Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 24 - Manchester United (H) 05.02.2012. 17:00h

Istaknuti odgovori

• Odgovori 325
  • Pregledi 17,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Twelfth Man' timestamp='1328294411' post='22798']

Nemoj se ljutiti ali mislim da si pogrijesio. Bice nam potrebno veliko ucesce bekova u napadu i u odbrani. Lukaku je odlican za odbranu, ali mislim da ne bi mogao mnogo u napadu pomoci, zato ipak mislim da je idealno da Sturridge sutra zapocne na lijevom beku. [b]A Lukaku da ode na desno krilo...[/b]
[/quote]

ja mislim da bi Lukaku ipak trebao na defanzivnog veznog da čuva leđa Romeu i Essienu u napadu
Ja mislim da je Bosingwi najbolje da igra na lijevom beku. I onako ima dvije lijeve. Znači ako on počne dvostruko smo opasniji na lijevoj strani. Još ako Malouda bude igrao. Gdje će nam biti kraj ?
ajme si ga njemu ako prekine niz neporazenosti protiv manua. do utakmice s arsenalom ja mislia mi igramo doma razbit cemo arsenala a ono 3-5 izgubili jos taj poraz boli
Ipak ce braniti De Gea a ne Ben Amos, sto i nije toliko lose jer je i De Gea jos uvjek sklon kiksevima i pod pritiskom.
Kako se blizi ova utakmica sve me vise strah da ne dozivimo neku katastrofu..
hahaha koji ste vi kraljevi, pa svaki treci post je o Bosingwi, zar je toliko covjek popularan? Jedini problem nam je hoce li on igrati... hahaha
evo da i ja dam prvi komentar na ovu predstojecu utakmicu..
Na anketi sam glasao za zadnju opciju tj, da cemo izgubiti.. ( Ali jos ipak imam manju vjeru da se moze desiti i cudo)
Sudeci po nasoj formi svih igraca, nisam optimistican. Nedostatak Terrya je veliki minus a jos ako famozni i sve popularniji Bosingwa igrao bice svega...
Nadam se da odbrana nece dopustati prodore Nanija kao prosle godine kad je uvalio golcinu... Ako budemo igrali kao protiv Swansea (gdje je AVB bio zadovoljan) Mancho ce nas ubiti golovima..
http://www.24sata.hr/nogomet/united-deset-godina-nije-slavio-protiv-chelseaja-na-stamfordu-252443

Statistika je na našoj formi ali forma ubjedljivo n njihovoj. Prošle godine tj. nakon našeg prvog ogleda ove sezone krenule su sjajne partije. Nadajmo se da će tako biti i sada.
  • Autor
[quote name='Blues_95' timestamp='1328380101' post='23127']Kakvo je vrijeme u Londonu ? Da li ima snijega ? Samo jos treba da odgode utakmicu pa da poludim :D[/quote]
Navodno će večeras cijelu noć padati, ali informacije iz prve ruke govore da su šanse za odigravanje tekme oko 80%. Ne vjerujem da će odgoditi.
Samo da ne bude snjezina kao na mecevima: Stoke - Sunderland i WBA - Swansea... Ne moze se igrati po onome.
[quote name='Adis988' timestamp='1328382209' post='23143']
hmm.. Pa vece su nam sanse da pobjedimo ako se odgodi.. Mozda i ekipa u udje u formu..
[/quote]
Ne !
Bas suprotno manje su sanse da cemo pobijediti ako se odgodi jer ce se vratiti povrijedjeni igraci MUFC-a
[quote name='Marchelo' timestamp='1328382365' post='23145']Zajjebi ti to,ja cu poludjeti ako je odgode :D Volim ja njih gledati pa makar izgubili.[/quote]potpis..

Ko ce cekat sljedecu tekmu ako odgode :( :D
[quote name='Blues_95' timestamp='1328382447' post='23146'] Ne ! Bas suprotno manje su sanse da cemo pobijediti ako se odgodi jer ce se vratiti povrijedjeni igraci MUFC-a[/quote]

a vratit ce se i nasi...
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.