Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 08: Napoli (H) 14.03.2012. @ 20:45

Istaknuti odgovori

Iznenadili su me totalno, sta god da se desi sad u produzetcima ja sam ponosan na njih, samo da do penala nedodje, to ne bih mogao izdrzati.
  • Odgovori 201
  • Pregledi 14 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Preponosan sam na momke, kakva partija kad je najvise trebalo najvise su zapeli i na kraju zasluzeno prosli, svi odreda fenomenalni pa cak i Malouda i Bosingwa bez gresaka, ali Ramires, Drogba i Bane ljubim vas u pupak :)
[quote name='VahaCFC' timestamp='1331763342' post='35536']
Sta sutite da cujem aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D :D :D
[/quote]

CIJELI STADION PJEVA HIMNU...MISLIM DA TO NISAM ČUO JOŠ OD ANCELOTTIEVE ERE

http://www.youtube.com/watch?v=HZYfi_Ex_gM

AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
VRATILI SE IZ MRTVIH!!!!!!!!!!!

CHELSEA ME USREĆIO DANAS VIŠE NEGO U CIJELOJ DOSADAŠNJOJ SEZONI

[size=6][u][b][color=#0000FF]PROUD TO BE BLUE!!!!!!![/color][/b][/u][/size]
Kapa dole momcima, svaka čast!Pokazali ste njim!Ramires,Drogba ma svi odlični.CFC! :wub:
Nisam jos svjestan sta su uradili svaka im cast BRAVO CHELSEAAAAAAAAAAA !
gdje onaj kralj sto je reko da ce bit 4-1 sad da mogu nosio bi ga na ledjima . CHELSEAAAAAAAAAAA !
Stara garda ubija. Ako pogledamo postava je skoro ista kao prije dvije-tri sezone
Za Drogbu nemam riječi, fantastična igra.

[size=5][color=#0000ff][b]CAREFREE[/b][/color][/size]
ma moze i apoel i marsej u marseja u prvoj utakmici nece bit dosta igraca,nebih izdvajo veceras nikoga svi odlicni,odlicne izmjene cech nas je iscupao na pocetku sa dvije odbrane i nisam vidio na kraju posto sam odma sjeo za racunar jel pokazalo abramovica kako mu je raspolozenje bravo momci mozemo biti ponosni kakve igrace imamo
[size="4"][color="#0000ff"]IT'S A BLUE DAY TODAY!![/color][/size]

[size=3]Kakva tekma, zamalo da dozivim nervi slom, ali KAKVA TEKMA![/size]
[quote name='Wisey' timestamp='1331751598' post='35519']Nema tu puno do sastava, želim vidjeti strast, želju, borbenost. Sretno nam i da aBd večeras svi zajedno ovdje slavimo prolazak ! B) [size=6][color=#0000cd]COME ON YOU MIGHTY BLUES ![/color][/size][/quote]

I mislimda si dobio...Najteža tekma za gledati od kad pratim Chelsea...
Pa cijelo vrijeme drhtim, nevjerovatno... Zaslužili smo ovu sreću nakon teskog vremena..

Robbie, doživotno za trenera..
Orden časti za večerašnju partiju svi do jednog zaslužuju. Momci su vjerovali u sebe, odlično odigrali i to je to. Prošli smo dalje sasvim zasluženo. Karaj male Talijane !
#rdm4coach

Daj nam City da se igramo, igramo, igramooo...
Evo da plačem i ja jednom još od penala Partizana za Ligu Šampiona. Hvala momci, Hvala Bane, Hvala Drogba, Hvala Torres! Navijanje RDM i Eve Neprocenjivo!
Idemo dalje, u inat svima! Nemam zamerki, Bosingwa kralju, svi da slave sad! Himna pre početka produžetaka, ODLIČNO!
CHELSEA BOYS IN BLUE!!!
CHELSEA! CHELSEA! WE LOVE YOU!!!
CHELSEA!!! OUR LOVE IS TRUE!!!
NOONE CAN STOP US NOW!!!

http://www.youtube.com/watch?v=l0RTMLk2pkI&feature=related
Meni su živci otišli u neku stvar, tresao sam se cijelu utakmicu valjda, ovo nije normalno..sto je najkriticnije, tokom cijelih produzetaka, samo mi u glavi ona utakmica sa Barcelonom i sugavi Iniestin gol, e ako me ono nije ubilo, ne znam šta će!! Bravo momci, vratili ste se iz mrtvih, ima da vam se cijeli nogometni svijet divi!!
[b][font=comic sans ms,cursive][color=#0000ff]Proud to be BLUE!! No one can stop us now!![/color][/font][/b]
Luiz i Terry su pojeli Cavanija al' bas ono pravo. :D
Nista nije pokazao Urugvajac. :D

Da ste mogli vidjet' izraz lica mog caleta kad je Bane zabio gol.Cijelo vrijeme me zeza i govori kako ce Napoli proci dalje. :D
mislim da svi grijese koji misle da drogba i tores nemogu igrat zajedno dokazalo se ovi 60 minuta da nije tako vidili ste staridz dosta pokusava sve sam al ramires definitivno odigrao najbolju utakmicu i ono grljenje igraca sa klupom stvarno za pohvalu i svi smo vjerovali pa i ovde na forumu vecina nas volio bi da sam veceras samo minut u londonu da vidim atmosferu
kakva utakmica, kakav CHELSEA!!!!!!! pokazali tko je gazda u londonu , i zasluženo prošli, odlična utakmica, još sam u deliriju, još nemogu vjerovat kakav smo uspijeh postigli, kako je RDM izvadio ovu ekipu iz dreka koju je AVB ostavio skup sa rezultatom u napulju, ma jednostavno svaka čast momcima borili su se lavovski :)
DObra je stvar što nas još nitko nesmatra ozbiljno igramo bez pitiska i nadam se dobom rezultatu ove godine, i da možemo ipronać izgubljenu sezonu :)
[quote name='Zemo Celikovic' timestamp='1331764371' post='35571']ovde na forumu vecina nas volio bi da sam veceras samo minut u londonu da vidim atmosferu[/quote]

To je.

Al navijači na tribinama nisu baš nešto. Zadnjih 20 minuta se morala pjesma orit cijelo vrijeme, dat sve od sebe, a oni tek na gol zapjevaju, i 15 sekundi kad je Drogba tražio.
Treba grupa navijača koja bi tokom cijele tekme zagrijavala ostatak. Ako ste primjetili bilo je dosta trenutaka kad je bio apsolutni muk na stadionu.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.