Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Semi-finals: Barcelona (H) 18.04.2012. @ 20:45

Istaknuti odgovori

Baš sam sad pogleda reprizu utakmice na chelsea tv-u... koji dobar osjećaj u miru pogledat bez ikakvie nervoze i svega... iako moram priznat da je bolje bilo u srijedu večer gledati i baš je sva ta neizvjesnost i napetost dala poseban čar ovoj pobjedi... :D
  • Odgovori 236
  • Pregledi 17,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Oplako sam na ovog Katalonca i kolumnu. Ne znam stvarno šta bih suvislo reko, frajer ima doskočice, zna složiti rečenice al jebiga kad je to sve usmjerio u pogrešnom smjeru. Žalosno. :(
Makar mu zavidim na pismenosti :D

Jebo mater ovo kao da je pisalo dijete od 10 godina, dijete koem roditelji stezu obruc !
"Jedna lasta ne cini proljece,[b]jedan poraz ne brise historiju"[/b]

Ispravite me ako grijesim al' mi smo ti koji ih karamo vec dugi niz godina :D
  • Autor
S kolumne:

[i] Napadač domaćina je zabio na asistenciju [i]Ramiresa[/i], koji više izgleda kao berač kafe ili banana, nego kao nogometaš. Brazilac, koji se očigledno hrani samo kikirikijem i malinama, je nakon hitrog trka po lijevoj strani uposlio napadača sa epileptičnim problemima, koji je nažalost postavio konačan rezultat.[/i]

A ja samo mogu odgovoriti na ovo: BERAČ KAFE I BANANA + PADAVIČAR S EPILEPTIČNIM PROBLEMIMA su vam presudili. Hvala i doviđenja ;) Ljubomora je čudo stvar.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1334934344' post='42217']
S kolumne:

[i]Napadač domaćina je zabio na asistenciju [i]Ramiresa[/i], koji više izgleda kao berač kafe ili banana, nego kao nogometaš. Brazilac, koji se očigledno hrani samo kikirikijem i malinama, je nakon hitrog trka po lijevoj strani uposlio napadača sa epileptičnim problemima, koji je nažalost postavio konačan rezultat.[/i]

A ja samo mogu odgovoriti na ovo: BERAČ KAFE I BANANA + PADAVIČAR S EPILEPTIČNIM PROBLEMIMA su vam presudili. Hvala i doviđenja ;) Ljubomora je čudo stvar.
[/quote]

hahaha a ko se usuđuje govorit nešto o našim igračima
navijač u čijem timu igraju majmuni, hobiti i holivudski propaliteti
Sta onda reci za Busqueta , Alvesa , Sanheza , Pedra i ostale "glumce" ?

DA im hoce padavicar u uzvratu dati jos 2 komada :*
[url="http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6OsIq2J5OIA"]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6OsIq2J5OIA[/url] :)
jel se ko reigstrovao tu? evo ja sam sad, pa hocemo li navalit? samo nemojte govorit da smo sa chelseabalkan, da nebi i oni dosli ovamo spamati, da ih prcamo malo u mozak
uf, kad se sjetim one utakmice protiv liverpoola u polufinalu kad su zabili nepostojeci gol, finala u moskvi, pa polufinale u barci, nekako sam siguran da je liga sampiona nasa, samo igraci trebaju da se sjete toga, da ih motivira, red je na nas

http://www.youtube.com/watch?v=J2H1f02er_Q

ccc
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.