Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Semi-finals: Barcelona (H) 18.04.2012. @ 20:45

Istaknuti odgovori

Izuzetna pobeda!!!

Mnogo tezak mec za gledanje,pogotovo kad se tim za koji navijas brani sve vreme...
Hvala Bogu,odbranio se!

Realno,dosta dosta srece smo imali,ali mozda smo je zbog nekih ranijih bolnih iskustava zasluzili.
Ono sto je problem,to je da ostaje i revans :D

Sledi pakleno tezak i vazan mec protiv Arsenala koji se mora dobti pa onda put u Barselonu.

Oba tima imaju vrlo bitne meceve gde ce biti iscrpljeni i fizicki i psihicki.

Danas je disciplina na bila utisak veceri i uz dozu srece to je bio,bice i ostace recept protiv ovakve Barselone.
Kad covek pogleda,pa i da smo hteli, nismo mogli da pobedimo 2:0,jednostavno nismo sansu imali za drugi gol!Sjajno :)
Kejhil dosta dobar,uvek moze bolje ali ja sam zadovoljan.Kol igrao kao navijen.Ostali pruzili maksimum u zadacima koji su im povereni.Didi igrac meca definitivno,u svakom kontaktu sa loptom bio je koristan.

Gol je postignut posle jednostavne akcije u 3 poteza ,prosto savrseno.

Sto se tice revansa,nema mnogo filozofije,gol se jednostavno mora dati,iskreno sumnjam da ce Barselona nastaviti da promasuje ovoliko a to bih iz dna duse zeleo.
Dobro je da smo na 0:0 u igri,na 1:0 u igri,na 1:1 isto,2:0 nam treba gol za prolaz.
Stalno se priziva ali ko zna,mozda je dosao trenutak da Fernando neki golom resi ovakav jedan dvomec,Zasto da ne?

Sve u svemu,velika pobeda,za fudbalski svet sigurno neocekivana a verovatno i za vecinu navijaca Celsija.
Zato je i slatka i preslatka.

Nije mala stvar pobediti Barselonu u 1/2 finalu Lige Sampiona,pogotovo ako si Celsi koji ima mnogo problema ove sezone i igra svakako samo ne konstantno i ubedljivo.
Od dolaska RDM,stvari su krenel na bolje i da je ostvarena pobeda protiv Totenhema u PL,mogao bih da kazem da je period sa njim idealan.

Uzivamo do utorka a nadam se da raspolozenje nece pokvariti derbi na Emiratima.
  • Odgovori 236
  • Pregledi 17,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

haha jesmo ih sjebali, dali njima lopte da se igraju, jednom napali ozbiljnije njihov gol, zabili i uzeli pobjedu :) Like a boss :D

to je sve bila taktika, čuvali smo se za Arsenal i uzvrat gdje ćemo im usred Kantalonije uvalit petardu :P osveta će biti slađa, užitak će biti veći :)
Evo neki mali esej ili šta već, nešto me puklo xD :
Drhtaji, sklopljene ruke i na kraju - suze. Poslije toga čitanje komentara Barceloninih navijača (op.a koji većina ne znaju ni tko je Cruyff) s laganim, samodopadnim smješkom. Uz mene je bio moj bf koji za Arsenal navija i koji je slavio pobjedu Chelseaja k'o da je njegova, što zbog mržnje prema Barci što zbog mene. I ja si bolju večer ne mogu zamislit.
Šta god bilo kasnije, prošao Chelsea dalje ili ne, ovi dečki su ispisali povijest i dokazali Barceloni da se ne mogu igrati bogova, da nemaju odgovor na plavu igru i da postoji netko tko će ih zaustaviti. Netko tko tu pobjedu želi kud i kamo više i netko tko u jednom igraču ima srca koliko si Barcelonina momčad većinom ne može ni pojmiti (Puyol, ako ovo čitaš, ne ljuti se). Bio to Terry koji se bacao pred lopte kao da mu život ljubavnice o tome ovisi, bio to padavi Drogba koji se hrvao, valjao i penetrirao sve katalonsko što mu se na putu našlo, bio to leteći Čeh razbijene glave koji je zaključao svoja vrata okovima od čelika. Nebitno. Skoro cijela momčad je bila na nivou ali ovi starci su bili ti koji su odlučili, heroji bez plašta koji ne daju na sebe, jer znaju da su jači i igraju cijelom dušom, srcem, tijelom i umom. Barcelona se boji, boji kao nikada prije. Strepi. Ako ne prođe Chelsea, njihova titula iz 2009. također gubi sjaj; iako je ona i dalje tamo, u vitrini, samo više ne blješti kako bi trebala. I oni to znaju. Jer se zna kome ona pripada. Jer se zna tko je zaslužuje.
Inače, još jedan moj dobar prijatelj je trebao gledati utakmicu sa mnom. Ali nije htio iz "moralnih razloga" (navijač Barcelone op.a). Rekao je da se neće moći veseliti i u isto vrijeme gledati mene slomljenoga. Čak se veselio porazu Reala k'o da je navijač Bayerna uz povike "Štala Madrid!" a prijatelji su mu govorili da šuti jer tko zna kako će Barcelona proći i hoće li uopće na što se on sprdljivo nasmijao i podsmjehnuo Chelseaju. Onaj grč koji se kasnije formira na njegovom licu je neprocjenjiv, kao točka na i ovakve pobjede. Ali nije taj grč tu zbog njegove velike ljubavi prema klubu, on je tu samo zato što se nakon svog tog bauka o Chelseaju kao smijuriji od kluba ruši sve o čemu je on slijepo tupio. I ja još čekam dan kada ću upoznati pravog Barceloninog navijača koji pobjede i poraze doživljava kao mi Chelseajeve i kojemu nije mrsko pustiti suzu za plavo-crvene i časno reći da je ipak Chelseaju bilo mjesto u finalu.
Prošli dalje ili ne, najgori Chelsea u posljednjih desetak godina je pobjedio Barcelonu na vrhu svoje snage. I ne moraju ljudi voljet Chelsea, to nikako. Ali poštovati a i bojati ga se, definitivno.
[color=#3D3533][font=Arial]Stojanović prije dvoboja:[/font][/color]

[color=#3D3533][font=Arial]"Početkom veka ovaj dvoboj je pretio da postane novi evropski derbi, [/font][/color]

[color=#3D3533][font=Arial]ali od prethodnog raskršÄ‡a mnogo toga se izmenilo, [/font][/color]

[color=#3D3533][font=Arial]jedan je zaseo na tron, drugi I dalje luta u potrazi za svetim gralom, [/font][/color]

[color=#3D3533][font=Arial]tri godine kasnije – na istom mestu.

I dok jedan poseduje najveću moc do sada ,

drugi nema snagu kakvu je imao ali ima nesto drugo,

želju koja je jača nego ikada pre,

u meču u kojem ima više ličnog nego u bilo kom, I koji prerasta u obračun,

U jedinoj utakmici ove sezone u kojoj nije važno ko ce proći dalje - već ko će ispasti.

Dobro došli na Stamford Bridž u Londonu, dom fudbalera ÄŒelsija koji dočekuju Barselonu."[/font][/color]
da oće proć Chelsea da se opet napijem u njihovo ime nakon utakmice..:)) svaka čast momcima, samo triba disciplinirano u obrani igrat i tamo i uz malo sreće u finalu smo.. :)
ja jos ne mogu da vjerujem...
[color=#0000FF][size=6]COME ON CHELSEA!!![/size][/color]
[color=#0000FF][size=6]BLUE IS THE COLOUR!!![/size][/color]
Ovako bolestan, sav skrsen, sinoc sam jedva gledao utakmicu. Oci me pekle. I bas pred kraj 1. poluvremena sam krenuo da se spucam tabletom, kad onda kontra. A jesam i podivljao, malo je reci. Jbo tabletu, preznojio sam se i bez nje. :D

Sinoc smo odigrali disciplinovano, muski, organizovano i sa srcem. Odbrana je odradila lavovski dio posla, Cole i Cech se nekako izdvajaju mada su i ostali bili zaista sjajni. Onoliko sjajni koliko je moguce biti protiv Farcelone. Cole me je odusevio! Imali smo srece, ali mora i ona nas pogledati u jednom dvomecu. Kako smo ih ranili, onako kako samo mi znamo - kontrom. Lamps majstor uzeo loptu Messiju, i onda na prostoru jednog kvadratnog metra Lamps salje majstorski pas i kada je lopta bila kod Ramiresa, opet sam se prepao da nece nesto zajebati ali nije. A Tito je zabio iako mu je lopta isla malo unazad ali majstor je to. Koliko je samo vazdusnih duela i batina dobio, i u 34. godini on zagradi Mascherana i Puyola kao djecu malu. Jedan je Tito, jedan!

Igrali smo 4-3-3 sa Meirelesom, Mikelom i Lampsom u sredini. A Mata lijevom, Ramires desno. Odbrana, vezni, napad, svaki dio naseg tima je sinoc radio odlicno. Mata je mnogo trcao, trudio se, ali je imao premalo dodira sa loptom, a on onakav omalen i okretan je idealan za sredinu. Jer smo u par navrata imali mnogo prostora po stranama za napad ali je Meireles slao lose lopte. Ne sjecam se da je on imao 2 dobra dodavanja, ali je dosta sitnih prekrsaja pravio, ulazio u duele muski. I on je dao nekakav doprinos.

U revansu ce biti pakao, ali treba vjerovati. Matu vratiti u sredinu i biti hladan i disciplinovan do samoga kraja, pa sta bude.

Koliko sam poruka samo primio, a jest lijepo biti Plavac! B)

[b]Chelsea - Pride of England![/b]
extra komentara ima tinmar svaka cast za onaj tekst ja citao i najezioo se ..ja sinoc poslije utakmice a i sada samo razmsiljam o onom golu drogbeeeee :wub: :wub: :wub: :wub:
[quote name='Tinmar' timestamp='1334795699' post='41895']
[color=#3D3533][font=Arial]Stojanović prije dvoboja:[/font][/color]

[color=#3D3533][font=Arial]"Početkom veka ovaj dvoboj je pretio da postane novi evropski derbi, [/font][/color]

[color=#3D3533][font=Arial]ali od prethodnog raskršÄ‡a mnogo toga se izmenilo, [/font][/color]

[color=#3D3533][font=Arial]jedan je zaseo na tron, drugi I dalje luta u potrazi za svetim gralom, [/font][/color]

[color=#3D3533][font=Arial]tri godine kasnije – na istom mestu. [/font][/color]

I dok jedan poseduje najveću moc do sada ,

drugi nema snagu kakvu je imao ali ima nesto drugo,

želju koja je jača nego ikada pre,

u meču u kojem ima više ličnog nego u bilo kom, I koji prerasta u obračun,

U jedinoj utakmici ove sezone u kojoj nije važno ko ce proći dalje - već ko će ispasti.

Dobro došli na Stamford Bridž u Londonu, dom fudbalera ÄŒelsija koji dočekuju Barselonu."
[/quote]

Jedan od najboljih uvoda u utakmice LS, otkad pamtim....

O igri nemam sta pisati, jer je prakticno nije bilo... Tuzno mi je bilo sto moram gledati voljeni tim koji igra samo odbranu, tokom 90 minuta... Svestan sam ja, da drugacije nismo mogli, jer pobediti Farcelonu je jedna, a nadigrati je potpuno druga stvar. Trenutno ne postoji tim na svetu, koji moze njih da nadigra. Mozda ce se i to promeniti, ali za sada je tako.
Taj njihov perfekcionizam je i njihova slabost.
U utakmicu sa Chelsea-jem su usli neozbiljno, ocekivali su da ce lako zavrsiti posao. I zbog toga su kaznjeni.
Nisu bili svesni da Didier Drogba nije Ibrahimovic, ili Robinho pa da promasi zicer sa 5 metara... Didier Drogba ne prasta !
Zaboravili su ko je Petr Cech, i koliko puta im je samo razocaravao napadace, prethodnih godina, braneci moguce i nemoguce.
Zaboravili su, i da su Chelsea mogli da pobede samo kad bi Plavci ostali sa igracem manje na terenu, i to pod najblaze receno sumnjivim okolnostima.
Izgleda da im stari nisu pricali, legendu o Davidu i Golijatu...
Svi dugovi kad-tad dospeju na naplatu, a osveta je ovaj put vizantijsko-plave boje.
Dobili su rukavicu u lice, sad je na njih red da strepe, da razmisljaju o ispadanju, o kazni....

Svaka cast momcima na trudu, zalaganju, disciplini... Uvek su bili moji heroji, i uvek ce biti !

Jos samo 90 minuta.... Nikad nisam mislio, da ce mi predposlednji stepenik vise znaciti od poslednjeg.... Ali, oduzeti mogucnost onome kome je receno, da brani sto mu je poklonjeno.... Neprocenljivo !
Uzivam!

[url="http://www.youtube.com/watch?v=vc6VqvKcL58"]http://www.youtube.com/watch?v=vc6VqvKcL58[/url]
Nezgodno je reci da li Chelsea moze bolje ali u odbrani svakako ne. Svakako svaka cast momci. Drugacije se ne moze dobiti Farcelona. Ali moze mnogo bolje. Pre svega greske u predaji lopte se moraju svesti na minimum. Drugo Drogba nije dobio mnogo lopti na liniji, mnogo ih je bilo na 10 m ispred ili iza ledja odbrane , a Drogba nema vise tu brzinu. Ono sto je odlicno radio a to je, jer je uvek imao dvojicu na sebi i otvarao je prostor po bokovima. Mislim da ba je RDM mogao da proba sa Staridzem ili Toresom u drugom poluvremenu. Mislim da bi probio bar dva puta. Po ovakvoj postavci Mislim da je najbolje da Tores bude na krilu kako bi vezao jednog njihovog beka nazad. Nije sebican, zna dobro da centrira i proigra, zna da se oslobodi igraca jos u prijemu sto je jako bitno, kod visoke odbrane, moze bolje da zavrsi akciju neko Staridz. Verujem da bi ovo bila divna prilika za El ninja. Voleo bih da cujem neki komentar na ovo moje zapazanje.
navijacki odigrao moj jaran
[url="https://www.facebook.com/photo.php?fbid=364776600224854&set=a.296596937042821.60672.100000775518361&type=1&theater"]https://www.facebook.com/photo.php?fbid=364776600224854&set=a.296596937042821.60672.100000775518361&type=1&theater[/url]
[quote name='Caeruleus' timestamp='1334835865' post='41950']
Fotografija večeri xD

Vjerujem nakon što je utješio Messija, da mu je utješio i ženu xD
[/quote]
Terry: De bit ce jarane bolje, ako budemo vodili u barceloni pustit cu te koju da opucas..

Inace da kazem kako smo prvu polusezonu bili slabi u skok igri ( kontam na prekide )
Sad smo sjajni.. Svaki put kad lopta se ubacuje ja je vidim u golu il se ovi konji njihovi zajebu il cemo mi nesto opucati.. ( ne bude uvijek gol al kazem ja je vidim xD )
[quote name='cobinho' timestamp='1334835859' post='41949']Nezgodno je reci da li Chelsea moze bolje ali u odbrani svakako ne. Svakako svaka cast momci. Drugacije se ne moze dobiti Farcelona. Ali moze mnogo bolje. Pre svega greske u predaji lopte se moraju svesti na minimum. Drugo Drogba nije dobio mnogo lopti na liniji, mnogo ih je bilo na 10 m ispred ili iza ledja odbrane , a Drogba nema vise tu brzinu. Ono sto je odlicno radio a to je, jer je uvek imao dvojicu na sebi i otvarao je prostor po bokovima. Mislim da ba je RDM mogao da proba sa Staridzem ili Toresom u drugom poluvremenu. Mislim da bi probio bar dva puta. Po ovakvoj postavci Mislim da je najbolje da Tores bude na krilu kako bi vezao jednog njihovog beka nazad. Nije sebican, zna dobro da centrira i proigra, zna da se oslobodi igraca jos u prijemu sto je jako bitno, kod visoke odbrane, moze bolje da zavrsi akciju neko Staridz. Verujem da bi ovo bila divna prilika za El ninja. Voleo bih da cujem neki komentar na ovo moje zapazanje.[/quote]
ja sam sinoc iskreno osta šokiran kad nino nije uša... Već je pokaza da možda nije u šuterskoj formi ali da je odličan asistent i da je to upravo falilo sinoc.. Igrač koji će sačuvat balun 4,5 sekundi dok didier doÄ‘e u zonu gdje je najbolji i samo mu ga odloži... Ramires je to radia uspješno sa ono malo baluna šta je dobija.. Mislin da će u uzvratu dobit šansu...
[quote name='stifmeister' timestamp='1334784429' post='41820']
[b]Ban na ovo[/b]
[b]Govorit za barcu ovako nešto na Chelskom forumu[/b]

OT: Svaka čast. Odlična tekma, momčad koncentrirana cijelu utakmicu, Cole spašavao čisti gol, oni se napromašivali.
U uzvratu isto ovako samo bez ovi propusta od danas
[/quote]
Druze zezam se :D
joj što bi dao da im uvalimo tamo gol odma na početku pa da se raspadnu tika take
3 nam nebi zabili! taman da se tjedan dana igra!

u svakom slučaju jedno je sigurno, mi se ne bojimo Farcelone, oni se boje nas!
mi smo ušli u tekmu bez straha sa motivom više, oni su ti koji pune gaće, a tamo kod njih će još više puniti gaće!
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.