Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jadon Sancho (2024-2025, 41 nastup)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 125
  • Pregledi 5,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ma dobro mora covjek nesto reci nesto lijepo upakovati, Osimhen na predstavljanju sa odusevljenjem izjavi da je bilo lako prihvatiti ponudu Galatasaraya, pa zivot ide dalje..

• Ovo treba pinovat negdje na pocetnoj stranici foruma.    

• Bas me zanima za koliku ce platu na kraju otici da igra. Malo precenjuje sebe.

Objavljene slike

Čemu sad ovo da se ne otkupi? za te pare mislim da ga ne bi trebalo ispustiti, i zašto ga bombarduju sa statističkim podacima

jaka muda, nema brojke u periodu kad nam je pola tima u kurcu i nemamo i ovako neku igru, pa ovo može i Roj Hodžson da trenira, mislim da bi bolje izgledalo

Gde ti je napadača, gde su ostali, pa šta je Sančo majku mu, nije on Ronaldinjo niti se valjda to od njega očekuje

Ni ja ga se ne bi riješio, kao nekakva treća opcija sasvim ok igrač, može poslužiti, a to što smo se doveli u situaciju da je prvotimac je drugi problem

Ja mislim da ce on ostati. Ne znam kolika mu je plata, vjerujem da je visoka. Sigurno pokusavaju smanjiti tako sto mu sad govore da ga nece a nece ga ni United.

Uz pravog trenera moze on dosta vise ponuditi.

Dobro si se setio, plata je verovatno visoka

Ja ne znam šta su naši očekivali, on je prvo izdominirao tamo u Bundesu, ali hej, pa tamo svake godine neko dete od 18-20 godina ima već dvocifrene brojke

U premiershipu se to vidja jednom u 5 godine i pitanje je dal može ponoviti isti učinak sledeće sezone

Pa Lampardu je trebalo vremena da sazri a punu snagu je pokazao kad je klub već bio nadogradjen sa superzvedama oko njega

Mislim da Sančo nije promašaj u globalu, ali da nismo ni dobili mnogo, a tek je konfuziju napravio Mareska koji kao da ne zna koja mu je prva postava, a ko su mu igrači koji će ulaziti sa klupe

To bi mu bilo najpametnije. Očigledno je Premiership veliki zalogaj za igrače koji dođu iz Bundeslige. Nekada su u toj ligi bili pravi borci, ovo sad što dođe sve nešto mrljavo.

• 3 sedmice kasnije...

Ja i dalje mislim da je Sancho nase najbolje krilo trenutno. To ne znaci da je WC ali vise pokazuje koliko su ostali losi.

Nevjerovatno koliko je sansi namjestio i sta su sve masili.

Kakve su ovo sanse? Lik vrati loptu s krila na cosak/rub 16terca i to broje kao sansu. Nabaci balon oko golmana i to sansa? Smijesno. 

Neto uvijek prije njega, i Madueke isto (iako je sebican ali je barem direktan)

2 hours ago, Bari said:

Kakve su ovo sanse? Lik vrati loptu s krila na cosak/rub 16terca i to broje kao sansu. Nabaci balon oko golmana i to sansa? Smijesno. 

Neto uvijek prije njega, i Madueke isto (iako je sebican ali je barem direktan)

Sancho ima 3 gola i 11 asistencija u svim takmicenjima. Namjesti je jos barem 10 cistih sansi. Odmjeren pas uvijek dovoljne jacine, osjecaj za utrcavanje saigraca, pa samom tom Maduekeu je namjestio 3 gola na tacni, znaci samo nogu da postavi. Neto i njegova ubacivanja na drugu stativu kada zagnjuri glavu u pod???? Ma hajte molim vas, Madueke makar igra 1 na 1 i pokusava probiti protivnika ali Neto me je toliko razocaro a uz to jos kostao 65 miliona, pa taj treba da bude 2x bolji od Sancha.

Generalno gledajuci, I Netu i Sanchi je ovo prva sezona. Da su mogli vise pokazati, mogli su. Ali ja njih ne bih otpisivao, tj ostavio bih Sancha.

Najvise zbog trenera, jer mislim da ovi momci mogu puno vise ponuditi ali pod pravim trenerom. Ovdje najvise mislim na Maduekea. Momak koji je na startu sezone bio odlican, ali velika mana sto prestane igrati nakon sto zabije gol. Te stvari trener mora rijesavati. A i generalno se vidi da Maresca ne radi sa njima nikako individualno niti na tome da oni ispravljaju greske.

Opste poznato pravilo je to da se ne gleda u zemlju kad se vodi lopta, ali opet Neto to radi kroz citavu sezonu. A i smijesno da jedan profesionalac na ovom nivou to radi uopste.

Neki trener poput Kloppa bi dosta vise izvukao iz ovih momaka.

• 1 mjesec kasnije...

S obzirom da ne znamo da li ce Mudryk biti dostupan iduce sezone, da li bi ostavili Sancha za 25 miliona pa nek dovedu kvalitetnije lijevo krilo a on bude zamjena? Bice mnogo utakmica opet, treba nam sirina. Ja zaista mislim da ne mozemo naci bolje lijevo krilo od njega za 25 miliona, ne postoji takav. 
Georga bih dao na posudbu, ako ne moze u Premierligaski klub onda u Strazbur. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.