Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 08: Napoli (H) 14.03.2012. @ 20:45

Istaknuti odgovori

• Odgovori 201
  • Pregledi 13,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='chelseathebest' timestamp='1331513555' post='35059']

zar opet?
[/quote]
nego,sad je vreme,da eksplodira... osecam ako bude igrao zvi bili pa videli,nacemo se ovde na forumu posle utakmice!!!
[quote name='The_KING' timestamp='1331515595' post='35064']
nego,sad je vreme,da eksplodira... osecam ako bude igrao zvi bili pa videli,nacemo se ovde na forumu posle utakmice!!!
[/quote]

[quote name='The_KING' timestamp='1331515595' post='35064']
[/quote]

Ako Torres zabije gol dva usput prodjemo necu nista komentirati na forumu 10 dana ;)
Sta gol dva, ako zabije dva gola do kraja sezone ugasice se forum :) samo nek Drogba krene od prve i onda se ima sanse za golove.
[quote name='The_KING' timestamp='1331561400' post='35122']
Koji Staridz decko ima predispozicije al mozga nema jako sebican...

Hvala bogu da ce on biti... samo sto nece biti pacijenata Malude,Mikela,Kalua,Bosingve i penzjonera Lamparda!!!!
[/quote]Penzioner je nas najbolji strijelac.. Kakav ce biti torres u njegovim godinama :)
Prije ce ga gospodin mikel uvalit nego torres nego da ne idemo offtopic .

Nesto se bojim da ce kalou od prve igrati. Zadnju tekmu je bio los dok je protiv birminghama lijepo driblao al nikad nije nesto dalje napravio uvijek jedan potez viska.. Pa tako sad ne znam :) Jedva cekam tekmu to je uglavnom..
[quote name='The_KING' timestamp='1331562312' post='35129']
Masi... evidentna je frustracija kod njega i manjak samopuzdanja...al kako da ne bude frustriran' kad njegovi saigraci,,stvore dve sanse po utakmici!!!
[/quote]

Cinjenica je da Torres ne dobija puno prilika, zbog ocajnog veznog kojeg imamo. Ali takodje je cinjenica da je on zaboravio igrati spica. Vidi Drogbu kako se krece, uvijek je tu na granici 16m ili u sredini, cak se i Sturridge koji igra krilo, odlicno krece i zato je skoro sve golove dao sa mjesta spica, ima osjecaj za gol. A Torres kada udje ode lik do aut linije, ne bi usao u sredinu nema sanse. A kada dobije sansu, kao protiv Uniteda na Traffordu on promasi prazan gol. Pa znas li ti koliko to samo unistava ekipu? Taj njegov promasaj boli svakog igraca u timu a tek one koji mu namjeste priliku. Tako rusi sebi samopouzdanja ali i ekipi. Evo ti klasican primjer RVP-a, covjek ne moze nista promasiti. Arsenal je ove sezone "one man team", sta god mu namjestis on pretvori u gol i to nenormalno dize ekipu. Daje vjeru svima da oni mogu dobiti ili preokrenuti utakmicu. Svi rade za njega, a on taj njihov rad (stvorene prilike) krunise golom. Da on kojim slucajem fula sve te sanse, Arsenal bi vec odavno bio negdje 6. na tabeli...

Torres je jednostavno zaboravio da je napadac!
Ae ostavite se gluhe priče o Torresu, stoput smo prešli tu temu i svi smo se složili da nema lijeka za njega, sad se tu pojavi neki momak koji je jedan od onih što su zaluÄ‘eni Torresom i počeli navijati za CFC kad je on stigao, i vi mu pustite da vas isprovocira i namami u novu ispravu bez argumenata.

OVO JE TEMA ZA NAPOLI.
[quote name='Wisey' timestamp='1331564548' post='35140']
Bane spreman za ovu tekmu ! B)
[/quote]

Najbolja vijest koju sam cuo do sad.. ove price iznad o Torresu i zaljubljenim klincima koji ga zele u ekipi su mi uzrokovali glavobolju :angry: Stalno sam se mislio sta je Banetom, jel ozljeđen il je izasao zbog igre, ovako je vec lakse, sama pomisao da bi nam Bosingwa mogao biti na boku protiv Napolija me ubija..
obranu postavit Cole - Luiz - Cahill - Ivanovic, i smatram da bi to bilo dobro, Terrya stavit tek u prvenstvu sljedeću utakmicu, jer mu fali igre očigledno a u ovoj utakmici si greške doslovno ne smijemo dopustiit
Da li ce u sastavu moci biti Meireles , Bossy , Cole ?

Jedan od njih je dobio zuti i nece moci igrati ali ne znam ko ? :o
Btw, zaboravljate da je dao isto u toj tekmi protiv utda gol, nije samo to fulio, i nista nije ponudio. Ovo govorim, jer uvijek spominjete tu fulu, a nikad gol. Kako god, vise se trudi od svakoga, samo jos da nauci da ide stalno u sredinu i da se ne izigrava playmakera, nema veze sto mu nece niko dodati loptu, barem ce biti u napadu. lol

[quote name='soxx' timestamp='1331565586' post='35148']Zar je bio povrijedjen?? Niko nista nije objavio za povredu. Raul je dobio zuti njega nec biti[/quote]
Ma svi misle da se povrijedio, jer ga je izveo na poluvremenu. Treba im 20 puta objasniti kako ivanovic nije imao nijedan dobar ubacaj i da nije nista ponudio u napadu i da je zbog toga uveden luiz na njegovo mjesto.
  • Autor
Meireles je dobio parni žuti i nema pravo nastupa.

Prema ovome Bane je imao neku povredicu radi koje je izašao iz igre, pa se sad oporavio:

http://www.youtube.com/watch?v=0L5w3hGmGkU&list=UUU2PacFf99vhb3hNiYDmxww&index=1&feature=plcp
Dobro je pa ce Bane biti spreman, potrebna nam je brza ali i cvrsta zadnja linija. U napadu zelim vidjeti Titu od prve minute. Da li poceti sa Ramiresom ili sa Dannyjem na krilu?
Ramires je zadnje 2 utakmice odigrao dobro na krilu, protiv Stokea onaj period kad je ušao u sredinu je bio lošiji, al mislim da će počet on od prve.. Možda stavi Dannya i u napad, što iskreno, ne bi volio
  • Autor
Opomena svima na ovoj temi koji su otišli mimo iste.
Sad sam pobrisao sve što nema veze, a to su priča o Torresu (ide li na ljeto, zašto ne da je golove, bla bla ... imate njegov topic, bujrum tamo), drugo porijeklo nadimka Bane, treće ko otkad i zašto navija itd.
Pazite da se ovo više ne ponovi, jer kazne neće biti samo brisanje postova nego nešto jače. :)

Moderacija.
[quote name='The_KING' timestamp='1331576808' post='35176']
videces kad El Ninjo eksplodira u sredu!!!
[/quote]

Mogao bi. taman tamo od 79. do 90. minute kad uđe u igru
kažem ja da je Bane bio povreÄ‘en, a da nije izbačen zbog loše igre. pobeda, pobeda, i samo pobeda!
[quote name='The_KING' timestamp='1331576808' post='35176']
videces kad El Ninjo eksplodira u sredu!!!
[/quote]
Joj nadamo se svi.. Al ja sam se prestao nadat kod 3:3 protiv uniteda.. :)

Ramires ce vjerovatno od prve nzm ko bi drugi a sturridge mi je nesiguran nesto sto se tice igranja od prve.. Mozda bi i bilo bolje staviti ramiresa na krilu mjesto njega il probati sa 2 napadaca droba, sturridge iako mislim da ce kalou igrati :s
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.