Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jadon Sancho (2024-2025, 41 nastup)

Istaknuti odgovori

Imali smo mi više takvih situacija, ne samo od njega. Previse smo komplikovali pred golom u ovoj utakmici a i ovi su se povukli i htjeli su dobiti na kontru ostavljajući nama sve manje prostora u napadu.

Imali smo šansi da zabijemo više, nekada nemamo ni sreće ali sto se tiče Sancha, sasvim solidna i korektna utakmica. 

• Odgovori 125
  • Pregledi 5,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ma dobro mora covjek nesto reci nesto lijepo upakovati, Osimhen na predstavljanju sa odusevljenjem izjavi da je bilo lako prihvatiti ponudu Galatasaraya, pa zivot ide dalje..

• Ovo treba pinovat negdje na pocetnoj stranici foruma.    

• Bas me zanima za koliku ce platu na kraju otici da igra. Malo precenjuje sebe.

Objavljene slike

Just now, Igi said:

Mozda bi pogodio iz druge

Jackson svakako dao gol iz teze situacije nakon toga

Ovako je samo otisao u aut i nista nije bilo iz te situacije.

Pa vidis ti na tv citav teren i da Jackson s ledja utrcava po strani Sanchu, ne vidi Sancho to. 

Naravno morao je opet bolje iz one situacije ali generalno dobro je odigrao.

4 minutes ago, hamco said:

Pa vidis ti na tv citav teren i da Jackson s ledja utrcava po strani Sanchu, ne vidi Sancho to. 

Naravno morao je opet bolje iz one situacije ali generalno dobro je odigrao.

Pa brat moj moze da trci i okrene glavu na sekund :D

Just now, Igi said:

Pa brat moj moze da trci i okrene glavu na sekund :D

Ma trebao je sutati iz te situacije na prvu, imao je loptu namjestenu na desnu nogu. 

• 2 sedmice kasnije...
  • Autor

Imam osjećaj da nikad ne planira da šutne. Od otvorene situacije komplikovanjem navuče na sebe 5 protivničkih igrača. Mislim da pogrešno koristi tehniku, čist primjer je gol protiv Tottenhama gdje bio malo dalje od gola i napravio sebi situaciju za šut, uglavnom je to naopako.

Vidjećemo, povezao je par dobrih mečeva, ali evo zadnjih par je baš beskoristan.

• 2 sedmice kasnije...

Oscilira dosta ali protiv Palacea je bio odlican. Ona finta kod gola je majstorija.

@kerje potpuno u pravu. Protivnici su poceli citati njegove laznjake jer znaju da nikako ne planira pucati po golu.

Za narednu sezonu treba mu cilj biti da poboljsa sut i posebno da se fizicki jos bolje spremi. 

• Popularna objava
41 minutes ago, Wisey said:

Oscilira dosta ali protiv Palacea je bio odlican. Ona finta kod gola je majstorija.

@kerje potpuno u pravu. Protivnici su poceli citati njegove laznjake jer znaju da nikako ne planira pucati po golu.

Za narednu sezonu treba mu cilj biti da poboljsa sut i posebno da se fizicki jos bolje spremi. 

Ne treba zaboraviti da on podjednako ako ne i bolje moze odigrati desno. Pa tu je na kraju krajeva uglavno i igrao kroz cijelu karijeru. S obzirom da je i Neto sasvim dobar na lijevoj strani, treba nekad pokusati i rotirati njih dvojicu pa probati tako pogotovo ako ih ne ide u prvobitnoj postavci.

• 3 sedmice kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...
  • 4 sedmice kasnije...

Govorka se da ga necemo zadrzati pa cak i po cenu da platimo penale sto ga necemo otkupiti. Kakav trust mozgova caruje kod nas. Strasno. 

50 minutes ago, cobinho said:

Govorka se da ga necemo zadrzati pa cak i po cenu da platimo penale sto ga necemo otkupiti. Kakav trust mozgova caruje kod nas. Strasno. 

Ne znam gdje si to uopste procitao i sto ga ne bi zadrzali? Mudryk ce biti suspendovan, Sancho moze igrati na obje strane, pa lik uopste nije los od kad je dosao. Mozda je mogao vise ponuditi ali i ovakav je dobar i daje nesto drugacije nego Madueke ili Neto koji su dosta brzi ali i drugaciji profil krila. 

7 hours ago, hamco said:

Ne znam gdje si to uopste procitao i sto ga ne bi zadrzali? Mudryk ce biti suspendovan, Sancho moze igrati na obje strane, pa lik uopste nije los od kad je dosao. Mozda je mogao vise ponuditi ali i ovakav je dobar i daje nesto drugacije nego Madueke ili Neto koji su dosta brzi ali i drugaciji profil krila. 

Ma to onaj Radcliffe pricao nesto, otkupit cemo ga valjda, nema se tu sta, Englez, treba nam fina rezerva, a nije skup.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.