Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 08: Napoli (H) 14.03.2012. @ 20:45

Istaknuti odgovori

• Odgovori 201
  • Pregledi 13,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Elao' timestamp='1331809024' post='35696']
Najezi se covjek
[media]http://www.youtube.com/watch?v=94hj41uC0ZA&feature=context&context=G26b72e4FUAAAAAAABAA[/media]
[/quote]

to sam baš ja sad htio postvit :D

jako dobar video samo mi fali malo više komentatora, da divlja viče urla... inače jebeni su mi takvi videi, neka muzika, komentator u pozadini i onda kako lopta ide sve brže komentira i on sav uzbuđen i u deliiju i onda kad pande gol deranje urlanje skakanje po studiu, nešto kao Drago Čosić samo engleski :)

Sad kad sam se probudio, sad mi je tek jasno šta su dečki uradili sinoć, stvarno im kapa dole, mislim da če ovo bit prekretnica sezone, da če im ovo dat veliko samopouzdanje i da čemo do kraja sezone gledat jedan drugi Chelsea nego do sad.
Najbolja utakmica Chelsea ove seozne definitivno , bolja i od one protiv Valencie ...

Ivanovic - perfektan u odbrani , odlican u napadu [b]With defenders who can finish like that, who needs strikers? [/b]
Drogba - podsjetio na svoje najbolje dane
Terry - odlican . Samo njegovo "vodjenje" ekipe s klupe dize moral igracima .
Torres - iako nije dao go , bio je mnogo,mnogo dobar .
Cech - pa sta bi mi bez njega ?
RDM - predobar izbor 1.postave ali i izmjena
....... Da nenabrajam vise svi odlicno odigrali .

Veceras najvise sto mi se svidjelo od svega je bilo jedno zajednisto . Kako mi je srce puno kad sam na kraju vidio Torresa,Lamparda,Terry,Essiena,Maloudu,Ivanovica.Cecha... u zagrljaju Di Matea.

Iako sam jutros imao 2 pismene , nisam nijednu dobro uradio ali koga to briga kada je Chelsea prosao dalje i pokazao svima da je i dalje jedan veliki klub .

PONOSIM SE SVAKIM IGRACEM CHELSEA !!!
[size=5][b][font=comic sans ms,cursive][color=#0000ff]KTBFFH[/color][/font][/b][/size]
Ova utakmica je samo pokazatelj naše snage kad uistinu nešto želimo, momci su se borili kao lavovi i u trenucima kad su mnogi od nas sumnjali u njihovu spremnost za preokretom..Budu li ovako igrali u PL, ne gine im 3. mjesto Tottenhama koji im je i sada relativno blizu :)
šta reći, i jutro poslije ne vjerujem šta je ekipa napravila i teško biram suvisle riječi, a o neizmjernom ponosu u sebi što sam blues da i ne pričam :D :D
kakve proslave golova, kakvo veselje na kraju utakmice, pa reakcije na klupi, ludi di matteo se polomi jbt, eva sa svojim seksi smješkom i skakanjem, ma malo je reći da sam uživao sinoć :D :P

nevjerojatna utakmica, ni najzagriženiji navijači mislim da ovako nešto nisu mogli očekivati.. jebenih 4-1 eeeeeeej :P
imam osjećaj da stara garda (cole, terry, lamps, drogba) u LP imaju neki ekstra poseban naboj koji naravno prenesu na ostale (a u tome je didier otac svih očeva) igrače...mladi su ginuli baš kao i stari, a di matteo ih je očito samo skupio, dobro motivirao i utuvio im da je sve moguće...

svi su dali 100% od sebe, ginuli do kraja, i nebi se trebalo nikoga posebno izdavajati, jer svi su doprinjeli maksimalno koliko su mogli i svima kapa dolje, čak i bosingwi (sjećam se jednog ili 2 njegova skoka glavom, kad je bilo full gusto :) )...

cech: čovjek je branio sve, i što je trebalo i što nije, a kod gola inlera nije mogao apsolutno ništa

bane: to je srbin kojeg najviše volim, malo štekao sa centaršutevima, ali prodori po strani i naravno pobjednički gol su fantastični, iz tekme u tekmu je sve opasniji u napadu

luiz: osim jedne sitne nesigurnosti bio je perfektan, ginuo, strpao mrtvog cavanija u džep, čistio sve ostalo a na kraju jedva hodao

terry: po ko zna koji put sjajno ordinirao obranom, postigao gol, jednostavno captain, leader, legend

cole: dobio žuti karton kad je trebalo spriječiti opasnu akciju, u obrani čistio, uglavnom na razini

essien: njega mi je dosta samo gledati na terenu, zatvorio sve rupice koliko je mogao, glavna spona između obrane i veze, sjajan iako nije u top formi što je očito

frankie: bio sam 100% siguran da će zabiti penal, dodao tome i asist JT-u, počinjao svaki napad chelseaja, ordinirao igrom

ramires: ramke&didy neki pakt imaju, dva gola su njihovo maslo, ramiz trčao do imendana, nekoliko sjajnih prodora, naš blue kenyan

sturridge: šteta što mu nije ušao onaj poluvolej, dao sve od sebe, ali ipak s pravom zamjenjen

mata: vraćao se u obranu, trčao divljački kao i ostali, također unio sebe i svoje lopte u svaku akciju chelseaja

drogba: sjajno zabio za 1-0 glavom, u prekidima sjajna suradnja s terryem i banetom, malo se i forsirao s driblinzima ali oprošteno mu nakon onog okreta kako samo on zna i asista za sjajnog baneta, dizao igrače i navijače, i žao mi je što mu nije ušao onaj volej iz okreta

torres: što ga više pljuju u medijima i dr. ja sam više za njega, jučer sjajan, je fulao prazan gol iz teške pozicije, ali je trčao kao manijak od jednog do drugog napolitanca, prodori po strani, driblinzi, tehnika na vrhuncu...samo da što prije počne trpati i to je to

malouda: florent pokušavao prodorima po strani, ali nije išlo, svejedno uzeo dosta vremena jer je lopta uvijek ostala za chelsea, i nekoliko puta kvalitetno reagirao u obrani kada je bilo najpotrebnije

bosingwa: sinoć je čak i on odigrao dobro, izbio glavom loptu kad je bilo gusto iza, i tako, smetao napolitancima :D

di matteo: čini mi se da je našao zajednički jezik sa igračima, i da bi to moglo funkcionirati...

izmjenom sturridge-torke je pogodio itekako, dobro je što je ostavio raspoloženog baneta na stoperu kada je izašao terry, a bosingwu koji je ušao stavio na beka (iako moram priznati da mi se smračilo kada sam ga vidio i pitao se što ne stavi cahilla, ali eto dobro ispalo na kraju hvala Bogu), a umjesto mate je poslao maloudu u igru iako je imao još izbora, ali to je očito bio njegov i ispravan izbor...

očekivao sam da će napraviti izmjenu essien-mikel, jer vidi se da essien nije (još) onaj stari iako je bio sjajan...

[size=5][color=#0000FF] :D[/color][/size][size=5][color=#0000FF] [/color][/size][size=5][color=#0000FF]BLUE IS THE COLOUR :D[/color][/size][size=5][color=#0000FF] [/color][/size]
Pogledao sam snimak utakmice nocas... Ne mogu vam opisati, koliko je zadovoljstvo na miru, i bez nervoze gledati kako se voljeni klub vraca iz mrtvih i dize u nebesa...

Bilo je losih momenata, i na ovoj utakmici, ne sme se to prevideti.
Odbrana je vecim delom prvog poluvremena delovala neorganizovano, i neozbiljno...
Isticem situaciju kada je Zunniga probijao po levom boku, Bane ga usmeravao prema aut liniji, a izostala je pomoc Luiza ili Essiena. To je najbolji nacin, odbrane, od napada preko krila i mora se uigrati do savrsenstva.
A. Cole je imao nekoliko propusta, kod kontri Napolia. Previse gleda u igraca sa loptom, iako je daleko od njega, a premalo paznje obraca na igraca, koji mu prolazi, iza ledja. Nije vise onoliko koncentrisan, kao u najboljim danima. To, i malo slabije pokrivanje igraca, koji cekaju odbitke, posle prekida, jedine zamerke, na igru Plavaca...
Mata bi znatno vise doprineo timu, da je igrao na krilu. U sredini je ionako bila velika guzva, tako da nije mogao maksimalno doci do izrazaja. Ovakva formacija, gde nema beka naspram sebe, i gde su spoljni igraci Napolia cesce u napadu, nego u odbrani, je savrsena za igraca takvog kvaliteta. Ne znam samo zasto se vise nije izvlacio na krilo.
Generalno gledano, utakmica odigrana odlicno, ostaje samo par finesa, da se doteraju, pa da se vrate dani slave u plavi deo Londona, plavi deo nasih srca :)

John Terry, Bane Ivanovic, Franck Lampard, Didier Drogba....
Sta reci, kako se osecati....
Od njih se i ocekivalo, da iznesu teret, da budu na visini zadatka. Oni su uradili i vise od toga.
Kapiten opravdao traku, zaustavio svaku loptu, svakog igraca, koji je stao pred njega. Cavania vadio iz dzepa samo, kad ga je davao Luizu... Bio lider i na terenu, i van njega. Da se zna, ko je gazda!!!
Lamps iskusno, hladnokrvno... Borio se, sa mladjim, brzim, jacim igracima Napolia, i izborio se sa njima. Vladao na sredini. Dao savrsenu loptu kapitenu, koju je on laganini sproveo, u mrezu. Kod penala, opet ocekivano, snazno, samouvereno, savrseno !
Drogba... Kad taj covek ima volje, niko i nista ga ne moze zaustaviti. Krcio je odbranu Napolia, kao da je nema, naterao ih da se posteno istrose. Opet dao psiholoski jako bitan gol, koji je digao ekipu. Undisputed !!!
Bane Ivanovic... Koliko su njemu dusa i srce plavi, to se recima ne moze opisati. Koliko je samo srcem ulazio u svaki duel, i koliko ih je samo dobio. Lavezzi, Zunniga, Dossena su bile njegove biciz sinoc. Doneo penal, koji je odveo utakmicu u produzetke.
A, sta reci za pobednicki gol... Kruna njegove partije, truda celokupnog tima, i potopa Napolia ! Snazno, bez respekta, pod precku ! I to pred njihovim navijacima, ispratio ih je, pognute glave, nazad u stvarnost !
Ucinio me je najponosnijim Srbinom na svetu sinoc !

Koga god da dobiju, kako god da prodju, moje ce srce ostati plavo !
ne bi nikog ni hvalio ni trazio zamjerke na igri,samo mogu reći da sam ponosan na ekipu,njihovo zalaganje,trud i sve ostalo kao i na RDM-a !
[quote name='Whisper' timestamp='1331820969' post='35734']
Pogledao sam snimak utakmice nocas...
[/quote]

Jesi skidao od nekud utakmicu il si je na internetu pogledao? aj ako mozes sutni mi link, volio bi na miru jos jednom pogledat sve ;)
Nema potrebe pisati, ovaj ovako odigrao, onaj onako....

Svi su bili fenomenalni kao ekpia, truda je uloženo, na kraju su na škrge disali, svi do jednog....

Svaka čast momcima, te da nam nastave ovako uljepšavati noći i dane, kad oni igraju. Nebi valjalo da nakon ovoga posustanu, već treba i dalje zapeti (što vjerujem da hoće)...

Bravo mi!!
[img]http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/03/15/article-2115277-122E5309000005DC-548_964x300.jpg[/img]

Party nakon silovanja Napolija :D
  • Autor
[img]http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/03/15/article-2115277-122D7B8A000005DC-698_634x326.jpg[/img]

A vidi ko je navratio ... :D Sheva car. B)
[quote name='Blues_95' timestamp='1331819442' post='35723']
Najbolja utakmica Chelsea ove seozne definitivno , bolja i od one protiv Valencie ...

Ivanovic - perfektan u odbrani , odlican u napadu [b]With defenders who can finish like that, who needs strikers? [/b]
Drogba - podsjetio na svoje najbolje dane
Terry - odlican . Samo njegovo "vodjenje" ekipe s klupe dize moral igracima .
Torres - iako nije dao go , bio je mnogo,mnogo dobar .
Cech - pa sta bi mi bez njega ?
RDM - predobar izbor 1.postave ali i izmjena
....... Da nenabrajam vise svi odlicno odigrali .

Veceras najvise sto mi se svidjelo od svega je bilo jedno zajednisto . Kako mi je srce puno kad sam na kraju vidio Torresa,Lamparda,Terry,Essiena,Maloudu,Ivanovica.Cecha... u zagrljaju Di Matea.

Iako sam jutros imao 2 pismene , nisam nijednu dobro uradio ali koga to briga kada je Chelsea prosao dalje i pokazao svima da je i dalje jedan veliki klub .

PONOSIM SE SVAKIM IGRACEM CHELSEA !!!
[size=5][b][font=comic sans ms,cursive][color=#0000ff]KTBFFH[/color][/font][/b][/size]
[/quote]
dat ce ti profesor 4+ sto navijas za chelsea
[quote name='bbj26' timestamp='1331823743' post='35742']

Jesi skidao od nekud utakmicu il si je na internetu pogledao? aj ako mozes sutni mi link, volio bi na miru jos jednom pogledat sve ;)
[/quote]

Gledao na TV-u, RTS uvek daje snimak najzanimljivije utakmice, koja se tog dana igrala.
Gledao sam reprizu na ChelseaTV i nije mi nešto ipresionirao voditelj sa navijanjem. I treba da "iziđu" malo u provod!
[quote name='Wisey' timestamp='1331826228' post='35756']
[img]http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/03/15/article-2115277-122D7B8A000005DC-698_634x326.jpg[/img]

A vidi ko je navratio ... :D Sheva car. B)
[/quote]

Neka je Bane u Chelseaovoj trenerci izasao, da se zna, ko su glavne face u Londonu B)
  • Autor
[url="http://www.dailymotion.com/video/xpgrzh_chelsea-vs-napoli-all-goals-14-03-2012_sport"]http://www.dailymotion.com/video/xpgrzh_chelsea-vs-napoli-all-goals-14-03-2012_sport[/url]

Lijepi higlightsi sa engleskim komentatorima. B)
[quote name='bbj26' timestamp='1331826011' post='35754'][img]http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/03/15/article-2115277-122E5309000005DC-548_964x300.jpg[/img] Party nakon silovanja Napolija :D[/quote]

koja se to moda fura :D šminka i po, jebeno

a mi zaostali furamo ono što je tamo prije 15 godina bilo :D
  • Autor
[quote name='diablo_bih' timestamp='1331835188' post='35822']
Malouda ima jebacki prsluk, drama :o Da je meni naci negdje ovakav.
[/quote]
Malo spamamo, ali meni je Droletova jaknica preprepremoćna. B)
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m0werzG6Sm1qg259xo1_500.jpg[/img]

[img]http://29.media.tumblr.com/tumblr_m0xnlyCIIW1r2rck2o1_500.png[/img]

[img]http://29.media.tumblr.com/tumblr_m0xug5BgCj1qjbs1co1_500.jpg[/img]

[img]http://28.media.tumblr.com/tumblr_m0xq62Qu6f1qhfgjbo1_500.jpg[/img]

[img]http://27.media.tumblr.com/tumblr_m0xkybUqx11qb5re4o1_500.jpg[/img]
Ali jos drazi je ovaj prolaz kada se prisjetim samo onih izjava Cavanija, Lavezzija... Ovo im je bila lekcija za ubuduce, da paze sta govore.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.