Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 08: Napoli (H) 14.03.2012. @ 20:45

Istaknuti odgovori

• Odgovori 201
  • Pregledi 13,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Da se mi tebe Kalouda rijesimo prije tekme, cisto ritualno, a? :ph34r: :D
Ako se budu momci borili kao protiv valencie bit ce dobre sanse da prodjemo.. Ipak trenutno nam dajem neke 30 posto sanse da prolazimo a nadam se da ce tih 30 posto biti dovoljno :)
Tekma u Srijedu , meni dvije pismene u Cetvratk :( :( :( .

Nemogu ni zamisliti kako bi bio sjeban kada bi ispali .
kad su oni nama dali 3 gola zasto i mi njima ne bismo mogli ?? navalit od pocetka utakmice , imaju losu odbranu i ako ih budemo stisli nece imat prilike za uzvratit nam , sto se tice njihovih kontri essien nek igra od prve i nek ih krci zajedno sa nasom odbranom koja mora bit na najvisem nivou , kako se utakmica blizi sve nesto vise vjerujem u prolaz :D
Ljudi koji NAPOLI??? pa mnogo veca imena su padala Stamford Bridge...kod njih se sve vrti oko tri igraca ;Kavani,Laveci i Hamsik...
ako nasi budu hteli da igraju kako znaju i mogu prolazimio 101% :D
[quote name='The_KING' timestamp='1331480383' post='34896']Ljudi koji NAPOLI??? pa mnogo veca imena su padala Stamford Bridge...kod njih se sve vrti oko tri igraca ;Kavani,Laveci i Hamsik... ako nasi budu hteli da igraju kako znaju i mogu prolazimio 101% :D[/quote]

Ajde suzdrzi se takvih komentara ako si ekipu gledao 2 puta u zivotu. Kao prvo, ne vrti se sve oko te trojice jer puno više (više i od jadnog Hamšika) doprinose igrači poput Inlera (playmaker) i Maggia i Zunige (koji trče ko navijeni da bi se stvorila šansa. Cavani je egzekutor i on bi bez ovih navedenih bio nemoćan, dok jedan Lavezzi ovisi o formi iako je strašan igrač. Hamšik naprosto ne zna gdje se nalazi, njega apsolutno treba puštati, a ovu dvojicu kompletno izolirati.
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1331480619' post='34900']

Ajde suzdrzi se takvih komentara ako si ekipu gledao 2 puta u zivotu. Kao prvo, ne vrti se sve oko te trojice jer puno više (više i od jadnog Hamšika) doprinose igrači poput Inlera (playmaker) i Maggia i Zunige (koji trče ko navijeni da bi se stvorila šansa. Cavani je egzekutor i on bi bez ovih navedenih bio nemoćan, dok jedan Lavezzi ovisi o formi iako je strašan igrač. Hamšik naprosto ne zna gdje se nalazi, njega apsolutno treba puštati, a ovu dvojicu kompletno izolirati.
[/quote]
Da su toliko dobri kao sto pricas jurili bi skudeteo... ekipa koja se vrti oko tri igraca moje misljenje...u napulju su jako zbog atmosfere!!! na strani su truba...
Realno, da smo naebali, naebali smo... Trebace nam svetsko cudo, da bi prosli Napoli, ovako kako igramo...
Najgore od svega, sto se mora napasti, od prvog minuta, a Napoliju su kontre najjace oruzje.
Mora se poceti, sa dva napadaca, Tito i Danny su po meni dobra kombinacija. Ramiz je brz i solidan tehnicar, moze on odlicno da deluje, i po desnoj strani.
Tim je sam sebe doveo u situaciju, da mora da ide svim silama u napad, makar rizikovao kaznu i blamazu, na svom stadionu, jer nema se sta cekati, Napoli je dobro tehnicki potkovana ekipa, a Italijani su majstori, da umrtve igru i odigraju na rezultat.
Ako nasi bekovi, ne budu bili na 110% i max koncentrisani, Lavezzi ce ih pojesti... Toga se najvise moramo cuvati.
Šta god da se desi, da izgubimo 19:0, da ispadnemo.. Moje će srce uvjek biti plavo.
Tako da neka momci daju sve od sebe, neka pokušaju pobjediti i ništa im neću zamjeriti.
Sto kaze Kalouda, 'ladno me zaboli ona stvar kakav ce ishod utakmice biti. Nek nas obrukaju, bmk! Samo neka izginu na terenu i nista vise ne trazim.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1331473334' post='34841']
Da se mi tebe Kalouda rijesimo prije tekme, cisto ritualno, a? :ph34r: :D
[/quote]

Nemoj brate, oću da gledam utakmicu :D
  • Autor
Za ovo će se morati napraviti neki specijalan štimung. Još da pobjedimo i proÄ‘emo, ne bi mi bilo kraja. :D
[quote name='Zemo Celikovic' timestamp='1331490016' post='34948']
ako se nevaram nece moc igrat meireles jer ima zute kartone
[/quote]

Da je velika šteta, nije. Još bolje.

Najgore je što trebamo napasti od prve minute a oni su majstori za kontre. Ali, opet vjerujem u naše momke, vjerujem u prolaz i vjerujem da nas zapada APOEL u narednom kolu :lol: :lol: .
Važno je da su svi uvjereni u prolaz i da u svlačionici vlada dobra atmosfera :D
[quote name='Wisey' timestamp='1331490545' post='34956']
Cahill, JT, Luiz... koga izostaviti ? :unsure: :wacko:
[/quote]
luiza i ako mi je drag i odlican je igrac
Cahilla uglavnom ne.. Zadnje dvije bio fenomenalan.. Sad ja bi terrya stavio prije luiza al onog terrya oporavljenog.. Sad kakav ce biti za tu tekmu jel 100 posto spreman i to.. TO ne znam.. Inace nebi se zalio ni da luiz zaigra.. Samo da Cahill od prve pocne :)..

GLedam statistiku nas najbolji igrac u LP po statistici je torres koji ima 3 asistencije i 2 gola.. Drogba ima 3 gola al nema asistencija i mata ima 2 asistencije :D

Ocekujem ovakav sastav

cech
Bane
Cahill
Terry
Cole
Essien/mikel
ramires
Lamps
Sturridge
Mata
Drogba

Volio bi da ne bude to klasicnih 4 3 3 nego nesto drugacije kao sad protiv STOKE-a.. Ali ako bude tako ne znam da li cemo vidjeti sturridge od prve.. :)
i nadam se da cemo imati vise srece nije nas sluzila nikako od pocetka godine i dobro sudenje
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.