15. decembar 2024.1 god. comment_360868 Imali smo mi više takvih situacija, ne samo od njega. Previse smo komplikovali pred golom u ovoj utakmici a i ovi su se povukli i htjeli su dobiti na kontru ostavljajući nama sve manje prostora u napadu. Imali smo šansi da zabijemo više, nekada nemamo ni sreće ali sto se tiče Sancha, sasvim solidna i korektna utakmica. Prijavi
15. decembar 2024.1 god. comment_360872 Just now, Igi said: Mozda bi pogodio iz druge Jackson svakako dao gol iz teze situacije nakon toga Ovako je samo otisao u aut i nista nije bilo iz te situacije. Pa vidis ti na tv citav teren i da Jackson s ledja utrcava po strani Sanchu, ne vidi Sancho to. Naravno morao je opet bolje iz one situacije ali generalno dobro je odigrao. Prijavi
15. decembar 2024.1 god. comment_360876 Slažem se sa hamcom i walterom, samo im se mora reći da im slabija noga nije samo tu radi balansa. Prijavi
15. decembar 2024.1 god. comment_360880 4 minutes ago, hamco said: Pa vidis ti na tv citav teren i da Jackson s ledja utrcava po strani Sanchu, ne vidi Sancho to. Naravno morao je opet bolje iz one situacije ali generalno dobro je odigrao. Pa brat moj moze da trci i okrene glavu na sekund Prijavi
15. decembar 2024.1 god. comment_360884 Just now, Igi said: Pa brat moj moze da trci i okrene glavu na sekund Ma trebao je sutati iz te situacije na prvu, imao je loptu namjestenu na desnu nogu. Prijavi
15. decembar 2024.1 god. comment_360894 U par situacija mogao sigurno bolje, ali u sustini mi je Sancho sasvim ok, došao je do određene oštrine u pokretu i sa loptom i bez lopte, govor tijela je dobar. Prijavi
26. decembar 2024.1 god. comment_361242 Loš u zadnje dvije tekme. Nažalost, boljeg nemamo pa smo osuđeni na njega. Prijavi
26. decembar 2024.1 god. comment_361244 Nakon što je opcija B pala na doping testu, ostaje opcija C Felix za to lijevo krilo. Prijavi
26. decembar 2024.1 god. Autor comment_361259 Imam osjećaj da nikad ne planira da šutne. Od otvorene situacije komplikovanjem navuče na sebe 5 protivničkih igrača. Mislim da pogrešno koristi tehniku, čist primjer je gol protiv Tottenhama gdje bio malo dalje od gola i napravio sebi situaciju za šut, uglavnom je to naopako. Vidjećemo, povezao je par dobrih mečeva, ali evo zadnjih par je baš beskoristan. Prijavi
6. januar 2025.1 god. comment_361508 Oscilira dosta ali protiv Palacea je bio odlican. Ona finta kod gola je majstorija. @kerje potpuno u pravu. Protivnici su poceli citati njegove laznjake jer znaju da nikako ne planira pucati po golu. Za narednu sezonu treba mu cilj biti da poboljsa sut i posebno da se fizicki jos bolje spremi. Prijavi
6. januar 2025.1 god. Popularna objava comment_361509 41 minutes ago, Wisey said: Oscilira dosta ali protiv Palacea je bio odlican. Ona finta kod gola je majstorija. @kerje potpuno u pravu. Protivnici su poceli citati njegove laznjake jer znaju da nikako ne planira pucati po golu. Za narednu sezonu treba mu cilj biti da poboljsa sut i posebno da se fizicki jos bolje spremi. Ne treba zaboraviti da on podjednako ako ne i bolje moze odigrati desno. Pa tu je na kraju krajeva uglavno i igrao kroz cijelu karijeru. S obzirom da je i Neto sasvim dobar na lijevoj strani, treba nekad pokusati i rotirati njih dvojicu pa probati tako pogotovo ako ih ne ide u prvobitnoj postavci. Prijavi
25. januar 2025.1 god. comment_362116 Na početku znao predriblati, pa i zabiti. Sad bi ga Bosingwa sa 45 godina na leđima glat strpao u džep. Tanko. Prijavi
13. februar 2025.1 god. comment_362680 Ne bih se nimalo zacudio da na ljeto bude otkupljen i odmah potom prodan nekom drugom. Ove je sezone na 1 dobru utakmicu odigrao 5 losih. Prijavi
13. februar 2025.1 god. comment_362681 Mislim i da zavisi od nekih drugih faktora, kao Mudryka i sta ce se desiti sa njim kao i sa Maduekeom, pa ako ode Madueke, onda ce ostati Sancho, a ako ne ode ni Madueke ni Mudryk, onda ce otici on. Prijavi
13. februar 2025.1 god. comment_362684 Mislim da vrijedi barem 40-50 lik, nije da je neka katastrofa, ali nije da je ni odlican. Realno jeftino smo ga dobili. Prijavi
13. februar 2025.1 god. comment_362685 Zna li se na koju platu ga potpisujemo, na onu iz Uniteda (preko 200 hiljada funti sedmično) ili ovu sa posudbe (100 hiljada) ili se dogovara poslije? Prijavi
14. februar 2025.1 god. comment_362701 Jedina pozitivna stvar oko ovog je što on još uvijek ima želje da se dokaže, ne ide mu baš najbolje, ali trudi se. Prijavi
13. mart 2025.1 god. comment_363126 Govorka se da ga necemo zadrzati pa cak i po cenu da platimo penale sto ga necemo otkupiti. Kakav trust mozgova caruje kod nas. Strasno. Prijavi
13. mart 2025.1 god. comment_363127 50 minutes ago, cobinho said: Govorka se da ga necemo zadrzati pa cak i po cenu da platimo penale sto ga necemo otkupiti. Kakav trust mozgova caruje kod nas. Strasno. Ne znam gdje si to uopste procitao i sto ga ne bi zadrzali? Mudryk ce biti suspendovan, Sancho moze igrati na obje strane, pa lik uopste nije los od kad je dosao. Mozda je mogao vise ponuditi ali i ovakav je dobar i daje nesto drugacije nego Madueke ili Neto koji su dosta brzi ali i drugaciji profil krila. Prijavi
13. mart 2025.1 god. comment_363128 Kakav god da je, za te pare se ne može dovesti bolji igrač. Kad ga otkupe za 25 miliona funti, dan kasnije ga mogu prodati za 40. Jedino pitanje je koja plata je dogovorena. Prijavi
13. mart 2025.1 god. comment_363136 7 hours ago, hamco said: Ne znam gdje si to uopste procitao i sto ga ne bi zadrzali? Mudryk ce biti suspendovan, Sancho moze igrati na obje strane, pa lik uopste nije los od kad je dosao. Mozda je mogao vise ponuditi ali i ovakav je dobar i daje nesto drugacije nego Madueke ili Neto koji su dosta brzi ali i drugaciji profil krila. Ma to onaj Radcliffe pricao nesto, otkupit cemo ga valjda, nema se tu sta, Englez, treba nam fina rezerva, a nije skup. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.