3. april 2012.14 god. comment_39401 Pošto je danas na oficijelnom siteu kluba otvoreno glasanje za popularnu nagradu POTY tako ćemo i mi kao navijaÄka prezentacija predstaviti našeg igraÄa sezone. Nagrada će umjesto POTY nositi naziv CBIS (ChelseaBalkan IgraÄ Sezone) što ćemo po završetku iste i objaviti. Svi Älanovi foruma imaju priliku ostaviti svoj glas od ovog dana pa do kraja. Svima ipak sugerišem da [b]ne žure[/b], jer ima još mnogo da se igra do kraja pa se neke stvari mogu i promijeniti. Napomena: u anketu nisu stavljeni svi igraÄi iz prostog razloga što su ovi gore navedeni odigrali većinu utakmica pa su ušli u izbor, no ako vi forumaši budete zahtjevali uvrštavanje još kojeg igraÄa to će biti odraÄ‘eno. Prijavi
3. april 2012.14 god. comment_39408 Tek pred kraj sezone ide od mene glas, 3 igraca su u opticaju pa cemo da vidimo Prijavi
3. april 2012.14 god. comment_39410 Ja ću poslije završetka takmiÄenja u Ligi prvaka, bez obzira na rezultat, dati svoju konaÄnu ocjenu. Prijavi
3. april 2012.14 god. comment_39414 naravno realna ocjena se može dat tek na kraju sezone, al eto ja bi se dao kladit u teglu ljuti feferona da Äe Mata osvojit ovu titulu (bar kod nas na našem forumu). Ja sam zadovoljan što je meni Mikel tu ovo ostalo i nije tako bitno Moj glas će otić nekome na kraju sezone. PS: nemojte se glupirat , prošo je 1. april, stavite bosingwu u anketu doći će netko vidjet će da biramo igraÄa sezone a boss nije ni u širokom izboru, pa jel nam treba da se obrukamo ?? Prijavi
3. april 2012.14 god. comment_39424 Za igraca sezone ne znam jos, to cu glasat kad se sve zavrsi, al vec sad znam da je John Obi Mikel nas najveci -->dobitak<-- sezone.. Momak uskrsnuo jednostavno..od RDM-ova dolaska svaku utakmicu na najvisem mogucem nivou..nemos mi to radit Obi brate Prijavi
3. april 2012.14 god. comment_39430 U najužem krugu su: Mata, Ivanović, Sturridge (i ako ne igra u 2012 tako dobro kao godinu prije) i Ramires. Ali ima još vremena... Prijavi
3. april 2012.14 god. comment_39433 nije mi jasno zasto niko ne spominje cecha ? Nas najkonstantniji igrac vec godinama... moj glas ide njemu Prijavi
4. april 2012.14 god. comment_39511 Jedini koji je cele sezone konstantan je [b]Petr Cech[/b]... O njemu i njegovim bravurama na golu ni ne treba trositi reci. Posle njega [b]Bane Ivanovic[/b], koji, opet, u drugom delu sezone daje neke jako bitne golove, a i uglavnom je bio na visini zadatka tokom sezone. [b]Juan Mata[/b] bi bio treci i poslednji izbor. Blistao u prvom delu, u drugom je malo pao, ali je i dalje vzazn sraf u timu. Prijavi
4. april 2012.14 god. comment_39520 Mata, odliÄno je odigrao prvi dio sezone, vukao je kad su svi pali... Prijavi
4. april 2012.14 god. comment_39524 Dvoumio sam se između Baneta i Čecha, i siguran sam da bi tako bilo i na kraju sezone, a s obzirom da je Čech već osvojio ovo, moj glas ide Banetu. Prijavi
4. april 2012.14 god. comment_39583 Glasao za matu.. Lik je bio skoro citavu sezonu prejak sad je malo slabiji al opet solidan.. Tu je i cech dobar citavu sezonu al sramota je da nam golman bude najbolji igrac Inace Bane je dobar al nije ni on citavu sezonu prejak. Zasrao je i on par golova al nas je izvukao ove godine (2012.) sa svojim golovima mnogo puta.. Eto Prijavi
5. april 2012.14 god. comment_39909 Dvoumio sam se izmedju Cecha, Baneta i Mate... Na kraju sam se odlucio za Matu iz razloga jer je skoro cijelu sezonu vrlo dobar i jedan od vaznijih igraca... Moj drugi izbor je Petr Cech. Mogu reci da su sitnice odlucivale u mojoj odluci. Baneta nisam izabrao iz razloga jer je samo ovu drugu polusezonu, tacnije otkako je RDM na klupi vrlo dobar, mozda i najbolji, ali to ne znaci da treba biti igrac sezone... Prijavi
5. april 2012.14 god. comment_39914 da zaboravio sam napisati da je tu pored Baneta i Cecha odma iza njih Mata pa i Terry,ali ima jos do kraja sezone moze puno toga da se desi Prijavi
6. april 2012.14 god. comment_39926 Ja cu svoj glas dati na kraju sezone . To ce biti ili Cech ili Mata . Prijavi
6. april 2012.14 god. comment_39940 [quote name='Blues_95' timestamp='1333696686' post='39926'] Ja cu svoj glas dati na kraju sezone . To ce biti ili Cech ili Mata . [/quote] imam istu dvojbu Prijavi
6. april 2012.14 god. comment_39949 Moj glas ide Luizu, mada sam se dvoumio izmedju njega i Baneta. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.