Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 24 - Manchester United (H) 05.02.2012. 17:00h

Istaknuti odgovori

• Odgovori 325
  • Pregledi 17,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

bitno da vodimo, a gol kakav je takav je... čehu skidam kapu za prvo pol., a webb se totalno pogubio predkraj, ove pič.. mančesterovske se počele furat na farcelonu, samo čvrsto u 2. pol. i da sačuvamo ovu prednost... KTBFFH!!!
Jebes ga kakav je gol da je ubrati 3 boda.. Nebi bilo lose ni onaj 1 ipak je to ManUTD a nama fali pola prvog sastava..
Cahill umalo na debiu penal.
Kako smo poveli najvise volim kod torresa loptu jer on jedini ume da je sacuva tj prodje makar 1 igraca ovo sve mlitavo :/
Ajmo jos 1 gol i nek udju mladici :D

Inace Malouda na krilu a mata u vezi.. Fala qrcu
Čech i Essien daleko najbolji u prvom dijelu, Essien me fascinira, igra IDEALNO, znači niti jednog krivog ili prosječnog poteza nije imo, sve top do topa, Bane također odličan.

Malouda u najmanju ruku katastrofa, Mata također jako, jako loše :/

Al vodstvo je tu, kad nemože Torres, mogu De Gea i Evans ;)
Jestel' primjetili da imamo najbolju lijevu stranu u ligi - Bosingwa i Malouda.Pa njih bi moja baka od 79 godina zaustavila..
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1328460823' post='23456']e ovako prvo da je*em mater webbu onako cisto rekreativno... Zadovoljan rezultatom i pazite sad ovo zadovoljan igrom Bosingwe,Meirelesa i Maloude :)[/quote]

Dobro Bosingwa i Meireles, al kako Maloudom moš bit zadovoljan? Imao je jedan ili dva ne dobra nego prosječna poteza i jedno 18 loših-katastrofalnih.
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1328460941' post='23459']
pa sta kritikujete Maludu uspio je cak da izbori 1 korner i ne uzima vise lopte svojim igracima kao sto je to bilo protiv Swansea xD
[/quote]
Al je zato upropastio 10 akcija.
  • Autor
Loši smo brate, nema dodavanja, nema tečnosti u igri, kreiranja šansi, centaršuteva... Al se borimo, trčimo i ide nekako. Da je kako zabiti prvi taj sljedeći gol i malo otpuhnuti. :)
i ljudi ak neko hoce neki stream za tekmu evo livesportsonweb ili oleoletv.com ima solidnih kod mene netrza,samo nadjete tamo tekmu i vidite koji vam pase stream :D
Onaj Torresov udarac u nekoj 15. minuti je bio vrh, 5 metara od gola otišlo...
Essien i Ivanović zasad jedini nešto dobro i rade, ajde i naš kapetan nad je spasio par puta. Ostali ko i obično
malouda najslabiji najbolje da probamo malo zatvorit da ude romeu i onda iskontre i to je to
Statistika prvog poluvremena:

[img]http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/416810_355628957795129_196942303663796_1299506_693936625_n.jpg[/img]
Kakav goooooooool :D JUAN MANUEL MATA !!!!!!!! ii svaka cast Torresu na strasnoj asistenciji :D
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.