Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 24 - Manchester United (H) 05.02.2012. 17:00h

Istaknuti odgovori

Rezultat ravan porazu, debaklu. Samo zbog toga kolko smo vodili, a kako završili.
Ne mogu kriviti niti jednog igrača, niti AVB-a, jer da nije bilo onih penala, nikad nama šuge nebi uvalili gola.

Da Bog da Ferguson Webu jebavao zenu, a ovaj to bespomocno gledao, na po old traforda. Sljedeci put kad bude krenuo suditi tekmu nama, dabogda dozzivio saobracajku i na licu mjesta zavrsio sve svoje. Il da ja tako nesto dozivim, da negledam vise nikad ovakvu sramotu. Kakav je to fudbal?? Očigledno je bilo vec u prvom poluvremenu da će svirati penal (makar jedan) u drugom.. Jbm li mu dijete.

Momci su se dobro drzali, ali ovaj krmak im je ubio moral, zato ih ne krivim ni sekunde. Takav bih i ja bio sigurno, izgubljen. Danas kao navijac sam se tako osjecao, a zamislite kako je njima bilo. Toliko se potrude i onda vas neko visi sjebe.

Uh koliko mrzim united...nevjerovatno kakve šuge...šugavee
  • Odgovori 325
  • Pregledi 17,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='chelseathebest' timestamp='1328468439' post='23631']

brate ti stvarno mislis da cemo mi njima 4 komada uvalit? :P

nakon ove utakmice, prije da ćemo primit 4 komada

moral=0
[/quote]
mislim ako smo dns unitedu uspili 3 mozemo i njima vrijeme je da pocnu igrat bolje.
imaju dvi oppcije da moral bude u kurcu ili da im ovo bude motiv

[quote name='how yes no' timestamp='1328468630' post='23633']
Rezultat ravan porazu, debaklu. Samo zbog toga kolko smo vodili, a kako završili.
Ne mogu kriviti niti jednog igrača, niti AVB-a, jer da nije bilo onih penala, nikad nama šuge nebi uvalili gola.

Da Bog da Ferguson Webu jebavao zenu, a ovaj to bespomocno gledao, na po old traforda. Sljedeci put kad bude krenuo suditi tekmu nama, dabogda dozzivio saobracajku i na licu mjesta zavrsio sve svoje. Il da ja tako nesto dozivim, da negledam vise nikad ovakvu sramotu. Kakav je to fudbal?? Očigledno je bilo vec u prvom poluvremenu da će svirati penal (makar jedan) u drugom.. Jbm li mu dijete.

Momci su se dobro drzali, ali ovaj krmak im je ubio moral, zato ih ne krivim ni sekunde. Takav bih i ja bio sigurno, izgubljen. Danas kao navijac sam se tako osjecao, a zamislite kako je njima bilo. Toliko se potrude i onda vas neko visi sjebe.

Uh koliko mrzim united...nevjerovatno kakve šuge...šugavee
[/quote]
da mogu da bi ti miljun lajkova svaka cast na komentaru
Cuj Konj Bogalj Fergusona:Trebali smo dobiti 4 penala...
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA
Bili smo bolji to je ocigledno pa cak i sa maloudom i meirelesom i bosingwom.. Sa ostalim igracima mogu biti zadovoljan samo me Torres malo nervira jer je pickica...

Eh sad sto su nasi igraci ispali naivci to je druga stvar i sto Torres necu opet napisati da je pickica, :P ne moze osutati loptu po golu.. Nekada je dovolja jedna cista lopta da ga uvalis ali Torresu je potrebno vise, ne mogu da vjerujem sta on propusta... Pa svojim potezima sebe trpa u dublju rupu...
Voditi 3:0 kuci i na kraju zavrsiti 3:3 je nevjerovatno, mislim da bi iskusniji treneri to mnogo bolje odradili od AVBa..

KAKO JE RUZNO PROCITATI OVO: VRAGOVI SE VRATILI NAKON 0:3, MAN UTD DOSTOGAO PREDNOST OD 0:3, CHELSEA ISPUSTIO VODSTVO OD 3:0....

Bog zna kad cemo opet dati 3 gola
moglo se i trebalo dati još minimalno 1 gol,a bile su prilike za 2-3 :)
igrači su dali maximum a neki su i dokazali da im nije mjesto u u ovom klubu,za sudiju je sve rečeno al' mislim da je sramotno prokockati 3:0 pa da igraš i protiv tima svijeta
P.S. de gea na kraju spasi utd.
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1328465571' post='23537']
zbog Webba sad moram da skupljam 100 e da nadoknadim stetu tokom utakmice je*bem mu !!!!!!
[/quote]
Dobro je nisam nacinio puno stete , samo cu morati kupiti novu tastaturu !
Dok čujem Fergusonove izjave, proljev dobijem!Pa svaki jebeni put(oprostite) se on na suce žali, a još mu poklanjaju.Bio je jedan penal, dobio je 2, koji vrag još oće?Isto tako srao je po sudiji da je zakinut, a dali 2 gola iz ofsajda(protiv nas na Old Traffordu).Gadi mi se :angry:
[quote name='jakovf' timestamp='1328469517' post='23650']
Dok čujem Fergusonove izjave, proljev dobijem!Pa svaki jebeni put(oprostite) se on na suce žali, a još mu poklanjaju.Bio je jedan penal, dobio je 2, koji vrag još oće?Isto tako srao je po sudiji da je zakinut, a dali 2 gola iz ofsajda(protiv nas na Old Traffordu).Gadi mi se :angry:
[/quote]
Ma pusti papka,zvake mu udarile u glavu :D.

Btw.,ovo je moja reakcija nakon citanja te vijesti:

[img]http://fail.brm.sk/the_rest/cruiselaugh.gif[/img]
[quote name='jakovf' timestamp='1328469517' post='23650']Dok čujem Fergusonove izjave, proljev dobijem!Pa svaki jebeni put(oprostite) se on na suce žali, a još mu poklanjaju.Bio je jedan penal, dobio je 2, koji vrag još oće?Isto tako srao je po sudiji da je zakinut, a dali 2 gola iz ofsajda(protiv nas na Old Traffordu).Gadi mi se :angry:[/quote]isto kao xavi iz barce nakon one izjave da su sudije stroge prema njima ne bih ga zelio vidjeti u Chelsea pa makar sa njim osvojili i LS,PL,FA Cup,Liga Cup i bili prvaci svijeta te sezonu zavrsili bez poraza...
Otvorio sam prozor u sobi da me ovaj minus ohladi. Pa da opletem sada.

U 1. poluvremenu United je imao par suteva sa poludistance. Sturridge odlicno iskoristio taj svoj "prvi" dribling, izbacio Evru, probio i pogodio Evansa, 1:0 za nas. Generalno, citavo 1. poluvrijeme je bilo prava uspavanka. Pretezno su se akcije oba tima zavrsavale na 30-40m od golova ili nepreciznim pasovima. Essien sve zivo pohvatao. Uvijek bio uz igraca i oduzimao loptu. Odbrana na nivou. Samo jedan kiks, kada je Cahill uklizao Welbecku metar van 16-erca.

Ulazimo u 2. poluvrijeme na spektakularan nacin. Kakav gol Mate! Kakav volej! Probusio mrezu! I dalje odlicno stojimo na terenu. Dosta trke i zalaganja. Inace, igrali smo neku 4-2-3-1 formaciju. Mata imao taj "free rolle", igrao gdje je htio na svim pozicijama iza Torresa. Osakaceni, bez pola standardnih igraca smo odlicni bili. 2 igraca su nam drzala sredinu: Meireles i Essien. Malouda je igrao kao Malouda. Essien ubjedljivo najbolji na sredini ali i Meireles ga je pratio u defanzivnim zadacima. Dolazio do stopera da primi i proslijedi loptu prema naprijed. Odbrana i dalje na nivou. Stoperski tandem Luiz-Cahill bili veoma dobri. Bane najbolji, a ono sto me je najvise iznenadilo je sto je Bosingwa pojeo Valenciu. Ovaj za vrijeme cijele utakmice nije napravio 2 prodora. I onda na scenu stupa celava kreatura. Prvo bestidno dosudjuje 1 penal. Ronney zabija. Poslije tog gola, malo smo duhom klonuli. Ali i dalje smo bili nogama na tlu. A onda i 2. penal. Na ocigled svih na terenu. Nepravda uzima maha. Ta 2 penala su dotukli igrace psihicki. Jer u prevodu to znaci da ti dodje jedan celavac i posere se na sve ono sto si ti mukotrpno gradio sve vrijeme. A moze i ovako: 2 nepostojeca penala su kao ledenica u lice - mnogo boli. Igraci su bili poljuljani, njihova psiha je bila unistena. Potpuno logicno. Nisu vise ulazili u duele muski, a sve iz straha da celavi ne dosudi jos 1 penal ili da se ne zaradi crveni, a ekipa ionako igracki prepolovljena povredama. I onda na kraju primamo i 3. gol. De Gea odbrani strasan pokusaj Mate iz slobodnjaka.

I onda ovdje ljudi kazu kako je Boas kriv i zbog ovog kiksa. Neki kazu kako smo trebali jos napasti pri rezultatu 3:2. A ko vam garantuje da ne bismo primili gol iz kontre? A bilo je situacija kada su Ronney, Valencia, Welbeck pravili ozbiljen probleme sa kontrama i u vecini slucajeva su Cahill ili Ivanovic presjecali te lopte, u posljednji cas. Ja ne mogu kriviti igrace ni Boasa za ovu utakmicu, jer bi to bilo neukusno.

Mozete me *ebat, ali ubijediti nikako ne mozete da smo mi krivi za ovaj poraz a ne Webb. Bojim se da je ovo dotuklo igrace i mislim da padamo na 5. mjesto. Volio bih da grijesim.

A Webb ce na sve ovo reci: "Ne, to nisam ja. To je moja schauma."

Poruka za pomenutog:
-Dabogda gorio svjestan i da te gase benzinom. Dabogda ti djecu pedofili spopadali. Vasko jedna!
Gledao sam jednom utakmicu između Valencie i Atletico Madrida prošle sezone, u kojem takmičenju, stvarno ne znam. I baš kao danas sudija je dosudio "nepostojeći" penal a Unay Emeri, trener Valencie je pred utakmice prišao sudijama, stavio ruku na lice sugerirajući im "Gdje vam je obraz?"

Dragi Webe, gdje ti je obraz da sviraš onaj oba penala, pogotovo onaj 2.?
Fergusone, gdje ti je obraz da onako govoriš pred novinarima? Umjesto da šmugneš sa presice, još ovako govori da su trebali dobiti 4 penala?Pa gdje ovo vodi?

Svaka čast momcima, bili su solidni, samo da ih ovo današnje (ne)suđenje ne pokosi
nemam volje dati bilo kakav smislen komentar...al znam da me na forumu neće biti neko vrijeme...kakvo razočaranje i bijes čovječe..
SKORO kao protiv cigana u polufinalu LP, skoro...
znam, prvi sam govorio kako će izgubiti chelsea ovo ono itd...i onda me ugodno iznenade (rezultatom samo, naravno), da bi na kraju ovako završilo...
ne znam, i pogledam sad te situacije s utakmice, izjavu fergusona...ne znam...
do nekih boljih dana za chelsea, pozdrav
[quote name='Rikky Luiz' timestamp='1328471538' post='23700']Gledao sam jednom utakmicu između Valencie i Atletico Madrida prošle sezone, u kojem takmičenju, stvarno ne znam. I baš kao danas sudija je dosudio "nepostojeći" penal a Unay Emeri, trener Valencie je pred utakmice prišao sudijama, stavio ruku na lice sugerirajući im "Gdje vam je obraz?" Dragi Webe, gdje ti je obraz da sviraš onaj oba penala, pogotovo onaj 2.? Fergusone, gdje ti je obraz da onako govoriš pred novinarima? Umjesto da šmugneš sa presice, još ovako govori da su trebali dobiti 4 penala?Pa gdje ovo vodi? Svaka čast momcima, bili su solidni, samo da ih ovo današnje (ne)suđenje ne pokosi[/quote]

Kakav njihov obraz. Da Bog da im se sve crno u životu dešavalo. Da se nikad ne nasmiju, da im se na najdražem vrati, jbm li im djecu pokvarenu...
Evo malo sam se smirio. Pa da vidimo:
- Čech - Prejak. Za ni jedan gol nije kriv. Jedna od najboljih partija ove sezone.
- Bane - Naš najbolji igrač danas. Uz Esiena i možda Matu. Ni jedan duel nije izgubio. Mali nedostatak brzine nadoknadi duelom.
- Cahill - Solidan debi. Za onaj faul nad Velbekom sam pomislio sam da je penal. (odma se sjetih Luiza protiv Fulahma last year)
- Luiz - Nije loš bio. Jednako dobro je odigrao kao Cahill. Možda kod Čičaritovog gola nije dobro stojao ali ok.
- Bosingva - S obzirom da nije bio na svojoj poziciji, ne zamjeram mu malo lošiju igru. Imao je par besmislenih gubljenja lopti.
- Meireles - Danas je bio sasvim dobar.
- Esien - Isto kao Bane Ivanović. Identično.
- Malouda - Najgori danas. Ubjedljivo ispred Toresa. Toliko je dovoljno.
- Mata - Šta reći? Niski, odlični, fenomenalni, brilijantni mađioničar. Malo lošije prvo poluvreme ali perfektna igra. Za gol skidam kapu.
- Sturridge - Na lošijem nivou nego prije mesec dana ali najzaslužniji za prvi gol. Ne zamjeram mu ništa.
- Torres - Tele. Kako ne dade onu priliku? A kad bolje razmislim i ne čudi me. Znate zašto? Zato što je tele.
__________________________________________________________________________________________________________
- Oriol - Za ono vrijeme je solidno odigrao.
Ne zameram momcima ništa, osim Toresu i Maludi. Možda i AVB-u. Sudija je kriv.
Eto, toliko od mene.

Hauarde Vebe, umri u teškim mukama.
[quote name='chelseathebest' timestamp='1328473289' post='23707']
ako ništa drugo bar me tješi što su neutralni gledatelji na našoj strani, svi kažu da smo pokradeni

bar da znam da nismo mi jedini koji mislimo da smo pokradeni
[/quote]
Sve to stoji al' brate niko nas nije pokrao za igru.Jednostavno nismo smjeli dopustit' da primimo i taj treci gol.Znam igraci su bili u soku al' u tom trenutku se lomi utakmica.Osjeti se odsustvo Terry,Lampsa i Drogbe.Kako bi Drogba lagano drzao loptu.
Svašta se ja nacita.
Da malo prokomentarisem igrace.
Cech-Solidan,imao par dobrih obrana kod golova nije mogao nista.
Ivanovic-takodjer solidan ali moze on i bolje.
Cahill-Dobar prvi nastup,nije grijesio i imao je par odlicnih intervencija.
Luiz-Odlicno odigrao po meni ,takodjer kao Cahill dobro igrao i imao dobre intervencije.
Bosingva-Ovaj covjek me je danas iznenadio.Odigrao je predobro.Bilo ga je naprijed,nazad ma svagdje a i centrasutevi su mu bili solidni.
Essien-Odlicno je sto nam se je vratio.Danas je prekinuo par akcija.Dobro razigravao.Imao par suteva koji da su malo precizniji bili bi odlicni.
Meirelles-Isto kao Bosingva danas me je iznenadio.Bio je jako dobar.Odlicno razigravao.Kako je igrao prosle utakmice danas mi je bio odlican.
Mata.Jedan od najboljih danas.Mali je cudo.Za gol mu svaka cast.Danas u svome stilu.Odlican.
Sturridge.Danas kao u zadnje vrijeme nesto losiji ali za prvi gol je njegova zasluga.
I konacno Torres.Neznam eto vi svi pisete da je tele,da je ovo,da je ono a meni je danas odlicno odigrao osim one prilike sto je trebao pogoditi.Borio se danas jako dobro.Odlicna asistencija Mati.Mislim da bi AVB trebao razmisliti da ga vrati u vezu i Lukaku stavi naprijed jer bi bilo puno vise koristi tako od njega.

AVB je danas kod rezultata 3:0 pa i 2:0 trebao zatvoriti igru i igrati bunker ali sredine nam nije bilo i imali su odlicne kontranapade.
Sta reci za penale!?
Iskreno prvi penal sto je dosudjen je smijesan stvarno.Dok drugi penal iz onog kuta je izgledao kao cist penal,dok kasnije iz boljeg ugla se vidi da nema nikakvog penala ali eto sta ces sada.
Iskreno moj najveci krivac za danasnji remi je AVB koji nije dobro postavio ekipu prvi vodstvu od 3:0.
[quote name='brata93KTBFFH' timestamp='1328465644' post='23544']
to je bio faul izvan šesnaest metara
[/quote]
Ne znam, Cahill je pao prije 16 metara ali je pravi kontakt koji je rezultirao pad Welbecka negdje baš na crti..
Drage moje kolege, danas sam se pojeo i bilo mi je pravo žao sto nisam gledao utakmicu. pa bi vas zamolio jedan sažetak utakmice ili da mi neko kaze na koji nacin skinit utakmicu. hvala unaprijed !
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1328476226' post='23733']
u galeriji utakmica je kolega lampard stavia link za skinit utakmicu
[/quote]

Drug de mi reci kako, ja kad skidam nesto traži premium, de mi samo objasni u pp-u :)

SKONTAO ! :D
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.