3. februar 2014.12 god. comment_161564 Na e-mail adresu Udruženja navijaÄa Chelsea u BiH stigao je email putem koga svaki navijaÄki klub predlaže nekog igraÄa za nagradu POTY (Player of the year). PoÅ¡to je ovaj forum zvaniÄni forum naÅ¡eg Udruženja, red je da i izglasamo ime koje ćemo poslati u London. Nema veze da li ste Älan Udruženja i odakle ste, slobodno glasajte (nema veze jeste iz Hrvatske, Srbije, BiH, Makedonije, Estonije i sl.). Glas moramo poslati do 28. februara. Ovako izgleda email: Dakle, samo napiÅ¡ite ime igraÄa pa ćemo do 28. februara sve sabrati i poslati ono ime koje bude imalo najviÅ¡e glasova. Moj glas: Eden Hazard Prijavi
3. februar 2014.12 god. comment_161617 Ajmo picke sad svi editujte glas i stavite BRANISLAV IVANOVIC . Prijavi
3. februar 2014.12 god. comment_161649 De nemojte me sad zajebavat, stavljajte za Edena, nema veze Å¡to je Bane i sad zabio, Eden cijelu sezonu igra ko zvijer, igra i Bane, ali ne toliko kljuÄno kao Eden Prijavi
3. februar 2014.12 god. comment_161655 De nemojte me sad zajebavat, stavljajte za Edena, nema veze Å¡to je Bane i sad zabio, Eden cijelu sezonu igra ko zvijer, igra i Bane, ali ne toliko kljuÄno kao Eden Eden ce biti igrac godine sve i da svaki clan ovog Foruma da svoj glas Banetu Ivanovicu. A ti pusti ljude da iskazu postovanje coveku koji im je mnogo blizi od Hazarda ;) Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.