Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Semi-finals: Barcelona (H) 18.04.2012. @ 20:45

Istaknuti odgovori

--torres--mata---ramiz
-------drogba............

torres zna dobro ubaciti loptu, tako da bi ovo odlicno bilo, samo pitanje kako ce se barcelonini padavicari nositi s didierom, jedva cekam da i to vidim :D
  • Odgovori 236
  • Pregledi 17,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1334578720' post='41423']
Sudit će nam Felix Brych.
[url="http://www.transfermarkt.de/en/dr-felix-brych/profil/schiedsrichter_2.html"]http://www.transferm...srichter_2.html[/url]
[/quote]

dobro je Švabo, znači vjerojatno nepotkupljiv, dostojanstven i moralan :D
Samo da neko ubije Piquea, da možemo da muvamo Shakiru posle.. Pobeda je jedino u opticaju! Dobar rezultat kući,i u gostima bunker.
plavci kojima prijeti suspenzija u slučaju dobivanja žutog kartona su cole, luiz, raul, bane dok su kod cigana to samo puyol i mascherano :(
a znamo da su trebali još minimalno 2 žuta kartona dobiti u ogledima s milanom :angry:
samo nagrizaju pigmejci, malo po malo, gdje god mogu..
ali nadajmo se da će se ovi gore navedeni plavci izvući bez drugog žutog, ili ne daj Bože crvenog kartona, a isto tako i ostatak ekipe....

idealno bi bilo kad bi jedan od ova dva barcelonina lapana (ili daj Bože oba) dobio karton, jer time bi im bila jako oslabljena obrana u uzvratu u njihovom teatru...

vidim većina se dvoumi oko drogbe i torkea a ja nekako imam osjećaj da će nas rdm opet malo iznenaditi, doduše ne kao protiv benfičana, ali...
nekako mi se vrti u glavi da će od prve minute igrati i didier i torke, naravno u standardnoj formaciji 4-2-3-1 jer mislim da od nje menadžer neće odstupati...
ali živi bili pa vidjeli, jer mislim da ni rdm još nije siguran koju postavu šalje u bitku, tako da možemo očekivati neočekivano, kao i protiv benfice...pa nek malo i guardiola mućka glavom, zna rdm ;)

neću ulaziti u neke kalkulacije oko postave, ali po meni u prvih 11 su sigurni cech, terry, cole, bane, frankie, mata, drogba...
bilo bi idealno kad bi se luiz oporavio, jer farsa ionako ne igra po zraku tako da bi puno vrijednija za chelsea bila luizova brzina, agresivnost i eksplozivnost nego cahillova visina...

ali opet luiz zna prtljati otraga, dok kod cahilla to nije slučaj, a njegova izrazita visina i sjajna igra glavom bi mogla donijeti prednost u prekidima za plavce, tako da oba imaju i svoje prednosti i mane, ali tko god igrao samo neka bude na pravoj razini i nema problema, jer ključno je obraniti gol u londonu...

eto s postavom neka kalkulira rdm, jer ionako je njegova zadnja šta god i koga god mi htjeli u prvih 11 :)
samo neka istrče svi do jednog nabrijani, rastrčani, agresivni i ujedinjeni, svi za jednog jedan za sve, ne dozvoliti da u velikoj želji za osvetom izgore i raspadnu se, nego otraga stisnuti, nema prilaza cechu (koji će nadam se OPET odigrati sjajnu rolu i zadržati mrežu netaknutom), koncentrirano u obrani i vezi a u napadu iskoristiti i najmanju šansu...

eh, kako fino i lako izvedivo izgleda na monitoru napisano, sad još SAMO treba izvesti to u srijedu na terenu ;)
uglavnom očekujem krvavu borbu do 93. minute i klanje, a ako je potrebno za prolaz i sudačke greške, naravno u korist chelseaja, jer 6.5.2009 je ionako nenadoknadiv i nezaboravan dan u srcu svih plavaca :angry:

[b][color=#0000ff]COME ON CHELSEA[/color][/b]
Farcelona se plasi Chelsea-ja !!!
U poslednjih deceniju odigrali su dosta medjusobnih meceva, niti u jednom Farca nije bila bolja. Sve sto su dobili, dobili su na jedvite jade + sudije !
Nema tima u Evropi, sem mozda Reala, koji je Farci toliko muka zadavao.
Samo pametno i hladne glave u utakmicu, i moze se cak i pobediti :)

Farca se brani presingom...Ako lopta izadje, iz te prve linije odbrane, koja pocinje vec u polju protivnika, oni pozadi ostaju sa sporim defanzivcima. Tu je najveca sansa Chelsea-ja. Tako su pali 2006, tako mogu da padnu i sada! U odbrani cvrsto, na sredini presing, u kontru svom snagom, sa dusom u zubima, ako treba !
[b]
[font=arial,helvetica,sans-serif][size=3]Njemački sudac, Felix Brych (36) sudit će prvu polufinalnu utakmicu protiv Chelsea na Stamford Bridgeu, potvrdila je UEFA danas. Ovo će mu biti prva oficijalna utakmica u kojoj će suditi Barceloni, dok je Chelseau sudio u 1/8 finala Lige prvaka protiv Napolija, kada je Chelsea pobjedio rezultatom [/size][/font]4:1[/b]
Tarifa određena:

[img]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/563147_2045812562203_1751075459_1025903_1477692527_n.jpg[/img]
  • Autor
Ja sam jednom već rekao, ovu bi formaciju volio ;)

[b]------------------- ČECH ------------------[/b]

[b]IVANOVIĆ - CAHILL - TERRY - BERTRAND[/b]

[b]--------- RAMIRES - ESSIEN ------------[/b]

[b]STURRIDGE - MATA - LAMPARD[/b]

[b]-------------- DROGBA -------------------[/b]

U uzvratu na Nou Campu:

[b]IVANOVIĆ - CAHILL - TERRY - COLE[/b]

[b]RAMIRES - MIKEL - LAMPARD - MATA[/b]

[b]-------- DROGBA ----- TORRES ---------[/b]
Ja mislim da ne postoji taj navijač koji se ne boji ove utakmice barem malo, ali isto tako nema tog navijača koji ne vjeruje u svoj tim pa makar i najteži trenuci bili. Što se te psihološke strane tiče, ova je pobjeda protiv Spudsa došla ko desert poslije obilnog ručka, a sad kad bismo uspjeli nešto dobro napraviti u srijedu to bi još bilo ko vopi na sve to, onako da se zalije. :D
samo hrabro nek momci odigraju,a barceloni ce bit navlacenja kao i dosad bez obzira ko sudi
[quote name='Wisey' timestamp='1334599107' post='41474']Ja mislim da ne postoji taj navijač koji se ne boji ove utakmice barem malo, ali isto tako nema tog navijača koji ne vjeruje u svoj tim pa makar i najteži trenuci bili. Što se te psihološke strane tiče, ova je pobjeda protiv Spudsa došla ko desert poslije obilnog ručka, a sad kad bismo uspjeli nešto dobro napraviti u srijedu to bi još bilo ko vopi na sve to, onako da se zalije. :D[/quote]

Jesi docarao, svaka ti cast. A prolaz u finale bi bio kao jedan momacki prdez poslije svega ovoga. :D

Kako god da se zavrsi, ja se nemam cega sramotiti. Svi navijaci od Intera, Reala, Milana, Arsenala, Liverpoola itd., su uz nas u srijedu. Nemamo se cega sramiti i stiditi. Niko od pomenutih nam ne smije nista pomenuti jer smo mi u TOP4 tima u Evropi, a svi ce biti uz nas zbog najvece nepravde nacinjene u fudbalu. Bice tesko, ali jedno je sigurno - poslije ove utakmice jos vise cu voljeti Chelsea.
http://www.clubcall.com/chelsea/luiz-doubt-for-barca-1414757.html

Luiz mozda i ne zaigra u prvom mecu....

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

Nekako mi jasno, kad citam navijacke komentare, da pricaju ljudi nebuloze....

Al vecih licemera od igraca Farcelone nema....

Uverite se i sami

http://www.football365.co.za/story/0,22162,8695_7678423,00.html

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.