Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Player of the Year

Istaknuti odgovori

Pošto je danas na oficijelnom siteu kluba otvoreno glasanje za popularnu nagradu POTY tako ćemo i mi kao navijačka prezentacija predstaviti našeg igrača sezone. Nagrada će umjesto POTY nositi naziv CBIS (ChelseaBalkan Igrač Sezone) što ćemo po završetku iste i objaviti. Svi članovi foruma imaju priliku ostaviti svoj glas od ovog dana pa do kraja. Svima ipak sugerišem da [b]ne žure[/b], jer ima još mnogo da se igra do kraja pa se neke stvari mogu i promijeniti. ;)

Napomena: u anketu nisu stavljeni svi igrači iz prostog razloga što su ovi gore navedeni odigrali većinu utakmica pa su ušli u izbor, no ako vi forumaši budete zahtjevali uvrštavanje još kojeg igrača to će biti odraÄ‘eno.
  • Odgovori 197
  • Pregledi 21,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

naravno realna ocjena se može dat tek na kraju sezone, al eto ja bi se dao kladit u teglu ljuti feferona da če Mata osvojit ovu titulu (bar kod nas na našem forumu). Ja sam zadovoljan što je meni Mikel tu :) ovo ostalo i nije tako bitno :P Moj glas će otić nekome na kraju sezone.

PS: nemojte se glupirat , prošo je 1. april, stavite bosingwu u anketu doći će netko vidjet će da biramo igrača sezone a boss nije ni u širokom izboru, pa jel nam treba da se obrukamo ?? :P
Za igraca sezone ne znam jos, to cu glasat kad se sve zavrsi, al vec sad znam da je John Obi Mikel nas najveci -->dobitak<-- sezone.. Momak uskrsnuo jednostavno..od RDM-ova dolaska svaku utakmicu na najvisem mogucem nivou..nemos mi to radit Obi brate :D
U najužem krugu su: Mata, Ivanović, Sturridge (i ako ne igra u 2012 tako dobro kao godinu prije) i Ramires. Ali ima još vremena...
Jedini koji je cele sezone konstantan je [b]Petr Cech[/b]... O njemu i njegovim bravurama na golu ni ne treba trositi reci.
Posle njega [b]Bane Ivanovic[/b], koji, opet, u drugom delu sezone daje neke jako bitne golove, a i uglavnom je bio na visini zadatka tokom sezone.
[b]Juan Mata[/b] bi bio treci i poslednji izbor. Blistao u prvom delu, u drugom je malo pao, ali je i dalje vzazn sraf u timu.
Glasao za matu.. Lik je bio skoro citavu sezonu prejak sad je malo slabiji al opet solidan.. Tu je i cech dobar citavu sezonu al sramota je da nam golman bude najbolji igrac :D

Inace Bane je dobar al nije ni on citavu sezonu prejak. Zasrao je i on par golova al nas je izvukao ove godine (2012.) sa svojim golovima mnogo puta..

Eto :)
Dvoumio sam se izmedju Cecha, Baneta i Mate... Na kraju sam se odlucio za Matu iz razloga jer je skoro cijelu sezonu vrlo dobar i jedan od vaznijih igraca... Moj drugi izbor je Petr Cech. Mogu reci da su sitnice odlucivale u mojoj odluci. Baneta nisam izabrao iz razloga jer je samo ovu drugu polusezonu, tacnije otkako je RDM na klupi vrlo dobar, mozda i najbolji, ali to ne znaci da treba biti igrac sezone...
Moj glas ide Luizu, mada sam se dvoumio izmedju njega i Baneta. :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.