Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 24 - Manchester United (H) 05.02.2012. 17:00h

Istaknuti odgovori

Ovdje treba igrat bez pritiska jer su oni koji moraju ici na pobjedu ako zele titulu,mi smo se davno oprostili od nje.Mada i nama poraz u ovakvoj situaciji nebi dobro dosao.Ipak mislim da su oni pod vecim pritiskom.

Cech
Ivanovic------Terry--------Luiz--------Bertrand

---------------Essien--------Romeu-----------

------Sturidge-------Lampard---------Mata----

-----------------------Torres/Lukaku-----------
  • Odgovori 325
  • Pregledi 17,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Nema Colea (mada i nije velika šteta, jer je loš gotovo cijelu sezonu), zatim nema Lampsa, nema Terrya, pa Ramiresa, Drogbe i Kaloua...
Pola ekipe neće biti protiv Manche...

Bit će gutavo..
Još malo pa će po forumu početi tražiti onu braću što su došli skoro u klub, da zaigraju.

Bertand još nema šanse a najkvalitetniji je svukupno od svih tih nada. Uh kad bi se kojim slučajem desilo da ga Andre uvrsti u početnih 11, bio bih sretniji od njega samog.
[quote name='how yes no' timestamp='1328221339' post='22601']
Nema Colea (mada i nije velika šteta, jer je loš gotovo cijelu sezonu), zatim nema Lampsa, nema Terrya, pa Ramiresa, Drogbe i Kaloua...
Pola ekipe neće biti protiv Manche...

Bit će gutavo..
[/quote]

Kako nema Terryja? On je spreman 100%, samo nisam siguran za Lampsa, mogo bi i on zaigrat.
  • Autor
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1328225144' post='22619']

Kako nema Terryja? On je spreman 100%, samo nisam siguran za Lampsa, mogo bi i on zaigrat.
[/quote]
Obojica propustili današnji trening. Izvlačim logičan zaključak da su pod upitnikom.
Ja kako sam načuo, haman nije. Mada moguće da je neko izvalio, ne znam. Uglavnom prenio sam to što sam i ja pročitao..

edit.. eto i wisey ima takav info..
_____________________________ÄŒeh_____________________________
Ivanović____Luiz______Essien_______Terry(c)______Romeu_______Cahill_______Bertnard
____________________Torres_________________Mata____________________________
____________________________Lukaku_________________________________________
[quote name='Kalouda' timestamp='1328259216' post='22646']
_____________________________ÄŒeh_____________________________
Ivanović____Luiz______Essien_______Terry©______Romeu_______Cahill_______Bertnard
____________________Torres_________________Mata____________________________
____________________________Lukaku_________________________________________
[/quote]
Hahahah dobra :D
U ovoj utakmici uspjehom smatram rezultat sa 3-4 gola razlike za United ali eto,volio bih da bude drugacije i da nas konacno obraduju (sanse za to su iste kao i sanse BiH da slijedece godine udje u EU).
  • Autor
Ukratko s današnje pressice:[list]
[*]Terry neće igrati zbog povrede koljena
[*]Lamps bi mogao zaigrati, odluku će donijeti preko vikenda kada prođe fitness testove
[*]Poziciju lijevog beka popunit će ili Bozzy ili Ryan
[*]Manager se ne slaže s odlukom FA vezano za Terrya koji će i dalje ostati kapiten Chelseaja
[/list]
Tako. :)
Postava koju možemo očekivati:

Čech - Ivanović, Luiz, Cahill, Bosingwa - Meireles, Romeu, Essien - Sturridge, Torres, Mata.

Postava koju bih ja htio:

Čech - Ivanović, Luiz, Cahill, Bertrand - Romeu, Essien, Mata, Lampard - Lukaku, Torres (Sturridge uđe svjež u 60. najkasnije)
[quote name='Wisey' timestamp='1328275807' post='22689']
Ukratko s današnje pressice:[list]
[*]Terry neće igrati zbog povrede koljena
[*]Lamps bi mogao zaigrati, odluku će donijeti preko vikenda kada prođe fitness testove
[*]Poziciju lijevog beka popunit će ili Bozzy ili Ryan
[*]Manager se ne slaže s odlukom FA vezano za Terrya koji će i dalje ostati kapiten Chelseaja
[/list]
Tako. :)
[/quote]

Ovo za Bozzya i Ryana, jel se moglo naslutit ko će biti od njih dvojice?? Šta je pričao??
  • Autor
Nisam ni ja gledao, jer imam često probleme sa tim njihovim streamom kad je press. Uglavnom, ovo sam pronašao na oficijalnoj stranici i par foruma. ;)
[quote name='chelseathebest' timestamp='1328283190' post='22743']napokon je došlo vrijeme je da bar 1 od mladića dobije priliku (nadam se Bertrand) ako ne dobije sada priliku, neće nikada[/quote]ma igra Malouda od prve jeste vidjeli kako je sjajno odigrao protiv Swansea momak je u odlicnoj formi :)
[b]Villas-Boas backing Bertrand[/b]
Chelsea boss facing difficult decisions
[url="http://www1.skysports.com/football/news/11661/7480534/Villas-Boas-backing-Bertrand"]http://www1.skysport...acking-Bertrand[/url]
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.