , iz kontre im prijetiti .
Mislim da ce igraci biti posebno "napaljeni" na ovu utakmicu zbog one kradje , Drogba bi mogao da vrati Barci za ono
Dosta pobjeda bez primljenog ;) zaustavit Messija ;)
torres i kalou u svakom slučaju ne smiju početi
Bez Luiza smo go gola kita, samo da se oporavi
[quote name='makk' timestamp='1334526339' post='41370']
Pobjeda naravno i da neko slomi nogu iniesti..ili bilo kome..
[/quote]
ma nebih to, samo zelim da ih nadjacamo u igri, da zabijemo bar 2-3 gola na stamfordu, na manjem terenu nemaju sanse nikakve, to iskoristiti i nesto rastereceniji otici na nou camp i pokusati se odbraniti, eventualno kontrama pokusat zabit gol

ali nesto nisam narocito uzbudjen sto se lige prvaka tice, nekako vise sam napet sto se tice fa cupa protiv liverpoola
Poslije onakve predstave protiv Tottenhema ne znam sta da mislim.
Realno Barcelona je favorit , u prednosti suu odnosu na CFC , ali sa Chelsea-em se nikada ne zna . Ako odigraju kao protiv Pijetlova imamo sanse da prodjemo , ali s druge strane ako odigraju kao protiv Fulhama ispadamo . Mislim da je Barceloni najtezi i najgori protivnik upravo CFC , nikada nas nisu ubili rezultatom , i gotovo u svakoj utakmici smo bili bolji , posebno na Bridgeu .
Sudija ce odgrati ogromnu ulogu u ovome mecu . Nadam se da ce biti posteno sudjenje ,

Sto se tice sastava RDM ce imati slatke muke koga da stavi u napad .
Drogba je za velikih utakmica (sto je pokazao i protiv Totettenhama) , mogu misliti koliko ce biti nabrijan protiv cigana . Ali opet s druge strane Torres je u 10 utakmica protiv Barcelone dao 7 golova , sto znaci da zna igrati protiv njih .
nesmije igrat Meireles on previše pimpla i dira tu loptu ko neka pedofilčina, a ključan če bit brz prijenos lopte u kontrama na koje bi morali igrat jer nadigravanjem nećemo ništa postć protiv ovakve ekipe. Nesmije igrat jer je loš dribler i onda kad doÄ‘e do girača stane i čeka i ako ga pretrči ok ako ne zabije se u njega u svkaom slućaju previše se tu vremena prosipa, možda da uÄ‘e u zadnjih 20-ak minuta al veliko možda, raÄ‘e bi htio vidjet Maloudu nego kaloua, i to je uglavnom to od ovih igrč koji nebi smjeli igrat.
Kao što rekoh ovakvu ekipu koja gaji takvu igru da tokom cjelog meča drže lopte i dominiraju nemžep dobit time i dominacijom , popili b kišu golova, al zao ih možemo ubit njihovom igrom, uv kad se zaigraju ostane ogromna rupa u obrani jer bekovi odu u napad a Puyol i Piqe zaÄ‘u dosta visoko i nisu dovoljno brzi da zaustave krila u kontri, tako da ih treba pustit malo da igraju da se uspavaju,

Evo ja bi volio ovako neki sastav:

----------Cech-------
Bane---Cahill--Terry---Cole
-----Mikel----Lamps----
Stu----Mata------Ramiz
---------Drole------

pokušat s dugim loptama na Droleta , a onda on nek pokaže s njom što zna oče li je spuštat ili kao protiv spursa okrenut igrača i zakucat je, nek sam odluči :D

Deifnitivno ih možemo proćć nisu oni nikakviv anemaljci nit imaju tolku nadmoć, kad god igramo protiv njih uvjek smo bolji i fali sreće il nas zakinu, danas su igrači gladni osvete vjerujem da ovo čekaju već apr godina a i protiv pjetlova onih 5 komada može samo samopouzdanje probudit , tako da se ne bojim previše, samo da ne primimo gol to je primarni cilj. A za sudce se ne bojte ipak se igra na Bridgeu , ako će ih UEFA navuč navuč če ih kad budu igrali doma.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.