Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Player of the Year

Istaknuti odgovori

relo ,kako god izglasali mi ovdje ti u London posalji Branislav Ivanovic .Glupo je da  budemo domaci izdajnici da glasamo za tamo neke drkadzije .Mislite da u Nigeriji neko glasa za Luiza ili Cezara ,ne brate Nigerija je uz svog coveka Mikela :D 

• Odgovori 197
  • Pregledi 21,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Jel ja smijem glasovati?

Samuel Eto'o.

Iako je u godinama, pokazao u Chelseaju da je najbolji igrač ove sezone. Majstor je legenda Barcelone i uvijek će imati posebno mjesto u mom srcu. Mana mu je samo ta što se slizao s Mourinhom.

http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01374/samuel_eto_o_1374971c.jpg

Daj izbaci ovog idiota s foruma...

Polako Dragane. Dok god ne vrijeđa nikoga ne možemo ga izbaciti. Neka poštuje pravila foruma. Valjda ako osjeti da je nepoželjan ode sam. Meni je bio prvi lik koji je poželio dobrodošlicu na Barceloninom forumu.

Ja veze više nemam jesam li ovdje glasao, ali ako nisam Eden Hazard je moj glas.

Jel ja smijem glasovati?

Samuel Eto'o.

Iako je u godinama, pokazao u Chelseaju da je najbolji igrač ove sezone. Majstor je legenda Barcelone i uvijek će imati posebno mjesto u mom srcu. Mana mu je samo ta što se slizao s Mourinhom.

Haj mi objasi samo po cemu je najbolji igrac Chelseaa?

Jel ja smijem glasovati?

Samuel Eto'o.

Barcelona je ciganski klub. Jesi li i ti ganci?

Polako Dragane. Dok god ne vrijeđa nikoga ne možemo ga izbaciti. Neka poštuje pravila foruma. Valjda ako osjeti da je nepoželjan ode sam. Meni je bio prvi lik koji je poželio dobrodošlicu na Barceloninom forumu.

Ja veze više nemam jesam li ovdje glasao, ali ako nisam Eden Hazard je moj glas.

Mene vrijeđa njegov komentar!

• 2 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...

0,,10268~12721897,00.jpg

Chelsea's Player of the Year 2014 

One Season, One Night

May 12th 2014, 19:00h CET, Monday

LINK - http://www.chelseafc.com/player-of-the-year

Počelo glasanje za igrača godine i gol godine.
Ne znam da li ima tema za ovo, nisam našao pa sam ovdje postavio..
Ja se još nisam odlučio kome ću dati glas ali najvjerovatnije će to biti Hazard ili Azpilicueta.
Mislim da ću jednom od njih dvojice da dam glas.
Vuce me nešto da dam glas Azpilicueti jer je zaista odradio odličan posao na lijevom beku.
Da je Matić došao na početku sezone, mislim da bi definitivno on bio moj izbor.

Ja sam bacio glas za Baneta :) Bruka za nas klub u ponudjene zemlje nema Crne Gore :D

Azpi, Eden, Bane, i posljednji ali ne i zadnji meÄ‘utim nabrojan je kao zadnji Å¡to ne znači da je posljednji- Gary Cahill! 

Jan.26: Stoke City, FA Cup:  1-0
Jan.29: West Ham United, Premier League: 0-0
Feb.8: Newcastle United, Premier League: 3-0
Feb.22: Everton, Premier League: 1-0
Mar.8: Tottenham Hotspur, Premier League: 4-0
Mar.18: Galatasaray, Champions League: 2-0
Mar.22: Arsenal, Premier League: 6-0
Apr.5: Stoke City, Premier League: 3-0
Apr.8: Paris Saint-Germain, Champions League: 2-0

Hazard koliko god da je talent, vrhunski igrač, igrač koji u CFC prave razliku, bilo je onih koji su bili bolji od njega ove sezone, pa i konstantniji (prva dva-tri mjeseca sezone Eden je bio poprilično loš iako je igrao svaku utakmicu, Mou ga forsirao).

Jedan igrač za kojeg sigurno znam da je Chelseaju dao ove sezone, bar do sada, više od Hazarda je GARY CAHILL. Ne igra na atraktivnoj poziciji kao Hazard, nije popularan kao Hazard, nije cijenjen kao Hazard - ali on je meni naš najbolji i najkonstantnij igrač Chelseaja u sezoni, čovjek koji u obrani pravi razliku, nepogrešiv, neprolazan, uvijek daje 200 posto od svojih mogućnosti, objektivno je među top3 stopera na svijetu ove godine. Uz njega je i Terry kao preporođen čovjek. Svaka čast Hazardu i tome što je popularan, ali bude li on pored jednog Cahilla proglašen za najigrača po meni će to biti najiskrenije rečeno nepravda.

Glasao za Cahilla.

Prosle dvije godine se znalo odmah ko ce biti igrac godine. Mata naravno, nije mu bilo ravnog te dvije sezone.

Ove godine vec je teze. Mislim da ce Eden uzeti al volio bih da Cahill odnese nagradu il Azpi.

Nemoj Matu pominjat :D Svaki put me zaboli kad vidim da smo prodali coveka koji je dvije sezone zaredom proglasavan najboljim igracem :D 

CHELSEA PLAYER OF THE YEAR :

2000 Dennis Wise
2001 John Terry
2002 Carlo Cudicini
2003 Gianfranco Zola
2004 Frank Lampard
2005 Frank Lampard
2006 John Terry
2007 Michael Essien
2008 Joe Cole
2009 Frank Lampard
2010 Didier Drogba
2011 Petr Cech
2012 Juan Mata
2013 Juan Mata
2014: ?

Bio bi to Matić da je sa nama od početka sezone, sigurno. Ovako glasam za Aspilikuetu, stvarno je odličan na novoj poziciji i junački igra za naš klub.

Cahill. Neprikosnoven je ove sezone i po meni najbolji stoper na svetu. Mislim da ce Hazard da pobedi, ali Cahill je definitvno nas najbolji igrac ove sezone i najkonstantniji.

• 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.