Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jadon Sancho (2024-2025, 41 nastup)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 125
  • Pregledi 5,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ma dobro mora covjek nesto reci nesto lijepo upakovati, Osimhen na predstavljanju sa odusevljenjem izjavi da je bilo lako prihvatiti ponudu Galatasaraya, pa zivot ide dalje..

• Ovo treba pinovat negdje na pocetnoj stranici foruma.    

• Bas me zanima za koliku ce platu na kraju otici da igra. Malo precenjuje sebe.

Objavljene slike

Ostavio bih ga naravno, jel ne vidim u ovim uslovima gde su cene paprene, da ćemo nešto bolje proći a situacija sa krilima nam je žalosna, Mudrik neizvestan totalno, Madueke igra toplo hladno, a u većini slujačeva ga i više psujemo nego hvalimo, Neto nam je jedino tu ali ne možeš se samo na njega osloniti..

S obzirom na to da mislim da su nam druga pitanja prioretet, mislim da bi njega trebalo zadržati, da je rizik da podbaci manji od toga koliko ga plaćamo

da ga jebeš, i da podbaci, moći ćemo posle da ga prodamo nekom iz sredine tablice i sigurno vratiti pare

3 hours ago, hamco said:

S obzirom da ne znamo da li ce Mudryk biti dostupan iduce sezone, da li bi ostavili Sancha za 25 miliona pa nek dovedu kvalitetnije lijevo krilo a on bude zamjena? Bice mnogo utakmica opet, treba nam sirina. Ja zaista mislim da ne mozemo naci bolje lijevo krilo od njega za 25 miliona, ne postoji takav. 
Georga bih dao na posudbu, ako ne moze u Premierligaski klub onda u Strazbur. 

Apsolutno. U pocetku sam imao podijeljeno misljenje za njega, ali mislim da on zasluzuje da mu se pruzi prilika da ostane i da vremena da pokaze sta zna. 

3 hours ago, hamco said:

S obzirom da ne znamo da li ce Mudryk biti dostupan iduce sezone, da li bi ostavili Sancha za 25 miliona pa nek dovedu kvalitetnije lijevo krilo a on bude zamjena? Bice mnogo utakmica opet, treba nam sirina. Ja zaista mislim da ne mozemo naci bolje lijevo krilo od njega za 25 miliona, ne postoji takav. 
Georga bih dao na posudbu, ako ne moze u Premierligaski klub onda u Strazbur. 

Apsolutno. U pocetku sam imao podijeljeno misljenje za njega, ali mislim da on zasluzuje da mu se pruzi prilika da ostane i da vremena da pokaze sta zna. 

U klubu zele da on ostane, pregovori su i toku jer se njemu bas i ne pristaje na smanjenje plate(200k) koliko  ima u Unitedu. Pitanje je da li on uopste zeli da ostane kao igrac za rotaciju jer se sve vise govori o dovodjenju startnog levog krila. 

200k je nama gornja granica ugovora, a on baš i nije najbolji u ekipi.

Za 25 miliona i razumniju plaću bih ga doveo, svakako može biti koristan.

Želim li boljeg od njega ? Da

Što smo pretrpani krilima koji nisu ni njegova kvaliteta je drugi par cipela

Poražavajuće mislim za njega, ali ne treba žaliti ako je odbio ponudu...

ja verujem da bi mu ovi naši, kakvi su sa tim stalno produženjem ugovora, ponudili i bolje uslove, samo da i on proigra malo, što bi se možda i desilo uz nekog iole normalnog napadača sledeće sezone.

Ovako ne vidim gde će, možda Aston Vila, Njukasl, ili tako nešto iz sredine tabele

Budala. Niko mu nece tu lovu koju trazi ponuditi. Karijera mu je svakako u padu od dolaska u United. Kod nas je imao par bljeskova ali u vecini utakmica bio nevidljiv i nije pravio razliku kad je trebao. Talent je neosporan, nesto drugo fali.

Preporucujem mu da mijenja ligu, mozda neka proba ponovo Bundesku ili Talijane. Mada tamo nece ni pribliznu platu dobiti kakvu trazi.

• reLo mijenja naslov u Jadon Sancho (2024-2025, 41 nastup)

Nedovoljno konkretan i uvijek sa potezom viška. Da ga se moglo potpisati za manju platu podržao bih to jer nam fali igrača na toj poziciji a i kao navijač je kluba. Za tu platu ne nudi dovoljno i ne bismo ga se poslije mogli riješiti. Hvala na doprinosu i sretno u nastavku karijere izvan Manchester Uniteda.

• 1 mjesec kasnije...

Čovjek ima dobru platu iako istu ne opravdava igrama. Možda je u CFC mogao vratiti nekadašnju slavu i dobre igre ali vjerovatno razmišlja da je bolje imati dobru platu i šetati se po terenu nego znatno manju i ponovo davati maksimum. To su takvi igrači od kojih treba bježati. Daleko mu kuća od Stamford Bridgea.

što je najveća ironija, kada su englezi imali Dzerarda, Runija, Lamparda i kompaniju, tad im Teri nije valjao pa ga liferovali iz reprezentacije, i sa tom generacijom ništa na euru i na svetskom nisu napravili

na klupskom nivou su dosta uspeha postizali, zadržali tradicionalno najbolje igrače u svojim klubovima

sad im igraju neki manekeni kao što je Madueke, ovaj Sančo i slični, a kubove im drže sve stranci, možda nama to nije tolko bitno, ali verujem da njima te generacije nedostaju

• 2 mjeseca kasnije...
  • 9 mjeseci kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.