Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 08: Napoli (H) 14.03.2012. @ 20:45

Istaknuti odgovori

[quote name='stifmeister' timestamp='1331764650' post='35576']

To je.

Al navijači na tribinama nisu baš nešto. Zadnjih 20 minuta se morala pjesma orit cijelo vrijeme, dat sve od sebe, a oni tek na gol zapjevaju, i 15 sekundi kad je Drogba tražio.
Treba grupa navijača koja bi tokom cijele tekme zagrijavala ostatak. Ako ste primjetili bilo je dosta trenutaka kad je bio apsolutni muk na stadionu.
[/quote]
To sam i ja primijeto, na trenutke su se vise culi navijaci Napolija nego ovi nasi na tribinama.
  • Odgovori 201
  • Pregledi 14 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='chelseafan97' timestamp='1331765067' post='35581']
To sam i ja primijeto, na trenutke su se vise culi navijaci Napolija nego ovi nasi na tribinama.
[/quote]

ipak to su bili Napolievi najvatreniji navijači, a naših je većina bogataša koji baš ne drže do navijanja

ali neka ja sam zadovoljan navijanjem, mislim da su navijači potegli kad je trebalo

nego srce mi je [b][color=#0000ff]veliko[/color][/b], svima djelim lajkove :D

najbolja utakmica sezone, i to kada je bilo najpotrebnije!!!!!!
ima itekako srca u ovom timu još uvijek.
[quote name='chelseafan97' timestamp='1331765067' post='35581'] To sam i ja primijeto, na trenutke su se vise culi navijaci Napolija nego ovi nasi na tribinama.[/quote]

Upravo to.

Previše elite ide na utakmice mislim.
Možemo krivit "Iron Lady" zbog toga jer je digla cijene karata.
Ja sam u ekstazi. Celzi je u ekstazi.
Josh sam pod jakim uzbunjenjem od utakmice, ali sta reci, igraci su objasnili ko je Chelsea i zasto se mi borimo, samo tako napred zveronje !
RDM svaka cast majstore, kakva radost, kakvo slavlenje golova, ma zajebi to, kakva taktika i igra majstore, alal vera, objasnio si mnogo rabote kralju !

DROGBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
  • Autor
Dan te ne jebo, ovo nije bilo normalno. Umro sam jedno 64 puta i oživio ponovo. Puh, moram otpuhnuti dobro da bi nešto pametno napiso.

NOĆAS NEMA SNA !

http://www.youtube.com/watch?v=I3pLHBhFRfQ
[img]http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/419654_409488609065870_130919296922804_1779458_1376370996_n.jpg[/img]

Nego, jeste vidjeli poslije prvog našeg gola i kad se RDM okliznuo i zamalo nije pao ? :lol: :lol:
Ne sjecam se kad je zadnji put citava ekipa ovako dobro odigrala. Sve je funkcionisalo. :lol:
Zapravo, ove sezone ni jedna partija nije ni blizu danasnjoj.
Treba naglasit neke komponente igre koje su vidno napredovale od dolaska RDM-a, a možda i najvažnija od njih je brzo vraćanje i uzimanje lopte nakon što je izgubimo...ne znam više koliko, al znam da su momci danas masu lopti vratili doslovno blitz-kriegom, kad se izgubi lopta nije prošlo 10 sekundi a već je ona ponovo u našem posjedu...to mi se izrazito sviđa, a nije odavno tako bilo, valjda je Di Matteo posebno radio na takvim stvarima.. samo ovako dalje, od ove sezone bi moglo nešto i biti :D
Pa realno danas je sve funkcionisalo, i takticki smo ih ubili, Cavani se izgubio u prostor, Hamsik takodje, pokazali su stvarnu vrednost.
Nego, ko je sad sledeci? Koji su mogukji protivnici i kad je zdrepka?
[font="'times new roman"][color="#0000ff"][size=7]Neka svima bude na pameti,[/size][/color][/font]
[font="'times new roman"][color="#0000ff"][size=7]kako se bori, za dres, plavi, sveti !!![/size][/color][/font]
[quote name='Rikky Luiz' timestamp='1331768142' post='35656']
[url="http://www.source.ba/clanak/465791584044/sport/Di%20Mattea%20pogodak%20umalo%20ko%C5%A1tao%20povrede"]http://www.source.ba...A1tao%20povrede[/url]

:lol: :lol: :lol: Doktor !
[/quote]

Poginu co'ek :D
  • Autor
[url="http://www.goal.com/en-gb/news/2914/champions-league/2012/03/14/2967752/come-on-you-blues-wilshere-rooney-more-react-to-chelseas-win#"]http://www.goal.com/en-gb/news/2914/champions-league/2012/03/14/2967752/come-on-you-blues-wilshere-rooney-more-react-to-chelseas-win#[/url]

Fino vidjet bogami. :D B)
Drago mi je sto smo ono vrijeme cuvali u produzetcima sto su oni bili citavu tekmu radili..

Drogba na nekim mjestima simulirao al sta ces mora cuvat rezultat xD..

Sjajna utakmica.. Izgubio sam dosta godina zivota al isplatilo se na kraju :)
Steta sto torres ga nije postigao.. Igrao je dobro al nije imao svojih prilika :) Al pasovi i driblinzi su mu dobri!

Od napoliovog trojca najvise se pokazao lavezzi , hamsika nema 2 utakmice a cavani je bio u prvoj samo :)
Meni je bilo najteze u drugom produzetku.Jednostavno nisam sjedio,zadnje minute nisam mogao ni gledati.Samo sam pratio sudiju kad ce svirati kraj. :P
Eto,prosli smo zahvaljujuci prije svega RDM i igracima.U petak cemo valjda imati srece pa izbjeci Real i Bayern M.
Uvjeren sam da bi izbacili Barcu.Dajte nam Marseille :)

Zaboravih dodat' koliko me je nervirao onaj komentator na BHT1,covjek navija za Napoli.
Kad je Inler zabio gol dere se ko lud,a mi kad zabijemo samo kaze gool.
Pocne svrsavat' kad Cavani ima loptu(doduse to je bila rijetkost) al' bas se osjetilo da navija za Napoli sto me jako nerviralo.
Svi su odigrali dobro ali kad bi morao izdvojiti par njih evo:

Čech - prejak, spasio nas
Ivo - Čovjek je naš najjači odbranbeni igrač uz JT, koliko je samo čovjeku stalo do nas i do kluba ne mogu vjerovat
Didi - ne treba ništa pričati, sa 34god a onoliko se bori i igra onako
JT - captain, leader, legend
Ramires - trčao puno, borio se, prolazio
Essien - možda se nije vidio toliko ali je 50% napada on sam presjekao (njihovih)

Bilo je tu još dobrih, npr. Lamps je odigrao solidno dao je gol i imao je asist Terry-ju.
Mata malo zakazao ali je odradio veliki posao.
Sturridge nije loš bio.
Torres - bio je dobar, trudio se... Ali opet je promašio prazan gol.
Malouda nije loše odigrao - kao i Bozzy
A. Cole - onako, nisam ga ni primjetio :D
Luiz - na visini zadatka

Di Matteo odlično posložio kockice i ulio im neku vjeru, nešto nzm ni ja šta. Ili im je dao neke brlje ali što je najvažnije - ONI SU SE BORILI !!!
[quote name='Adis988' timestamp='1331745998' post='35502']
Jeste vi raja ovdje optimisticni. Cak 79% koji su glasali na anketi misli da ce Chelsea pric dalje. Ja sam glasao da ispadamo jer ne vjerujem u bolju partiju naseg tima... Trebaju nam dva gola (2:0) a dobro znamo kako tesko dajemo golove. U Napulju su jedino domacini dobro igrali, mi smo imali srece sto nismo jos koji gol primili, Cech nas je spasio potopa. A i ovako 3:1 je za Bogu plakat..

Neka nam je Bog na pomoci i u Londonu. Ne ocekujm ni malo da ce se Chelsea trznuti i odigrati kao nekada..
[/quote]
Samo da se mozemo nasmijati ;)

KAMAN BLUES
Covece jos uvjek nemogu vjerovati sto smo uradili, jos sam pod velike impresije. Ali ovo je igra Chelsea, ovo je pravi fudbal, ostar, muski i napadacki, bas je fino sto smo prestali pimplate kao pod komande Boasa, ovoj je fudbal, bravo majstori.
Lampard & Drogba kljucni za ovu pobedu, Lampard bukvalno celu utakmicu motor sredine i ekipe, skoro svaki napad pocinjao i pokretao on, plus asistencija i gol, covek je fenomen. Za Drogbu takodje, nemam komentar.
Ali dopada mi se kako smo odigrali, ovo je za mene bila najbolje utakmica koju sam gledao ikad od kad navijam za Chelsea, svaka cast svima, pokazali su duh i timsku borbu nevidenu do sad, kako Makedonija u kosarci na EP, ubili su ih.
[quote name='Wisey' timestamp='1331770720' post='35669']
[url="http://www.goal.com/en-gb/news/2914/champions-league/2012/03/14/2967752/come-on-you-blues-wilshere-rooney-more-react-to-chelseas-win#"]http://www.goal.com/...o-chelseas-win#[/url]

Fino vidjet bogami. :D B)
[/quote]
Nesto mi toplo oko srca kad vidim sta kazu protivnicki igraci, a bgmi i na nekim forumima sam vidio vecinom pozitivne komentare od strane navijaca ManUa, Arsenala svaka im cast.

[size=3][b]"Just jumped up when Lamps scored! I want chelsea through....English and proud! Come on you blues!"[/b][/size] - Jack Wilshare
Nisam smio pisati odmah poslije utakmice jer su emocije bile prejake. Ovo je jedna od tezih utakmica za nas, jednostavno odavno nisam onako drhtao i preznojavao se prateci jednu fudbalsku utakmicu ali na kraju je sve bilo vrijedno i nerviranja i svega sto nas prati tokom cijele ove sezone. Niko nam nije davao prevelike sanse pa sam i ja bio skeptican zbog samih kontri i bunkera zabara ali momci su pokazali karakter i dokazali su da je Chelsea u vrhu svjetskog fudbala bez obzira na formu i probleme koje smo sada ostavili iza nas te bi ovo mogao biti novi pocetak za sve. Naravno, moram cestitati navijacima koji su svim srcem bodrili nas klub i zaista odavno nisam vidio bolje navijanje i zajednistvo na Stamfordu.

Svaka cast momci!
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.