Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ruben Loftus-Cheek (2012-2023, 155 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 939
  • Pregledi 66,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Moram ga pohvaliti za jučerašnju partiju. Ne znam da je imao neku grešku. Mislim da on sasvim solidno može pokriti tu poziciju RWB po potrebi. Momak nema pojma koliko je talentovan, bukvalno pokriva n

• To je ta rak-rana modernog fudbala, dodavanje od jedne gol linije do druge. Samo dodaj dodaj dodaj, niko nema muda da šutne niti iko ima šut. Prije je svaka ekipa imala makar jednog veznjaka za kojeg

• Corto Maltese
    Corto Maltese

Po meni dobar danas bio na Jamesovoj poziciji. Svidja mi se kako barata loptom sa onom visinom, pa je tako i kao bocni igrac prolazio protivnike i dosta davao pasove u prostor za nase klasetine od nap

• 2 mjeseca kasnije...

Odlicno je odigrao veceras, ne racunam prve 2 lopte, tu je imao tremu. Cak zamalo da postigne gol na svom debiju! :)

Ne mogu ni da zamislim osecaj kada ulazis u igru umesto jednog Fabregasa i Stamford Bridge te pozdravlja ovacijama, a imas 18 godina. Prelepo.

Dobar je mali bice nesto od njega..

Sto se tice kakav je osjecaj uci sa 18 na teren, imam srece pa znam barem pola osjecaja.

Ma Jose usro motku, smiješno koliko mu je minuta dao, a jučer ga vodi sa sobom na press konferenciju, priča tamo vamo.. Jebo te to ako je cilj samo da debitira.

Ma Jose usro motku, smiješno koliko mu je minuta dao, a jučer ga vodi sa sobom na press konferenciju, priča tamo vamo.. Jebo te to ako je cilj samo da debitira.

Gledao sam ga na klupi kad je Ramires ulazio, negdje oko 70-e minute, režiser ga fokusirao... Jadnik, baš mi ga nešto žao bilo... Sjedi, skoro da nokte gricka od nervoze, i stidešljivo poviruje kad će ga Mou pozvati... Vala mu je mogao dati više da igra, ali kakogod momak je fantastičan, i samom pojavom na terenu ulijeva samopouzdanje. 

mogao je dobiti vala još 10-ak minuta više jebemu nebo i dan

Njih Murinjo čuva za FA kup u slučaju da na Bridžu imamo 2-3 gola prednosti protiv nekog trećeligaša.

Da li je to novi Josh McEachran u drustvu poznatiji kao Joshua?

Kao što znate iz primera Kurta Happyja Zoume, Afrikanci vole detetu da daju ime po nekoj vrlini ili lepom osećanju,a RLC vuče korene iz Afrike. Njemu su roditelji dali treće ime "Cheek", što znači obraz, nadajući se da će im sin biti obrazovan.

Kao što znate iz primera Kurta Happyja Zoume, Afrikanci vole detetu da daju ime po nekoj vrlini ili lepom osećanju,a RLC vuče korene iz Afrike. Njemu su roditelji dali treće ime "Cheek", što znači obraz, nadajući se da će im sin biti obrazovan.

logično igi, logično je da je rijeć educated nastala od riječi cheek 

logično igi, logično je da je rijeć educated nastala od riječi cheek 

Trebalo je da napomenem da je u pitanju tzv. translingvalni proces, pošto je jedno koleno njegovih predaka živelo na Balkanu pre nego što su se odselili za Englesku. Otuda obraz, obrazovan, Cheek.

• 1 mjesec kasnije...

Kakav debi kruh ti jebem, 30 sekundi u kojih je pretrčao 50 metara :D

Prema Mourinhovim standardima R.L.F je dobio i više nego zasluženih velikih 30 sekundi, a klub je dokazao kako na taj način ozbiljno računa na akademce :D

Odlican bio juce.

Kakav debi kruh ti jebem, 30 sekundi u kojih je pretrčao 50 metara :D

Polako, korak po korak. Za pocetak i ovo dosta.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.