Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jadon Sancho (2024-2025, 41 nastup)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 125
  • Pregledi 5,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ma dobro mora covjek nesto reci nesto lijepo upakovati, Osimhen na predstavljanju sa odusevljenjem izjavi da je bilo lako prihvatiti ponudu Galatasaraya, pa zivot ide dalje..

• Ovo treba pinovat negdje na pocetnoj stranici foruma.    

• Bas me zanima za koliku ce platu na kraju otici da igra. Malo precenjuje sebe.

Objavljene slike

Njegov entuzijazam za fudbalom trajao pola utakmice, već danas se šetka bezveze po terenu. Istini za volju, nismo igrali dobar fudbal, ali očekujem više zalaganja. 

• 2 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...

Mozda ce nekome zvucati cudno ali ja mislim da nam Sancho mnogo fali. On je najbolji nas igrac na malom prostoru, cak je i od Felix u tome bolji. Nek igra zadnjih 30 minuta je sasvim dovoljno da napravi krucijalan potez bilo to dribling ili odmjereno dodavanje iza ledja odbrane. On je skroz drugaciji profil igraca od ovog sto imamo. Jedva cekam da se oporavi i da zaigra jer zaista smatram da bi mogao biti od velike pomoci.

12 hours ago, hamco said:

Mozda ce nekome zvucati cudno ali ja mislim da nam Sancho mnogo fali. On je najbolji nas igrac na malom prostoru, cak je i od Felix u tome bolji. Nek igra zadnjih 30 minuta je sasvim dovoljno da napravi krucijalan potez bilo to dribling ili odmjereno dodavanje iza ledja odbrane. On je skroz drugaciji profil igraca od ovog sto imamo. Jedva cekam da se oporavi i da zaigra jer zaista smatram da bi mogao biti od velike pomoci.

hamco ja mislim da ti imas fetis na sancha. ovako si govorio kad je lik tek dolazio, pa je igrao u pocetku dvije tri utakmice dobro i poslije toga nista, postao prosjek kao i u Unitedu. Ne znam sta bi drugacije bilo da nema tu neku famoznu povredu.

9 minutes ago, Spaha said:

hamco ja mislim da ti imas fetis na sancha. ovako si govorio kad je lik tek dolazio, pa je igrao u pocetku dvije tri utakmice dobro i poslije toga nista, postao prosjek kao i u Unitedu. Ne znam sta bi drugacije bilo da nema tu neku famoznu povredu.

Ako za nekog igraca smatras da je dobar ne mora znaciti da imas fetis na njega. I kako je to Sancho posle bio los? Koliko je uopste utakmica odigrao na kojima je bio los? Posle Brightona u kojoj je bio jedan od boljih uz Palmera, odigrao je protiv Foresta gdje i nije bio toliko los i poluvrijeme protiv Liverpula u kojem je losije odigrao od onog sto smo ocekivali iako je bio prijetnja i pokusavao non stop. Covjek posle toga nije odigrao ni jedne minute vise, kako onda mozes reci da je bio los? Prve 3 utakmice razvalio, bio osvjezenje. Druge dvije za nijansu slabije, o cemu pricas?
Odigrao 5 utakmica u kojima je odigrao 2x po 45 minuta, 1x 57 minuta, 1x 70 minuta i 1x 90 minuta. U tih 5 nepotpunih utakmica je zabiljezio 3 asistencije.

Ma hajte molim vas...

11 minutes ago, hamco said:

Ako za nekog igraca smatras da je dobar ne mora znaciti da imas fetis na njega. I kako je to Sancho posle bio los? Koliko je uopste utakmica odigrao na kojima je bio los? Posle Brightona u kojoj je bio jedan od boljih uz Palmera, odigrao je protiv Foresta gdje i nije bio toliko los i poluvrijeme protiv Liverpula u kojem je losije odigrao od onog sto smo ocekivali iako je bio prijetnja i pokusavao non stop. Covjek posle toga nije odigrao ni jedne minute vise, kako onda mozes reci da je bio los? Prve 3 utakmice razvalio, bio osvjezenje. Druge dvije za nijansu slabije, o cemu pricas?
Odigrao 5 utakmica u kojima je odigrao 2x po 45 minuta, 1x 57 minuta, 1x 70 minuta i 1x 90 minuta. U tih 5 nepotpunih utakmica je zabiljezio 3 asistencije.

Ma hajte molim vas...

gdje sam rekao da je bio los? rekao sam da je odigrao samo prve utakmice gdje je pokazao nesto, a poslije standardno prosjecno. Isto vazi i za Felixa.

2 minutes ago, Spaha said:

gdje sam rekao da je bio los? rekao sam da je odigrao samo prve utakmice gdje je pokazao nesto, a poslije standardno prosjecno. Isto vazi i za Felixa.

Cemu negativa? Jel pokazao da moze pomoci timu i da je drugaciji igrac od onog sto imamo? Pricas kao da je bio za kurac citavo vrijeme od kad je dosao a zapravo je skroz suprotno.

Jos jedna drugacija opcija igraca u vidu Sancha, bilo to sa klupe ili u prvih 11 je sigurno nesto sto bi samo moglo pomoci timu a ne odmoci. 

1 hour ago, hamco said:

Cemu negativa? Jel pokazao da moze pomoci timu i da je drugaciji igrac od onog sto imamo? Pricas kao da je bio za kurac citavo vrijeme od kad je dosao a zapravo je skroz suprotno.

Jos jedna drugacija opcija igraca u vidu Sancha, bilo to sa klupe ili u prvih 11 je sigurno nesto sto bi samo moglo pomoci timu a ne odmoci. 

pa sta da mislim o igracu koji je zadnji put imao dobru sezonu u dortmundu i dosao kod nas da spasava karijeru. ja nisam negativan, nego sam realan. ovo isto vazi i za felixa koji se provlaci kroz dobre klubove nekako, ali lik nista posebno. tu i tamo, dobra utakmica bude, sve ostalo prosjek, onako bas za klubova iz sredine tabele do top4, bas gdje se mi nalazimo.

• 3 sedmice kasnije...

Igracina samo takva. Svaki potez mu je odmjeren i ispravan bio to pas u prostor dribling, ubacaj sa strane, sve.

Jos jedna njegova prednost je sto moze obje strane igrati podjednako dobro, a vjerujem i da bi na poziciji desetke ili polutke bio takodjer veoma dobar.

Koliko kreacije i vizije u nogama ima, cak i vise od Palmera. Nekad ga cak saigraci i ne razumiju jer im gurne pas a oni ne ocekuju takve lopte.

Drago mi je da se odvazio vise driblati, sutirati. Odmah 2 gola u 2 utakmice i masa dobrih poteza.

Previse komplikuje u vise navrata.

Ima samog Palmera, odluci se da doda izmedju dvojice do Maduekea koji je u goroj poziciji, prodje mu, ali dzaba.

Umesto da doda Jacksonu covek prolazi golmana odlazi u aut i pokusava da prodje jos dvojicu.

Sve je to lepo ali je neefikasno.

Mozda bi pogodio iz druge

Jackson svakako dao gol iz teze situacije nakon toga

Ovako je samo otisao u aut i nista nije bilo iz te situacije.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.