Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 24 - Manchester United (H) 05.02.2012. 17:00h

Istaknuti odgovori

'It is a difficult decision,' Villas-Boas admitted. 'We have full trust in Ryan's abilities and it is a game of massive importance based on recent results and the fact we are playing the champions at home. The decision will be made when we practice strategically for the game on Saturday.

Možda griješim, ali ovo mi miriše na to da će Ryan ipak na klupu. Ono vjerujemo u Rayana, al tekma je veoma važna, što znači Bozzy ne sikiraj se imaš mjesto u timu.

Joj Andre, mijenjaj tu taktiku, daj ba mladu krv..
  • Odgovori 325
  • Pregledi 17,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Nista od Bertranda...

Evo polako mi zivci titraju a jos je ostao dan i po do tekme...
[quote name='reLo' timestamp='1328291399' post='22783']
Bozz će tamo na lijevu stranu... Ili će Bozz na desnu, Bane u sredini, a [u][b]lijevo Lukaku[/b][/u]. To mi je nekako realnija opcija.
[/quote]

Šala, jel tako ;)
[quote name='reLo' timestamp='1328291581' post='22787']

Ma neeee, kad mu može igrat krilo, može i beka, prosto k'o pasulj :D
[/quote]

Nemoj se ljutiti ali mislim da si pogrijesio. Bice nam potrebno veliko ucesce bekova u napadu i u odbrani. Lukaku je odlican za odbranu, ali mislim da ne bi mogao mnogo u napadu pomoci, zato ipak mislim da je idealno da Sturridge sutra zapocne na lijevom beku. A Lukaku da ode na desno krilo...
I sad ce se ova tema pretvoriti u sarkasticnu , kao i ona od Leive , pa ce neko to ozbiljno shvatiti . -_-
  • Autor
Ako sutra treniraju taktički za tekmu, onda nema šanse da će se Boz bolje pokazati od Ryana. Postavljanje, anticipacija, osjećaj za igru na lijevoj strani, llijeva noga... Sve je to na Ryanovoj strani. Vjerujem da će krenuti od prve. :)
[quote name='Wisey' timestamp='1328295203' post='22809']
Ako sutra treniraju taktički za tekmu, onda nema šanse da će se Boz bolje pokazati od Ryana. Postavljanje, anticipacija, osjećaj za igru na lijevoj strani, llijeva noga... Sve je to na Ryanovoj strani. Vjerujem da će krenuti od prve. :)
[/quote]

Eh, da je sreće pa da tako bude.

Ništa, nadam se i dalje.
Evo necemo se vise zajebavati... Ali morali smo malo oduska sebi dati. :)

Ide Ryan od prve minute! I da je jos jednog "malca" ubaciti pa da lete po terenu. Ne treba im veca motivacija od meca sa poganim Unitedom. Ako me mozak dobro sluzi, mi 9 godina ne znamo za poraz na Bridgeu protiv Uniteda u PL (ispravite me ako grijesim). Tako treba ostati i sutra! Treba igrati za Chelsea, za navijace, za Terryja i protiv usrane FA organizacije!

Hrabro od pocetka do kraja!

P.S. Jesam se nabrijao. :D
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1328295900' post='22827']
Evo necemo se vise zajebavati... Ali morali smo malo oduska sebi dati. :)

Ide Ryan od prve minute! I da je jos jednog "malca" ubaciti pa da lete po terenu. Ne treba im veca motivacija od meca sa poganim Unitedom. Ako me mozak dobro sluzi, mi 9 godina ne znamo za poraz na Bridgeu protiv Uniteda u PL (ispravite me ako grijesim). Tako treba ostati i sutra! Treba igrati za Chelsea, za navijace, za Terryja i protiv usrane FA organizacije!

Hrabro od pocetka do kraja!

P.S. Jesam se nabrijao. :D
[/quote]
Od 2002 godine ;) u premier ligi .
A porazili su nas u LP :P
Ima da ih razvalimo.Hajmo ljudi gdje je taj optimizam ?..Ako navijaci ne vjeruju u pobjedu ko ce onda ? Siguran sam u pobjedu.Mi smo Chelsea.
[quote name='VahaCFC' timestamp='1328296837' post='22835']
Ima da ih razvalimo.Hajmo ljudi gdje je taj optimizam ?..Ako navijaci ne vjeruju u pobjedu ko ce onda ? Siguran sam u pobjedu.Mi smo Chelsea.
[/quote]

Možda ne mogu prognozirati rezlutat za nedjeljni derbi Chelsea - ManUtd, ali mogu prognozirati AVB-ovu izjavu nakon utakmice sa 100% sigurnošÄ‡u "Zadovoljan sam prikazanim" xD
[quote name='VahaCFC' timestamp='1328296837' post='22835']Ima da ih razvalimo.Hajmo ljudi gdje je taj optimizam ?..Ako navijaci ne vjeruju u pobjedu ko ce onda ? Siguran sam u pobjedu.Mi smo Chelsea.[/quote]tacno tako pa gdje da napisem da sam zadovoljan minimalnim porazom pa cak i remijem idemo do pobjede !!!!!!
Hmm ako Ryan pocne onda bi mogli Bosingvu ocekivati na desnom bocnom sto znaci da bi Ivanovic igrao stopera sa Luizom sto znaci da bi Cahill na klupu.
Koliko god bi volio gledati Ryan-a vise nebi volio gledati Bosingvu jer ja ne znam tko je njemu pokazao loptu i rekao da zna igrati nogomet.
[quote name='Marchelo' timestamp='1328307092' post='22877']
Hmm ako Ryan pocne onda bi mogli Bosingvu ocekivati na desnom bocnom sto znaci da bi Ivanovic igrao stopera sa Luizom sto znaci da bi Cahill na klupu.
Koliko god bi volio gledati Ryan-a vise nebi volio gledati Bosingvu jer ja ne znam tko je njemu pokazao loptu i rekao da zna igrati nogomet.
[/quote]e morao si napisat za Bosingwu da ce igrat na desnom beku taman se obradujem kad saznam da ga nece biti na lijevom :P :D
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1328307259' post='22880']
e morao si napisat za Bosingwu da ce igrat na desnom beku taman se obradujem kad saznam da ga nece biti na lijevom :P :D
[/quote]
Hahahah e izvini kolega nikako da se odlucim na kojoj strani ce da nam smeta.
ma sutra će AVB ujutro objavit: Dragi navijači nemojte se sekirat , pozat ćemo nekog iz Bosingwine porodice tako da imamo po jednog na svakom beku :D
  • Autor
Ono čemu se nadam:
Bane__Luiz___Cahill____Ryan

Za mene najgora opcija:
Ferreira___Luiz___Bane___Bosingwa

Ono što će vjerovatno biti:
Bane___Luiz___Cahill__Bosingwa
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.