Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 08: Napoli (H) 14.03.2012. @ 20:45

Istaknuti odgovori

20120314-biglietto-chelsea-napoli-presen

[media]http://www.youtube.com/watch?v=u9HDpRC_VDk[/media]

CHAMPIONS LEAGUE, 8F REMATCH

CHELSEA FOOTBALL CLUB versus SOCIETA SPORTIVA CALCIO NAPOLI

STAMFORD BRIDGE

14.03.2012, 20:45h (CET)

uvodničar: po dogovoru

• Odgovori 201
  • Pregledi 13,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Bit ce tesko al uvijek imam nade.. Uglavnom, ako postignemo rano taj prvi pogodak do kraja ce biti svasta.. Da hocemo samo imati srece a ne kao dns one stative precke..

Ocekujem odbranu kao danas Ivanovic Cahill Terry Cole.. Jedino da luiza ubaci mozda umjesto terrya kome fali malo da se oporavi jos od povrede.. Vezu Lamps, Essien, Ramires, i napad Mata ,drogba, sturridge.. Sad moguce je da ce igrati malo drugaciju formaciju al ovako nesto ocekujem ove igrace ugl.. :)
Ovdje sam pesimistican jako i koliko god navijacki zelimo pobjedu treba realno gledati na stvari. jbg citava sezona je u k.... tako da i nece toliko pogoditi eventualno ispadanje. Drogba opet da pocne, iza naravno Mata i Sturridge, Essien, Lampard i Ramires veza, a u odbranu koga staviti Luiza ili Cahilla pitanje je :)
  • Autor
[b]"They are a good team. But when they come to Stamford Bridge we will make their life difficult."[/b]
[color=#666666][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3]- Di Matteo on Napoli.[/size][/font][/color]
Ovo će bit uvjerljivo najteži Di Matteov ispit sezone, jer se mora čupati iz tuđih problema..

Očekujem da izađemo na teren i odmah napadnemo, igrači trebaju ostavit srce na terenu, al i ako ne uspijemo proć nije smak svijeta, svi znamo da neće biti lako.

Volio bih ovaj sastav: Cech - Cole, Luiz, Cahill, Ivanovic - Mikel, Ramires, Lampard, Mata - Drogba, Torres

Izostavio sam Terrya jer, iako mi je najdrazi igrac, danas nije bio posebno siguran u duelima a greške protiv Napolija ne smijemo dopustiti, a uz to Luiz i Gary mi izgledaju kao moćan tandem.. U napad bi stavio i Drogbu i Torresa, napao ih iz svih oruzja, Nando mozda nije dao gol al je realno bio jako dobar protiv Birminghama ( s izuzetkom par pogrešnih dodavanja, što će vjerojatno ispravit ) i zato bi ga stavio odmah..Mikel igra strašno i šteta bi bila da ga izostavi iz sastava jer je u jako dobroj formi, Lampard se takoÄ‘er diže..
Možda na kraju RDM postavi nešto sasvim drugo, al smatram da bi ih s ovim mogli dobiti.. Sturridga ubaciti u drugom poluvremenu ako baš ne bude išlo, ne bi mu dao da igra od prve..
Šta mislite?
Svaku domaću utakmicu u Ligi Prvaka ove sezone pobijedili smo i ni u jednoj nismo primili gol.
Chelsea - Bayer 2:0
Chelsea - Genk 5:0
Chelsea - Valencia 3:0
[b]Chelsea - Napoli (3:0 aBd)[/b]
BBJ-Postavio si točno kako bi bilo najbolje, ali vrlo teško za očekivat tandem Torres-Drogba.Možda u 2.pol
  • Autor
[img]http://www.footballuser.com/formations/2012/03/357427_Chelsea.jpg[/img]

Bit će zanimljivo vidjet ko će početi.
Trebamo napast moraju svi dati 130 posto svojih mogucnosti samo tako mozemo proci
JA VJERUJEM U NASE MOMKE , NEK SU NAS SVI OTPISALI al idemo mozemo imamo snage

COME ON CHELSEAAAAAAA !
Kako bi bilo lijepo da njim ga damo za 2:0 u zadnjoj minuti.Slavlje bi bilo puno veće :)
  • Autor
[quote name='mata10' timestamp='1331422448' post='34761']
Ali bi i zivci otisli puno vise ako budemo cekali na gol u zadnjoj minuti :D
[/quote]
Vala ako ti dosad živci sa Chelseajem nisu otišli onda ti skidam kapu. :)
[quote name='Wisey' timestamp='1331422717' post='34763'] Vala ako ti dosad živci sa Chelseajem nisu otišli onda ti skidam kapu. :)[/quote]
Kako nece otic nakon ovakve sezone.. svaku utakmicu do zadnje minute brinem hocemol pobjedit tako da ne da su otisli nego ne znam ni ja.. zato se nadam da cemo ovu sa Napoliem malo ranije rijesit :) mada makar se cekalo do zadnje sekunde samo da prodemo :)
Zamislite scenarij 3 :1 i produzetci prodju tj na penale zavrsimo.. Dodje red na torresa da puca koji ce vjerovatno uci sa klupe :lol:
Ključ je rano vodstvo, ako uspijemo zabit gol u ranoj fazi utakmice, kasnije moze svasta bit, al ne sumnjam onda u 2 pogodak i prolaz.. samo agresivno od početka i preuzet inicijativu, ne smijemo dat njima posjed lopte, to smo relativno dobro radili do sad u 2 utakmice pod Di Matteovim vodstvom pase nadam da se neće promjenit ni ovdje, iako je puno jači protivnik
Napoli se nemože braniti ko Stoke, ali zato su puno jači u napadu
mislim da sa stvaranjem prilika nebi trebali imati problema, ali treba biti jako oprezan u obrani, pogotovo što se tiče njihovih kontri
Samo treba da igramo našu igru, čist engleski fudbal. Nadam se pozitivnom rezultatu i prolazu dalje.
vrijeme je da se bar jedan mali dio dosadašnje nesreće u LP sada pretvori u sreću ;)
[color=#0000ff][size=5]KTBFFH[/size][/color]

http://www.youtube.com/watch?v=C3_2tRE5kNM&feature=related
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.