Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 24 - Manchester United (H) 05.02.2012. 17:00h

Istaknuti odgovori

• Odgovori 325
  • Pregledi 17,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

a nabijem na kurac ekipu koja nemože doma 3-0 sačuvat u jednom poluvremenu pa nebi da je omladinska ekipa sesvetskog kraljevca jebem ti sve po spisku i onom mutavom AVB-u pa jel vidio sad što izmjene mog napravit jel sad naučio a ne on je uveo šugavog Romeua koji je po dolasku odma popušio loptu u i na kraju je grašak mogao zabit iz tog napada dobra prilika, onda po redu.
Cech-odličan da njega nije bilo.....
Ivanović-u prvom djelu dobar u drugom neprepoznatljiv, Cahiil debiju zajebo gol malo tko to uspije
Luiz- uz Cecha jedan od rjetkih svjetlih danas
Bosingwa-solidan al nije se trebao uopće ni nać danas
Essien-preželjan gola ko pubertetlija tinejđer svaku bi opalio
Meireles-po običju loš-solidan
Malouda-dobar danas mene iznenadio da je ovakav stalno možda ga i nebi pljuvali svi tolko
Sturrdige- jebote taj gnjavi loptu ,neda ju ko da je zlatna muka mi ga gledat
Mata-dobar danas
Torres- pogledat ga očima nemogu pa taj ko da neželi dat gol koji on kurac izvodi dao bi ga u afriku nek crncima pamuk bere pička mu materina svjetlokosa.

Netreba se vadit na Webba nije on loše sudio dapače dobar je bio.
Sta vi ba pricate sta je to pogresno uradio avb, torres? Ne serite ba, jednostavno webb nas je upropastio i to je to, nema drugog krivca, dali smo tri gola man utdu sta hocete, torres je savrseno igrao osim sto je jedan potez vise napravio u jednom navratu. Ostalo cuvao loptu dobro, dodavao. Webb nam je smjestio penale, pa mnoge faulove, i onda kao slag na jebenu tortu dodje de gea sto ne hvata nikad rutinski loptu pocne da brani kao dva buffona.
Sve mogu shvatit ali da Torres ne puca kada ima čistu šansu ne mogu. Kako lijepo sve napravi i onda ne puca. Ko da ja sad skinem žensku i umjesto da navalim na nju odem na sladoled.
United je poznat po borbi do zadnje sekunde, po pobjedama u zadnjim minutama, po prljavijoj igri i ovo nije ništa čudno. Pa i poznato je da Webb nekad zna navlačit na njih.
Nažalost naš Fernando je gotov.

EDIT: Penali jesu dvojbeni ali Cahill je čisti penal skrivio nad Wellbeckom koji nije sviran tako da..
Torresa sam podrzavao,radovao se svakom njegovom potezu u ovih godinu dana ali od sad pa nadalje zelim da ga moje oci vise ne vide i usput imam jednu poruku za njega:
POPISAM TI SE NA KOPACKE!
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1328465206' post='23519']sta mi uklanjate komentare koji moj treba da sutim dok nas sudije jebu odkako smo najjaci u Engleskoj i na svijetu[/quote]

ko ce ti ono citati kad psujes sve redom, i ja sam sjeban, svi smo ali evo kontrolisem se jedva nekako....
Da je bar Piazon igrao umijesto Maloude!
Junajted je bio potpuno nadigran!
Znalo se da ce bit pizdarija cim je Webb sudija, naravno kontakta kod drugog penala nije bilo!
[quote name='Vinko' timestamp='1328465194' post='23518']
Meireles-po običju loš-solidan
Malouda-dobar danas mene iznenadio da je ovakav stalno možda ga i nebi pljuvali svi tolko

Netreba se vadit na Webba nije on loše sudio dapače dobar je bio.
[/quote]

pardon druže vinko ali jesi li ti pod utjecajem alkohola??ili je to samo zbogg ove utakmice

MALOUDA DOBAR????
PA USRO NAM JE 42347 NAPADA!!!!!!!!!!!

WEBB isto tako

a Meireles nam je danas bio jedan od boljih, samo je malo previše i neprecizno šutao
jebo te bogooooooooo

nisam psovao ove godine nikako al evoooo

kud se nama mora to desiti sto nismo mi gubili 3 0 pa ko cojk da slavim 3 33333333333333333333333333333333333333333
Evo i golova http://www.goalsarena.org/video/england-barclays-premier-league/05-02-2012-chelsea-manchester-united_en.html
[quote name='diablo_bih' timestamp='1328465247' post='23520']
torres je savrseno igrao osim sto je jedan potez vise napravio u jednom navratu. Ostalo cuvao loptu dobro, dodavao.
[/quote]

nije istina

svaki put kad dobi loptu razmišlja 2 sata što bi s njom, u duelu je nikakav, moja sestra je čvršÄ‡a od njega KATASTROFALAN JE
  • Autor
Ja sam obrisao onaj komentar. Moramo malo svi smirite strasti, ako je nemoguće onda nemojte ni pisati istog trenutka. Zahvaljujem :)
[quote name='Tinmar' timestamp='1328465293' post='23523']Sve mogu shvatit ali da Torres ne puca kada ima čistu šansu ne mogu. Kako lijepo sve napravi i onda ne puca. Ko da ja sad skinem žensku i umjesto da navalim na nju odem na sladoled. United je poznat po borbi do zadnje sekunde, po pobjedama u zadnjim minutama, po prljavijoj igri i ovo nije ništa čudno. Pa i poznato je da Webb nekad zna navlačit na njih. Nažalost naš Fernando je gotov. EDIT: Penali jesu dvojbeni ali Cahill je čisti penal skrivio nad Wellbeckom koji nije sviran tako da..[/quote]to je bio faul izvan šesnaest metara
[quote name='Vinko' timestamp='1328465194' post='23518']a nabijem na kurac ekipu koja nemože doma 3-0 sačuvat u jednom poluvremenu pa nebi da je omladinska ekipa sesvetskog kraljevca jebem ti sve po spisku i onom mutavom AVB-u pa jel vidio sad što izmjene mog napravit jel sad naučio a ne on je uveo šugavog Romeua koji je po dolasku odma popušio loptu u i na kraju je grašak mogao zabit iz tog napada dobra prilika, onda po redu. Cech-odličan da njega nije bilo..... Ivanović-u prvom djelu dobar u drugom neprepoznatljiv, Cahiil debiju zajebo gol malo tko to uspije Luiz- uz Cecha jedan od rjetkih svjetlih danas Bosingwa-solidan al nije se trebao uopće ni nać danas Essien-preželjan gola ko pubertetlija tinejđer svaku bi opalio Meireles-po običju loš-solidan Malouda-dobar danas mene iznenadio da je ovakav stalno možda ga i nebi pljuvali svi tolko Sturrdige- jebote taj gnjavi loptu ,neda ju ko da je zlatna muka mi ga gledat Mata-dobar danas Torres- pogledat ga očima nemogu pa taj ko da neželi dat gol koji on kurac izvodi dao bi ga u afriku nek crncima pamuk bere pička mu materina svjetlokosa. Netreba se vadit na Webba nije on loše sudio dapače dobar je bio.[/quote]Brate moj da ja tebe nesto pitam 1.Jesi li pijan ? 2. za koga navijas ? 3.jesi gledao utakmicu ? 4.kako mozes da pises da su Cahill i Bane lose odigrali pa Bane im je zabetonirao desnu stranu ?
5.Jesi pogrijesio kada si kucao ovaj komentar za Howarda Webba ?
po meni je webb glavni krivac dva penala je suddia iz kojih niije ni moga bit gol i on sudi penal za nijh i to 2x sta ih je vratilo u igru i onda nesvjesno povlačenje i jebes ga.
zapitajte se jel ovo danas bilo lose kao uvjek ili da nije bilo webba moglo bit i bolnije za manchester jer ih je on taman uvea u igru kad smo ih mogli unistit
ljudi moji ja samo uvijek podrzavao torresa i sve i sad ga podrzajem ali nece covjeka ja nemogu da vjerujem ja mislim da je lik naograjsoo..gledam drogbu juce protiv ekvatorijalne gvineje igra kao lud jbt ,,,treba covjeku produziti ugovor na jos 5 godina ://// drogba falis nam vracaj se,,i prije sam uvijek govorio treba stavljati torresa ne drogbu ,,kurac treba ,,drogba je jedan jedini
[quote name='petar elnino' timestamp='1328466049' post='23560']
ljudi moji ja samo uvijek podrzavao torresa i sve i sad ga podrzajem ali nece covjeka ja nemogu da vjerujem ja mislim da je lik naograjsoo..gledam drogbu juce protiv ekvatorijalne gvineje igra kao lud jbt ,,,treba covjeku produziti ugovor na jos 5 godina ://// drogba falis nam vracaj se,,i prije sam uvijek govorio treba stavljati torresa ne drogbu ,,kurac treba ,,drogba je jedan jedini
[/quote]
Nije da ga nece nego ne zna ^_^ .
PA JBT AVB KOJI NE STAVLJA LUKAKUA U IGRU!!!!!!!!!!!

ne šta bi Lukaku u igru kad mi imamo Torresa

ma AVB kažem ti opet NOSI SE ŠTO DALJE OD NAS, PA TOTALNO ÄŒEŠ NAS UNIŠTIT
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.