18. septembar 2024.2 god. comment_358515 baš sam tražio, nije povredjen nego su radili sa njim unutar trening centra, a ne na travi, valjda zato što nije dugo igrao, i nakon toga je vraćen ponovo sa ostalima, tako da je to to, biće spreman za narednu utakmicu Prijavi
21. septembar 2024.2 god. comment_358605 Njegov entuzijazam za fudbalom trajao pola utakmice, već danas se šetka bezveze po terenu. Istini za volju, nismo igrali dobar fudbal, ali očekujem više zalaganja. Prijavi
29. septembar 2024.2 god. comment_358872 Za sada ispunjava moja osnovna očekivanja. Bolji od Mudryka svakako, još malo konstante i moglo bi se reći da je upgrade u odnosu na Sterlinga. Prijavi
30. septembar 2024.2 god. comment_358881 Malo ga hvalite, nakon sto ga je United ubio psihicki, jako brzo se vraca i daje dosta toga na terenu. Za klasu bolji od Mudryka i Sterlinga Prijavi
10. novembar 2024.1 god. comment_359999 Mozda ce nekome zvucati cudno ali ja mislim da nam Sancho mnogo fali. On je najbolji nas igrac na malom prostoru, cak je i od Felix u tome bolji. Nek igra zadnjih 30 minuta je sasvim dovoljno da napravi krucijalan potez bilo to dribling ili odmjereno dodavanje iza ledja odbrane. On je skroz drugaciji profil igraca od ovog sto imamo. Jedva cekam da se oporavi i da zaigra jer zaista smatram da bi mogao biti od velike pomoci. Prijavi
11. novembar 2024.1 god. comment_360028 12 hours ago, hamco said: Mozda ce nekome zvucati cudno ali ja mislim da nam Sancho mnogo fali. On je najbolji nas igrac na malom prostoru, cak je i od Felix u tome bolji. Nek igra zadnjih 30 minuta je sasvim dovoljno da napravi krucijalan potez bilo to dribling ili odmjereno dodavanje iza ledja odbrane. On je skroz drugaciji profil igraca od ovog sto imamo. Jedva cekam da se oporavi i da zaigra jer zaista smatram da bi mogao biti od velike pomoci. hamco ja mislim da ti imas fetis na sancha. ovako si govorio kad je lik tek dolazio, pa je igrao u pocetku dvije tri utakmice dobro i poslije toga nista, postao prosjek kao i u Unitedu. Ne znam sta bi drugacije bilo da nema tu neku famoznu povredu. Prijavi
11. novembar 2024.1 god. comment_360029 9 minutes ago, Spaha said: hamco ja mislim da ti imas fetis na sancha. ovako si govorio kad je lik tek dolazio, pa je igrao u pocetku dvije tri utakmice dobro i poslije toga nista, postao prosjek kao i u Unitedu. Ne znam sta bi drugacije bilo da nema tu neku famoznu povredu. Ako za nekog igraca smatras da je dobar ne mora znaciti da imas fetis na njega. I kako je to Sancho posle bio los? Koliko je uopste utakmica odigrao na kojima je bio los? Posle Brightona u kojoj je bio jedan od boljih uz Palmera, odigrao je protiv Foresta gdje i nije bio toliko los i poluvrijeme protiv Liverpula u kojem je losije odigrao od onog sto smo ocekivali iako je bio prijetnja i pokusavao non stop. Covjek posle toga nije odigrao ni jedne minute vise, kako onda mozes reci da je bio los? Prve 3 utakmice razvalio, bio osvjezenje. Druge dvije za nijansu slabije, o cemu pricas? Odigrao 5 utakmica u kojima je odigrao 2x po 45 minuta, 1x 57 minuta, 1x 70 minuta i 1x 90 minuta. U tih 5 nepotpunih utakmica je zabiljezio 3 asistencije. Ma hajte molim vas... Prijavi
11. novembar 2024.1 god. comment_360030 11 minutes ago, hamco said: Ako za nekog igraca smatras da je dobar ne mora znaciti da imas fetis na njega. I kako je to Sancho posle bio los? Koliko je uopste utakmica odigrao na kojima je bio los? Posle Brightona u kojoj je bio jedan od boljih uz Palmera, odigrao je protiv Foresta gdje i nije bio toliko los i poluvrijeme protiv Liverpula u kojem je losije odigrao od onog sto smo ocekivali iako je bio prijetnja i pokusavao non stop. Covjek posle toga nije odigrao ni jedne minute vise, kako onda mozes reci da je bio los? Prve 3 utakmice razvalio, bio osvjezenje. Druge dvije za nijansu slabije, o cemu pricas? Odigrao 5 utakmica u kojima je odigrao 2x po 45 minuta, 1x 57 minuta, 1x 70 minuta i 1x 90 minuta. U tih 5 nepotpunih utakmica je zabiljezio 3 asistencije. Ma hajte molim vas... gdje sam rekao da je bio los? rekao sam da je odigrao samo prve utakmice gdje je pokazao nesto, a poslije standardno prosjecno. Isto vazi i za Felixa. Prijavi
11. novembar 2024.1 god. comment_360031 2 minutes ago, Spaha said: gdje sam rekao da je bio los? rekao sam da je odigrao samo prve utakmice gdje je pokazao nesto, a poslije standardno prosjecno. Isto vazi i za Felixa. Cemu negativa? Jel pokazao da moze pomoci timu i da je drugaciji igrac od onog sto imamo? Pricas kao da je bio za kurac citavo vrijeme od kad je dosao a zapravo je skroz suprotno. Jos jedna drugacija opcija igraca u vidu Sancha, bilo to sa klupe ili u prvih 11 je sigurno nesto sto bi samo moglo pomoci timu a ne odmoci. Prijavi
11. novembar 2024.1 god. comment_360037 1 hour ago, hamco said: Cemu negativa? Jel pokazao da moze pomoci timu i da je drugaciji igrac od onog sto imamo? Pricas kao da je bio za kurac citavo vrijeme od kad je dosao a zapravo je skroz suprotno. Jos jedna drugacija opcija igraca u vidu Sancha, bilo to sa klupe ili u prvih 11 je sigurno nesto sto bi samo moglo pomoci timu a ne odmoci. pa sta da mislim o igracu koji je zadnji put imao dobru sezonu u dortmundu i dosao kod nas da spasava karijeru. ja nisam negativan, nego sam realan. ovo isto vazi i za felixa koji se provlaci kroz dobre klubove nekako, ali lik nista posebno. tu i tamo, dobra utakmica bude, sve ostalo prosjek, onako bas za klubova iz sredine tabele do top4, bas gdje se mi nalazimo. Prijavi
28. novembar 2024.1 god. comment_360275 Vratit ga u prvu, zajedno sa Netom i puno bolji bi u napadu bili. Prijavi
28. novembar 2024.1 god. comment_360278 Igracina samo takva. Svaki potez mu je odmjeren i ispravan bio to pas u prostor dribling, ubacaj sa strane, sve. Jos jedna njegova prednost je sto moze obje strane igrati podjednako dobro, a vjerujem i da bi na poziciji desetke ili polutke bio takodjer veoma dobar. Prijavi
29. novembar 2024.1 god. comment_360283 To je zato sto zna igrati sa obje noge, nije ogranicen na desnu. Dobar je, bilo bi lijepo vidjeti jednom Sancho - Nkunku(Jackson) - Neto. Prijavi
29. novembar 2024.1 god. Popularna objava comment_360290 Osjetim blagu navalu sperme u međunožnom području kod hamce. Prijavi
8. decembar 2024.1 god. comment_360593 Kakva predstava danas, za mene igrač utakmice. Mogao je imati i asistenciju i gol još, a dribla kao Hazard. I uz to sve još i ovo Prijavi
8. decembar 2024.1 god. comment_360594 Bravo majstore, svaka cast. Kada je u formi, uz njegov kvalitet, zadovoljstvo ga je gledati u plavom dresu. Prijavi
8. decembar 2024.1 god. comment_360597 3 minutes ago, BT14 said: Kakva predstava danas, za mene igrač utakmice. Mogao je imati i asistenciju i gol još, a dribla kao Hazard. I uz to sve još i ovo Eden sjedi u kući i sa ponosom gleda Prijavi
8. decembar 2024.1 god. comment_360611 Amorim vjerovatno jebe od tave držak što neće imati ovakvog igrača. Strašan posao uprave što ćemo ga dobiti bud zašto. Prijavi
8. decembar 2024.1 god. comment_360624 Koliko kreacije i vizije u nogama ima, cak i vise od Palmera. Nekad ga cak saigraci i ne razumiju jer im gurne pas a oni ne ocekuju takve lopte. Drago mi je da se odvazio vise driblati, sutirati. Odmah 2 gola u 2 utakmice i masa dobrih poteza. Prijavi
8. decembar 2024.1 god. Popularna objava comment_360625 On 12/5/2024 at 1:38 AM, Spaha said: hamco je bio u pravu mali ima šlifa Ovo treba pinovat negdje na pocetnoj stranici foruma. Prijavi
15. decembar 2024.1 god. comment_360864 Previse komplikuje u vise navrata. Ima samog Palmera, odluci se da doda izmedju dvojice do Maduekea koji je u goroj poziciji, prodje mu, ali dzaba. Umesto da doda Jacksonu covek prolazi golmana odlazi u aut i pokusava da prodje jos dvojicu. Sve je to lepo ali je neefikasno. Prijavi
15. decembar 2024.1 god. comment_360865 Sta ce uposljavati Jacksona, uposlio ga eto, pa ovaj fulio prazan gol. Prijavi
15. decembar 2024.1 god. comment_360867 Mozda bi pogodio iz druge Jackson svakako dao gol iz teze situacije nakon toga Ovako je samo otisao u aut i nista nije bilo iz te situacije. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.