Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 24 - Manchester United (H) 05.02.2012. 17:00h

Istaknuti odgovori

• Autor
Postoji šansa da se ponovo 'izvučemo' kao i prošle godine kad je utakmica odgoÄ‘ena i kasnije odigrana u aprilu (mi dobili 2:1).
Snijeg prijeti cijeloj Evropi:
[url="http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-16830034"]http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-16830034[/url]
  • Odgovori 325
  • Pregledi 17,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Wisey' timestamp='1328130669' post='22365']
Postoji šansa da se ponovo 'izvučemo' kao i prošle godine kad je utakmica odgoÄ‘ena i kasnije odigrana u aprilu (mi dobili 2:1).
Snijeg prijeti cijeloj Evropi:
[url="http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-16830034"]http://www.bbc.co.uk...europe-16830034[/url]
[/quote]
hahahahA wisey ja mislim da vec svi ovdi znaju za snig osim mene
Imam filing da ćemo ovo pobjedit.Jer najbolje igramo protiv najjačih, protiv Uniteda u gostima je bilo odlično, koštali nas promašaji i njihova zaleÄ‘a, protiv Arsenala je bilo solidno isto, protiv Cityja i Tottenhama smo fantastično odigrali, a Lpool ne želim spominjat jer oni igraju bunker.
Nisam bas optimistican na ovu tekmu, bojim se 8-ice..al duboko u meni postoji nada da cemo se mozda probudit i uzet ovu tekmu..
Braćo, ovo će biti velika utakmica. MIslim da ću pri ruci imat neku žesticu za svaki slučaj. Dečkima puno sreće a vi svi mi se držite šta god bilo.

Torres, igraš protiv Uniteda, svojih mušterija. Torres gola nisi zabio ne sjećam se. Torres baka ti je preminula. Torres.. molim te
Ja je gledam s vatrenim navijacem Uniteda, pa se nadam da cemo makar nerijeseno odigrat :)
Hmm strah me je da necemo dobiti petardu :D
Ali opet Torres-u je uvijek lezao Unt tako da ne trebamo se brigati >.<
ma svako se od nas nada boljoj igri, pobjedama, a onda nam dodje wigan, swansea i sve uprska, to su te utakmice koje se trebaju dobijati, a ne ovakve protiv Manchestera, Arsenala i vecih

ja ne znam hocu li smijeti gledati utakmicu, znam da cemo odmah na pocetku primiti gol
Evo sada sam čitao i najvjerovatnije da na golu Uniteda neće biti ni De Gee ni LIndegaarda nego će na gola ponovo Ben Amos ili već pomalo zaboravljeni Kuszack. Ovu su ohrabrujuće vijesti da možemo doći do remija ili nekim čudom i do pobjede ;)
Ja nekontam sto vi dizete njih u nebesa , oni neki svemirci , ako cemo realno neigraju ni oni nesto aman extra ,al su u boljoj formi od nas .
sto se toga tice mogu oni nama nanjeti tezak poraz , al mozemo i mi njima sve je moguce :)

CFC !
Moraju se trgnuti igraci! Torresu je baba umrla, igramo ocajno, na tabeli zaostajemo za Tottenhamom pozamasno. Konkurenti nas vrebaju otpozadi... Dovoljno razloga da se trgnemo!

Ako igracima nije dopizdilo sve ovo i ako sada nemaju volje da se trgnu iz ove uspavanke, onda ne znam kada ce.
Ne volim to govorit, ali dok sam na ovom forumu uvijek sam govorio za svaku utakmicu da cemo dobit. Što je dobro, ali sad na žalost ovakvim stanjem i ovakvom ne povezanom igrom jedino mogu reci da ne očekujem puno. Dobro je ako izvucemo X. Volio bi da nije tako, ali ostajajem pri svojem mišljenju. Bit ce teska utakmica i s ovakvom igrom kao sto mi igramo veoma dosadna...
Za ekipu koju vec dobro poznajemo tipa Torres, Bosingwa, Malude ne ocekujem nista puno (ako nisu u stanju do sad pokazati nece onda ne znam -.-), ali od Mate i Sturridgea ocekujem da ce odigrati utakmicu na nivou kao i uvijek.
Mogu samo reci jedno [color=#0000cd][size=6][font=comic sans ms,cursive]COME ON CHELSEA ![/font][/size][/color]
E ljudi, zna li se ko ce nam suditi utakmicu???
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1328188082' post='22479']

ja mislim web
[/quote]

To mi radi. <_< Zadnje sto nam treba je jos neki crveni, ionako nam je pola kluba na nekim posudbama, a pola od ove polovice sto je ostala nije nizasta...
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1328188082' post='22479']

ja mislim web
[/quote]

Jedan od najgorih sudaca Premierlige sudi i to baš onaj što je Unitedu prislonjen, krasno.
[quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1328116195' post='22276']
Vidjet ćete kada počnemo ovu utakmicu sa ovom formacijom

_____________________________Cech_____________________________

________Ivanović_______David Luiz______Terry_______Bosingwa________

_______________Romeu____________________Meireles_______________

______Sturridge________________Lampard_________________Mata_____

_____________________________Torres____________________________
[/quote]
samo bi ja ubacio esiena od pocetka a ostalo je dobro svakako treba pocet bez maloude

[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1328120630' post='22304']
Ne slazem se sa tobom da Lukaku igra od 1 Essien da,a sto se odbrane tice Bane,Cahill,Terry i Luiz na lijevom beku
[/quote]
nevjerujem da ce tako biti mislim da ce bosingwa igrati na l.boku a ivanovic desnom stoper tery i luiz i to je to
Ovo je moja želja:

------------------ [b]ÄŒECH[/b] ------------------
[b]
IVANOVIĆ[/b] --- [b]CAHILL[/b] --- [b]TERRY[/b] --- [b]BERTRAND[/b]

---------- [b]DAVID LUIZ[/b] --- [b]ESSIEN[/b] ---------

------ [b]STURRIDGE[/b] --- [b]PIAZON[/b] --- [b]MATA[/b] -----

-------- [b]TORRES [/b](od 60' [b]LUKAKU[/b]) ----------
[quote name='Caeruleus' timestamp='1328203918' post='22527']
Ovo je moja želja:

[b]IVANOVIĆ[/b] --- [b]CAHILL[/b] --- [b]TERRY[/b] --- [b]BERTRAND[/b]

[/quote]

neće ni Bertrand ni Piazon dobit priliku, ali ovo bi bio odličan sastav :D

Luiz bi konačno mogao otići naprijed bez da iza njega ostane rupa :P

najbolje utakmice ove sezone smo odigrali protiv Valencije i Shittya pa bi bilo uredu da i protiv Uniteda nastavimo tako

pa valjda i AVB čita novine i reakcije navijača, stvarno je vrijeme da i posluša koji savjet od navijača jer se njegove odluke ne čine baš dobrima
nadam se potpuno drugačijem pristupu AVBa i da prizna svoje greške i pokuša ih ispraviti već protiv Uniteda
[quote name='Caeruleus' timestamp='1328203918' post='22527']
Ovo je moja želja:

[b]IVANOVIĆ[/b] --- [b]CAHILL[/b] --- [b]TERRY[/b] --- [b]BERTRAND[/b]

[/quote]

Luiz bi cinio majstorije na ovoj poziciji. Mnogi bi i zaboravili Ronaldinha. :D

Bertrand mora igrati! Pa on je najbolji igrac poslije Colea na toj poziciji i lijevi je bek. Nece valjda neki desnjak igrati tu...
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1328210963' post='22563']

Luiz bi cinio majstorije na ovoj poziciji. Mnogi bi i zaboravili Ronaldinha. :D

Bertrand mora igrati! Pa on je najbolji igrac poslije Colea na toj poziciji i lijevi je bek. Nece valjda neki desnjak igrati tu...
[/quote]
Izgleda da hoce .
bosingwa ili fereira
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.