26. maj 2013.13 god. comment_125336 Volio bi ga i ja vidjeti u prvom timu ali od toga nema nista, on ce vjerovatno kao i Ake sledece sezone na pozajmnicu, to je kod nas postala praksa cim se neki klinac pokaze mi ga posaljemo na pozajmicu, pa nema mjesta za De Bruynea, Lukakua, Chalobaha, Courtoisa, McEachrana, Piazona,...... itd. tako da sam misljenja da nema teoretske sanse da ga vidimo u prvom timu sledece sezone. Prijavi
26. maj 2013.13 god. comment_125404 A Å¡ta bi bilo da vam kažem da je Baker joÅ¡ bolji igraÄ od Rubena ? :D InaÄe RLC je potpisao jedan od najunosnijih ugovora za mlade igraÄe u Engleskoj, bio je Äak i pravni sukob njegovih dvaju agenata oko prava da ga zastupaju. Srećom, Chelsea ga je uspio zadržati. Mada meni liÄno nije jedan od dražih tipova. Prijavi
26. maj 2013.13 god. comment_125431 A Å¡ta bi bilo da vam kažem da je Baker joÅ¡ bolji igraÄ od Rubena ? :D Bakera sam gledao, znam da je dobar, al me Lotos posteno iznenadio. Prijavi
26. maj 2013.13 god. comment_125500 TakoÄ‘er. Eto Äesto se prate mlaÄ‘i timovi i njihove tekme, i nikad mi RLC nije izgledao ovako dominantan kao u prethodne dvije tekme. Iako je igrao protiv nemjerljivo jaÄeg protivnika. Momak ima odliÄnu pas igru, sjajno Äuva loptu, vidilo smo da ima i dobar Å¡ut (sve to i Baker ima, ali je RLc u puno većoj prednosti zbog svoje snage. Momak otrese jednog Yayu, sa svojih 17 godine, nema se tu Å¡ta viÅ¡e priÄati). U kratko, Mou forsiraj ovog frajera, veliki bi igraÄ mogao izrasti iz njega. Prijavi
26. maj 2013.13 god. comment_125502 Meni je u neku ruku i zao ovih mladih igraca zato sto su kod nas, pa imamo 20 igraca koji da su u nekom klubu tipa Porto,Benfica,Dortmund pa i Arsenal bar pola bi bili vrhunski igraca u buducnosti, ovako kod nas sa ovom politikom da igraju samo oni koji su skupo placeni ne vidim kako bi neko od njih sutra bio standardan prvotimac. Stvarno se nadam da ce dobiti sansu da pokazu sta znaju..... Prijavi
26. maj 2013.13 god. comment_125505 Meni je u neku ruku i zao ovih mladih igraca zato sto su kod nas, pa imamo 20 igraca koji da su u nekom klubu tipa Porto,Benfica,Dortmund pa i Arsenal bar pola bi bili vrhunski igraca u buducnosti, ovako kod nas sa ovom politikom da igraju samo oni koji su skupo placeni ne vidim kako bi neko od njih sutra bio standardan prvotimac. Stvarno se nadam da ce dobiti sansu da pokazu sta znaju..... Slažem se definitivno. I onda kad mi poÄnu priÄu kako Chelsea nema nikakvu akademiju... Al jbg teÅ¡ko je dokazati ljudima kakve su ovo igraÄine kad ne mogu dobiti priliku na većoj sceni. Prijavi
26. maj 2013.13 god. comment_125513 Valjda se to ubrzo promjeni, mada teško. Al ono, imamo pravo nadati se, te komentarisati o tome. Prijavi
26. maj 2013.13 god. comment_125561 Ruben je tip igraca kakav je Toure. Dobar tehnicar, solidno brz, u odnosu na visinu, ima konstituciju, uz pravi rad i malo teretane masu i misice bi lako nabacio. Da je pameti, k'o sto nije... Prijavi
27. maj 2013.13 god. comment_125637 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Xd271xOZxR0 Momku je 17 godina samo.. Da smo pametni i odmah krenemo sansu davati. do 19 godine imali bi odlicnog igraca.. Prijavi
27. maj 2013.13 god. comment_125650 Zato volim kad mladi dobijaju sansu. Uvek su napaljeni da pokazu sta znaju. Ruben pa i Ake su protiv City-a igrali kao da to rade svaki dan. Jebes ti dva poraza u prijateljskim mecevima, ako su oni koijma je to posao videli ovo sto smo i mi. Prijavi
27. maj 2013.13 god. comment_125737 Ima li nekih informacija o tezini povrede ? NiÅ¡ta ozbiljno, napisao je na Twitteru, Äini mi se. Prijavi
27. maj 2013.13 god. comment_125745 NiÅ¡ta ozbiljno, napisao je na Twitteru, Äini mi se. Hvala Bogu . U njegovim godinama malo teza povreda i sjebana cijela karijera . Prijavi
12. juni 2013.13 god. comment_129170 Barcelona are back on the trail of young Chelsea midfielder Ruben Loftus-Cheek. The 17-year-old impressed the Spanish club's scouts with his performance during the recent friendly with Manchester City in New York. Chelsea placed the England youth international on a lucrative contract following interest from Barca and rivals City earlier this year but that has not deterred the Spaniards who are keen to strengthen their own youth ranks after losing players to English clubs in recent seasons. Dailymail Prijavi
12. oktobar 2013.12 god. comment_147516 Postigao 2 gola protiv Andore za U19 reprezentaciju Engleske. Bravo! Prijavi
13. oktobar 2013.12 god. comment_147588 mnogo sam zgotivio ovaj mladi tim Äelzija ali sve se plaÅ¡im da neće dobiti Å¡ansu Prijavi
6. maj 2014.12 god. comment_174323 http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2620566/Ruben-Loftus-Cheek-brightest-Chelseas-emerging-crop-brilliant-English-talent-classy-midfielder-hopes-direct-route-Jose-Mourinhos-team.html Prijavi
4. juli 2014.12 god. comment_179721 Potpisao novi ugovor! Iskreno on ovog momka ocekujem puno, najvise od njega i Bakera! Prijavi
4. juli 2014.12 god. comment_179725 OdliÄno, takoÄ‘er oÄekujem mnogo od njega, odnosno iskreno samo od njeg i oÄekujem neÅ¡to, Å¡to se tiÄe mlaÄ‘ih kategorija. Zadivio me je u onim utakmicama rotiv Citya u Americi, kad je par puta jednog Yayu otreso ko slinu. Jak ko bik, dug korak, fenomenalna kontrola lopte, dosta dobri pasovi, odbrana solidna.. Može postati kompletan veznjak ;) Prijavi
4. juli 2014.12 god. comment_179728 Nista on od toga bas nema fenomenalno, pogotovo kontrolu lopte, passovi katastrofa, jak i solidan u odbrani, to jeste. Prijavi
4. juli 2014.12 god. comment_179746 Potpisao novi ugovor! Iskreno on ovog momka ocekujem puno, najvise od njega i Bakera! Opusteno propasce kao i svi igraci iz nase akademije jer imamo para da dovodimo igrace Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.