Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Player of the Year

Istaknuti odgovori

• 2 sedmice kasnije...
  • Odgovori 197
  • Pregledi 21,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

moj glas ide na kraju sezone imam 4 igraca u opticaju tako da cu odlucit na kraju a igraci su ramires.cech,lampard,mata od njih cetvorice za nekog cu glasat
Cekat cu sa glasanjem do kraja sezone, moji trenutni favoriti 1. Cech -toliko nas je puta spasio ove sezone, tek bi bili u qurcu da njega nije bilo
2.Mata- super ucinak ove sezone, znao je i ponekad sjebat stvar, al ipak mu je ovo prva sezona u eng i zato svaka cast
3. Bane- konstantno dobre partije pruza tokom ove sezone, Bane je sila
[quote name='stifmeister' timestamp='1335454477' post='43550']
A lol
vodi Ivanovic i to se dam kladit samo zato jer je iz ovih krajeva(Balkana).
[/quote]
U top 3 igraca sezone je sto posto on.. Barem meni.. Inace glas sam dao mati.. Sjetite se samo prve polusezone niko se nije vidio na terenu sem njega
[quote name='stifmeister' timestamp='1335454477' post='43550']
A lol
vodi Ivanovic i to se dam kladit samo zato jer je iz ovih krajeva(Balkana).
[/quote]

A šta nije nas izvlačio ove sezone?
Napoliu gao gol, protiv UEFE razrovio penal tačku, igrao srcem stalno, navijači ga obožavaju !

U najužem izboru, realno:

- Ivanović B.
- Mata J.
- Čech P.
- Drogba D.

I naravno Jose Bosingwa.
[quote name='stifmeister' timestamp='1335454477' post='43550']A lol vodi Ivanovic i to se dam kladit samo zato jer je iz ovih krajeva(Balkana).[/quote]

Po čemu to zaključuješ da mi je samo znati prijatelju? Pa Ivanović je po mognima Balkancima i neBalkancima naš najbolji igrač sezone. Najkonstantniji je i odlučuje dosta utakmica.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1335975829' post='45078']

Po čemu to zaključuješ da mi je samo znati prijatelju? Pa Ivanović je po mognima Balkancima i neBalkancima naš najbolji igrač sezone. Najkonstantniji je i odlučuje dosta utakmica.
[/quote]
Po sezoni zaključujem. Jednostavno, ima boljih igrača koji bi mogli biti "igrač sezone".
To je moje mišljenje.

Eno, Goal.com ga nije ni spomenuo. Prema njima top tri igrača su Drogba, Ramires i Mata, a igrač sezone je Mata
http://www.goal.com/en-gb/news/2896/premier-league/2012/05/02/3073319/who-is-chelseas-player-of-the-season
[quote name='stifmeister' timestamp='1335978715' post='45083']
Po sezoni zaključujem. Jednostavno, ima boljih igrača koji bi mogli biti "igrač sezone".
To je moje mišljenje.

Eno, Goal.com ga nije ni spomenuo. Prema njima top tri igrača su Drogba, Ramires i Mata, a igrač sezone je Mata
[url="http://www.goal.com/en-gb/news/2896/premier-league/2012/05/02/3073319/who-is-chelseas-player-of-the-season"]http://www.goal.com/...r-of-the-season[/url]
[/quote]
Serem se ja u goal.com Drogba nije bio konstantan tako da nevjerujem da moze biti igrac sezone...
[quote name='Wisey' timestamp='1335975975' post='45079']
Ramiz je zasad kod mene vodeći, a vrlo blizu tome je Mata. Iza njih dvojice Cech, pa Sturridge i Ivanović.
[/quote]

Kako Sturridge i Ivanović mogu u istu rečenicu? Sturridge sjevno dva mjeseca s par golova i to je sve što smo vidjeli od njega, a Ivanović čitavu sezonu odličan.
Definitivno Frenk Lampard ma kako god se zavrsila sezona. Razlog je jednostavan kad on igra , igra i celzi kad njega nema , nema ni celzija. Ne mozete suditi po prvom dijelu sezone tu mnogo stvari nije stimalo a jos uz to vise je proveo na klupi nego u igri ne njegovom krivicom jer kad je god bio na terenu odigrao je odlicno.
dovoljno je usporediti glasove za cecha i glasove za baneta da bi znali koliko su ljudi realno i objektivno glasali...
npr. meni nema dražeg igrača od drogbe na svijetu, pa sam ipak glasao za cecha...
anketa je nerealna, jbg..
  • Autor
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1335996172' post='45193']
po meni obrisati anketu i staviti novu nakon finala LS ;)
[/quote]
Što to, pa rečeno vam je da možete glasati kad god hoćete ali preporučljivo je da se to učini po završetku sezone.
Moj glas je otišao Petru Cechu. Kad je otvoren topic i postavljena anketa odma sam se dvoumio između 2 igrač, Petr ili Bane i evo prevagnuo sam na stranu Cecha jer mislim da je kroz cijelu sezonu bio konstantno dobar.
[url="http://www.goal.com/de/news/3642/editorial/2012/05/02/3074605/fc-chelsea-gesucht-wird-der-goalcom-klubspieler-der-saison"]http://www.goal.com/de/news/3642/editorial/2012/05/02/3074605/fc-chelsea-gesucht-wird-der-goalcom-klubspieler-der-saison[/url]

njemacki goal.com je birao Chelseaevog igraca sezone. U izboru su bili Ramires,Drogba i Mata!
Mata je dobio najvise glasova!
  • Autor
Odlučio sam se za Ramiza na kraju. Smiješno je kako momak ima jednak broj glasova kao Drogba, Torres, a da Lampard ima više od njega. :(
Evo vidim na shoutboxu se pocela tema o vecerasnjem proglasenju igraca sezone, pa reko odo ja ovamo glasat
Kao sto sam rekao vec i prije, svoj glas dajem Ramiresu.. Nevjerojatno je koliko momak ima srca, zelje i volje za igranjem u plavom dresu, neumoran, zabio mozda i kljucne golove sezone, bas u pravom trenutku, odveo nas u finale Lige prvaka, naceo Looserpool u finalu FA Cupa, a ovo su samo neki golovi koji su nam donijeli / ce nam donijeti (?) trofeje.. Go Ramiz!
Meni su na kraju u najuzem izboru bili Mata i Ramires, na kraju je ipak glas dobio Mata, mada kad bih mogao glasao bih za obojicu :)

samo da dodam dvije stvari: Ivanovic nerealno ali ocekivano dobio najvise za sada, a smijesno mi je vidjeti da je neko Torresu dao glas pa makar i u sali cc

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.