Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Willian (2013-2020) 339 nastupa

52 člana su glasala

1. 1.

• Da
      42%
      21
    • Ne
      57%
      29

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

A što reći, i nakon toliko godina je tu. Vjerujem kako odlazi na zimu konačno, mislim kako će i on htjeti otići pošto neće biti puno minuta za njega nadam se. Samo eto mogli smo ga za veće pare prodati prije, ovako ćemo dobiti neku siću

• Odgovori 2,8 hilj.
  • Pregledi 169,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Koliko se po Willianu sralo a ispade da je zlatan za ove mamute koji prolaze kroz klub

• Majstor se ponovo poigrava na zelenim terenima engleske Premijer Lige. Asistencija za prvi gol, predasistencija za drugi i stvorio prostor za treći. Za 6 minuta riješio utakmicu, pravi nasljednik Rona

• I treba reći da smo ga prodali tačno na vrijeme. Vidjelo se odmah u Arsenalu da više nije za najviši nivo. Kao što sam rekao i za sve one koji su otišli sad na ljeto. Nije problem njegova prodaja, pro

Objavljene slike

Kazu da je zabrinut za svoju minutazu i da zato nece potpisati novi ugovor. Mozda vec ode u januaru, ako ne tada, onda sigurno na ljeto.

To su sigurno dobre vijesti rijesavamo se skarta malo po malo Luiz otisao, Willian ce u januaru ili sljedece ljeto. Alonso zacimentiran na klupi + engleski mediji prenose kako je Lampard odlucio Azpilicuetu izbaciti iz startne ekipe zbog lose forme kada se oporavi James Reece, kud ces bolje.

• 2 sedmice kasnije...

Primadona se uvrijedila što nije pucao penal, pa eto ide sjebat igrača koji ide pucat jer eto on neće zabiti gol kao glavna zvijezda kluba. ODJEBI više iz kluba

• 2 sedmice kasnije...

Lampard ga je ishvalio danas na press-u, meni nije toliko zapao za oko, dao je gol ali je kontru povukao CHO. Mozda se trudi na treninzima :D

Može se on truditi koliko hoće kad je glup,a igra na poziciji gdje trebaju inteligentni igrači koji mogu nešto stvoriti.

Protiv Lillea zadržavao loptu u 4v4 kontri,izgubio je i Lille na kraju dobio korner iz kojeg smo gol primili.
Willian je zaista glup igrac ali protiv Lille je bio solidan u najmanju ruku. Imao je dodavanje Abrahamu u prvom koje zamalo nije zavrsilo pogodtkom, imao je dodavanje Mountu kada je ovaj izasao sam pred golmana i dao je pogodak za pobjedu.

Ja prvi ne mogu smislit ovog debila ali malo objektivnosti nije na odmet.
Jeste on bolji pod Lampardom bez imalo sumnje, ali nije toliko dobar da se Pulisic zakuca na klupu.Protiv Lillea je imao dobrih pasova i gol,ali ne računajući gol, više je CHO napravio za pola sata nego ovaj čitavu utakmicu.Imao je dosta pogrešnih dodavanja,pogotovo u prvom poluvremenu.

Willian je zaista glup igrac ali protiv Lille je bio solidan u najmanju ruku. Imao je dodavanje Abrahamu u prvom koje zamalo nije zavrsilo pogodtkom, imao je dodavanje Mountu kada je ovaj izasao sam pred golmana i dao je pogodak za pobjedu.

Ja prvi ne mogu smislit ovog debila ali malo objektivnosti nije na odmet.

I tebi je to zadovoljavajuce od igraca kakvog bi trebali imati na njegovoj poziciji?

Tacno tako hamco.

Ne znam da ima iko ovdje da voli Williana, ali treba nekad malo i realnosti. Cinjenica je da je ucestvovao u par dobrih akcija a mozda i najvise se osjeti da poziciono manje problema imamo u odbrani na toj strani. Pulisic je svoje mjesto u sastavu zasad izgubio, imao je losih nastupa pogotovo jer ne moze sacuvati loptu nekad. Isto tako to mjesto moze i vratiti. Vidjeli smo da Frank cijeni zalaganje na treningu i kvalitetan rad, ne boji se dati priliku bilo kome. Nije ovo Mourinho koji ce te zakucati na klupu i zaboraviti da postojis bez obzira kako igraju i ponasaju se oni na terenu. Malo strpljenja za sve strane je potrebno, a meni se Pulisic cini kao normala tip, relativno skroman i na zemlji.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Ne znam što bih rekao, bojim se da mu ne bi uvalili opet nekakav ugovor, ne može me više ovaj zavarati, pogotovo ne pred kraj karijere. Nadam se kako mu je ovo zadnja sezona u plavom dresu

Willian je takva karina od igrača da ga ne treba ni pohvaliti.

Budimo realni, od njega se puno vise ocekivalo, puno vise nego sto je on ponudio do sada. A koliko je samo imao katastrofalnih utakmica i kurcobolja, taj ne bi trebao uopste vise da igra za Chelsea.

I sad smo dosli na to, kad lik koji treba da se nadje u nekim takvim situacija konstantno kao sto sad spominjete, vi ga hvalite radi tih nekih akcija u kojima je i Alonso znao ucestvovati.

Samo kad se sjetim koliko je Willian znao ovakvih sansi, akcija upropastiti, ovo je nista sto je on do sada uradio.

Ne znam koji je vrag sa Pulisicem, ali se nadam da ce se momak trgnuti i da izbaci ovog šarlatana iz prve postave.

Ne da hejtam Williana, ali taj lik nema kod mene vise kredibiliteta nikako, zgadi mi se kad moram gledati utakmicu u kojoj je on prva postava, ili nedaj Boze kad ulazi da donese prevagu u igri.

Spaha je totalno u pravu. Ako treba bolje gledati Pulisica koji je talenat, pa i neka grijesi malo po terenu ili neka i ne postoji. Koliko je tekmi Willian usrao i koliko ce usrati, a vec je usrao par tekmi ove sezone sa svojim glupostima. To sto je odigrao 2 meca samo solidno, to ne daje za pravo debilu da nastavi igrati.

Danas je bio nas najbolji igrac. Usao je u opasnu formu ne znam da li mi je drago zbog toga ili krivo jer ga sad nece niko izbaciti iz prvih 11.
Lampard ga hvali vise od bilo kojeg igraca, ne znam zasto ima poseban tretman, mora da ga Lampard bas, bas cijeni i postuje.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.