Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Semi-finals: Barcelona (H) 18.04.2012. @ 20:45

Istaknuti odgovori

Bolje staviti i Maloudu nego Kaloua, mada mislim da bi veceras mogli u prvih jedanaest vidjeti i Meirelesa.
Ja tipujem na
bane-cahill-terry-cole
mikel-meireles
lampard
mata-malouda
torres
  • Odgovori 236
  • Pregledi 17,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='trebevic' timestamp='1334739405' post='41651']
Bolje staviti i [u][b]Maloudu[/b][/u] nego Kaloua, mada mislim da bi veceras mogli u prvih jedanaest vidjeti i Meirelesa[/quote]Ovog bolida ???? Pa bolje Ferreiru stavit na krilo nego njega ! :ph34r:

[quote name='Zxenox' timestamp='1334685720' post='41583']
Dušu prodajem samo da osvojimo LŠ, da mogu da se setim kad ostarim da je Chelsea osvojio jednom Ligu Šampiona! I duša i telo, sve je [size=6][color=#0000ff]PLAVO-[/color]BELO![color=#ffffff]BELO[/color][/size]
[/quote]
Kad ostaris Chelsea ce imati vec dosta titula LS ;)
--------------Cech-----------------
---Ivanovic-Terry-Cahill-----Ashley Cole--
----------Lampard----Mikel-----------
-------Sturridge--Mata------Ramires-----
------------------Drogba----------------
http://www.football365.co.za/story/0,22162,8695_7682077,00.html

Dobro da si se setio da priznas....
Ne mogu da psujem sad, inace bi mi mesta za pisanje ponestalo.
[quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1334748195' post='41660']
Najvjerovatnija postava Barcelone večeras

Valdes
Alves, Pique, Mascherano, Puyol
Xavi, Busquets, Iniesta
Sanchez, Messi, Pedro
[/quote]

Ne verujem da ce Pedro igrati veceras...
Mozda ce Guardiola nastupiti kao u prvoj utakmici protiv Milana, sa defanzivnijom postavkom, sa Keitom i Busquetsom na sredini. U suprotnom ocekujem Fabregasa umesto Pedra.
Što se tiče sastava znam da kod nas sigurno neće Sturridge igrat, što naravno nije dobro. Ali eto, haman ga ne simpatiše Robbie, inače nebi se Salomon naigrao.

Večeras nam kontre moraju biti samo takve, a bgm s Kaloum koji zajebe 9 od 10, ne piše se dobro. Sturridge je konkretniji, zna proći, šutati, brži je...

Jučer čitam izjave igrača iz Bundeslige pred tekmu Bayern-Real, kad Lewandovski izjavi želim da Bayern proÄ‘e, ne bih volio gledati špansko finale... Pu jbm ti mater, ko fol nas odmah otpisao.
Zbog takvih momci trebaju večeras i sljedeće sedmice krv da proliju, ali da prođu, da ih sve u mozak jbmo..

Idemooooooooooooooooooooooooooooooooo
Kako sam pun elana i adrenalina
Idemo danas sredit tu farselonu, jednom i za svaki put.

Očekujem sve da budu na razini, u top formi, očekujem od Drogbe gol, očekujem da Ramires trči i barata loptama po terenu ko da igra s lavovima, očekujem nekoliko dobrih slobodnjaka i gol iz barem jednog, očekujem kornere i šanse iz istih.

Očekujem bunker i kontre :D
Jel moze igrati Bane veceras???
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1334751786' post='41665']
[/quote]
Naravno, suspenzija važi samo za domaća takmičenja.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1334751786' post='41665']
[/quote]
Može

Ovakav se sastav najavljuje po novinama. No vjerojatno će Robi iznanadit

[img]http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/521642_403935746297966_146032762088267_1394109_1456217999_n.jpg[/img]
Ishod ovog polufinala se resava veceras.
Ako Farca bude bez pritiska u revansu, mozemo se oprostiti od prolaza.
Od njih se ocekuje da prodju, njih svi vide kao osvajace trofeja... Oni su vec pod pritiskom. Plavci moraju uraditi veceras sve, i moguce, i nemoguce da taj pritisak povecaju.
Farceloni je lakse dati gol, nego isti ne primiti.
Moraju momci da veruju u sebe, u tim... Da se batale prica "Barcelona nije sa ovoga sveta" i sl. I oni su ljudi, i oni gube. Da zaborave bilo kakav respect prema njima, i da im pokazu ko je gazda u Londonu, i da je 2009 Chelsea porazen od Uefe, ne od njih....
IDEMO JEBOTEEEEEEEE
http://www.youtube.com/watch?v=l0RTMLk2pkI&feature=related

im blue inside and outside
http://www.youtube.com/watch?v=68ugkg9RePc
I ja bih Dannya na desnu stranu. Tamo će vjerovatno igrati Puyol za njih beka i tu bi se moglo proći, tu vidim priliku. Pozadi Bane ionako neće često prelaziti centar pa će čuvati leÄ‘a našem krilu. Ramiza lijevo kao protiv Napolija da pomaže Ashu i udvaja. Tražiti šansu u prekidima, a svaka koja se ukaže mora biti iskorištena. Promašaje protiv ovakve ekipe ne smijemo dozvoliti. :)
Stari kaže 2-1 za naše nakon što oni povedu 1-0. :D
[quote name='Wisey' timestamp='1334755084' post='41678']
I ja bih Dannya na desnu stranu. Tamo će vjerovatno igrati Puyol za njih beka i tu bi se moglo proći, tu vidim priliku. Pozadi Bane ionako neće često prelaziti centar pa će čuvati leÄ‘a našem krilu. Ramiza lijevo kao protiv Napolija da pomaže Ashu i udvaja. Tražiti šansu u prekidima, a svaka koja se ukaže mora biti iskorištena. Promašaje protiv ovakve ekipe ne smijemo dozvoliti. :)
Stari kaže 2-1 za naše nakon što oni povedu 1-0. :D
[/quote]

Ja bih Ramiza najradije stavio u srce terena, da igra flaster na Messiju.
Ako ćemo realno, nema tog igrača na ovoj planeti koji bi Messija sam mogao zaustaviti. Ali, ali uz dobru taktiku, meÄ‘usobno pokrivanje igrača i prostora, snažnu komunikaciju u ekipi i njegovu lošu noć to se može napraviti. Inače vjerovatno najtalentiraniji i najbolji nogometaš kojeg sam ikad gledao, vjerovatno svih vremena. :) Mada ja preferiram Zidanea, Lampsa i tako te vrste ali ovo je nešto strašno.
[quote name='Whisper#2' timestamp='1334755258' post='41680']

Ja bih Ramiza najradije stavio u srce terena, da igra flaster na Messiju.
[/quote]
Od flastera nema nista, messija je skoro nekooguce tako zaustaviti... Samo smireno u odbrani njega ce Mikel da strpa u dzep :P
[quote name='Wisey' timestamp='1334755479' post='41682']
Ako ćemo realno, nema tog igrača na ovoj planeti koji bi Messija sam mogao zaustaviti. Ali, ali uz dobru taktiku, meÄ‘usobno pokrivanje igrača i prostora, snažnu komunikaciju u ekipi i njegovu lošu noć to se može napraviti. Inače vjerovatno najtalentiraniji i najbolji nogometaš kojeg sam ikad gledao, vjerovatno svih vremena. :) Mada ja preferiram Zidanea, Lampsa i tako te vrste ali ovo je nešto strašno.
[/quote]

[quote name='sisa01' timestamp='1334755558' post='41685']
Od flastera nema nista, messija je skoro nekooguce tako zaustaviti... Samo smireno u odbrani njega ce Mikel da strpa u dzep :P
[/quote]

Slazem se da je njega skoro nemoguce zaustaviti 1 na 1, ali u dosta utakmica Farcelone, on je imao isuvise prostora za igru, slobodno se kretao po terenu. To je ogromna greska. On mora imati striktnu markaciju, posebno u situacijama kada primi loptu ledjima okrenut golu. Ramiz bi bio savrsen igrac za to, kada bi RDM o tome razmisljao. Brzi je od Messija, borben, ne odustaje od lopte... Mnogo bi brzih akcija i dodavanja mogao da spreci.
Steta sto niko ne deli moje misljenje :D :P
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.