Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Player of the Year

Istaknuti odgovori

• Odgovori 197
  • Pregledi 21,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

ja sam glas dao Lampsu, iz jednostavnog razloga što je pod AVB-om kad ekipi nije nikak išlo,, svojim golovima riješio par utakmica i održao ovu ekipu naživout, vukao protiv Napolia (gol i asist) nemoram ni pričat što je radio protiv barce, sa dve odlične lopte i suradnje s Ramizom srušio Barcu i da nije bilo njega i odličnog proigravanja u toj 45. minuti mislim da danas nebi ni govorili o Chelsiju kao finalistu LP, povukao momčad nakon gluposti Terriya, bio je dosta podcienjen i upisao opet asistenciju u finalu FA cupa, jedina mana mu je možda što je kenjao kod AVB-a makar je bilo spravom ali kenjao je, meÄ‘utim kakva je to legenda i što je sve napravio oprošteno mu je. Makar pod RDM-om cijela ekipa igra odlično, jedan Ramiz, Mata, Bane, Cech ma cijela ekipa je za 2 klase bolja i stvarno su svi zaslužili poneku nagradu, za brobu i to što su ginuli za klub u svim utakmicama.
[quote name='Quaresma' timestamp='1333918585' post='40389']nista do kraja sezone, da nekog nebih, jel, urekao[/quote]
glasao za davida, al desilo se onog cega sam se pribojavao, :/
  • 2 sedmice kasnije...
Samo je jedan Petr Cech[font="helvetica, arial, sans-serif"][color="#5a5a5a"][size=3]...[/size][/color][/font]
  • 2 sedmice kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...
  • Autor
[quote name='Kalouda' timestamp='1340554356' post='60916']
Doće El Nino i daće glas Torresu :P
[/quote]
Taj sigurno doći neće.
Znači [b]Čech je službeno igrač sezone po mišljenju članova Chelsea Balkana. [/b]

Koliko nas je samo puta iščupao tokom cijele sezone, zaslužio je.
[img]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02198/petr-cech_2198413b.jpg[/img]

Player of the year - Petr ÄŒech

Trebalo bi na portal ugurati njega i Matu, kao igrač godine po izboru forumaša i službeni Player of the year :D
  • Autor
[url="http://chelseabalkan.com/index.php/item/1650-chelsea-balkan-izglasao-cech-igrac-sezone.html"]http://chelseabalkan.com/index.php/item/1650-chelsea-balkan-izglasao-cech-igrac-sezone.html[/url]

I to je to, može tema na lock.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.