4. maj 2014.12 god. comment_174076 Ubjedljivo najgori igrac u klubu,sve pokusava sam,platili smo ga skoro 25 miliona.Stvarno se trebamo pitat jel se mi pojacavamo. Willian completes £32m move to Chelsea Prijavi
4. maj 2014.12 god. comment_174077 torres je nenadjebiv,a i avion je u usporedbi sa još nekoliko igrača. Ovaj je zalutao u klub definitivno,pojacavamo se iz Anzhia i bas smo se pojacali,osim sto komplikuje nezna napraviti sansu za igraca. Prijavi
4. maj 2014.12 god. comment_174087 Ovo mu je jedna od rijetkih loših utakmica, što se tiče stvaranje šansi upravo je u tome dobar dakle u djeljenju lopti, to je segment igre gdje rijetko griješi. Ako je iko začutao to je Schurrle. Prijavi
4. maj 2014.12 god. comment_174088 Pa odigrao je zadnjih nekoliko utakmica katastrofalno,ono protiv Liverpula bi dao i ja,kakvo dijeljenje lopti svaki njegov potez danas je bio greska,jedino Schurle i Hazard su igrali ostali nista nisu pokazali. Prijavi
4. maj 2014.12 god. comment_174089 Sva sreca pa nije mnogo medijski popracen, do sad bi nas mediji pojeli kako smo flopirali. Hazard je skuplji samo par miliona a jos mladji par godina. Prijavi
4. maj 2014.12 god. comment_174092 Koliko objektivnosti na ovom forumu. :-bd U proseku, postiže gol na svakoj šestoj, a asistira na svakoj osmoj utakmici. Kakva igračina dovedena za 30 milki. Prijavi
4. maj 2014.12 god. Autor comment_174146 Ja sam rekao da neću pljuvati ove sezone na njega. I neću. On jeste odigrao ispod onog nekog prosjeka koji se od njega očekivao. Dat' mu šansu još iduću sezonu. Bude li ovakva ili samo za nijansu bolja onda na kraju sezone reći BYE BYE, hvala na svemu i doviđenja. Prijavi
4. maj 2014.12 god. comment_174150 Realno mogao je puno vise pruziti i dati timu..ali ono zbog cega mu ne bi trebalo zameriti je neprestana borba,sprintanje,trud i zadnje kapi znoja je ostavio na terenu...svaku utakmicu. Njega nikada nisam video da ne trci,ne zalaze se i da ne trosi zadnji atom energije da natopi dres znojem. Tako da on moze da se opravda. Sledece sezone se nadam da ce puno vise liciti na onog iz Sahtjora. Prijavi
4. maj 2014.12 god. Autor comment_174155 Pa trci i Ramires pa nikakve koristi. Taman to htjedoh reći. Dosta više radilica u ekipi, nismo Stoke. Malo više inteligencije nam treba. Šta mene briga koliko je on kilometara pretrčao kada nije npr. u stanju da pošteno zaprijeti protivničkom golmanu. Samo pogledajte statistiku koliko često puca po golu. Otužno je sve to. Ali eto, recimo da je ovo adaptacijska sezona. Prijavi
4. maj 2014.12 god. comment_174160 Ne znamo koliko mu slobode daje Jose i sta su mu glavni zadaci,a koliko vidimo on je konstantan u prvom timu,ali dobro.. sto kazete prva sezona,pa cemo videti... Radiilice voli Jose i takve najvise ceni koliko se secam,a posle rada dodje nagrada uvek. Videcemo ga sledece sezone i ja puno vise ocekujem od njega,ali on najmanje zasluzuje kritike. Prijavi
4. maj 2014.12 god. Autor comment_174164 Ne znamo koliko mu slobode daje Jose i sta su mu glavni zadaci,a koliko vidimo on je konstantan u prvom timu,ali dobro.. sto kazete prva sezona,pa cemo videti... Radiilice voli Jose i takve najvise ceni koliko se secam,a posle rada dodje nagrada uvek. Videcemo ga sledece sezone i ja puno vise ocekujem od njega,ali on najmanje zasluzuje kritike. Voli radilice, ali Mou je nekada volio i fantaziste. Da nije tako Robben nikad ne bi igrao u Chelseaju. Prijavi
4. maj 2014.12 god. comment_174172 Pa Willian trci, mogao bi i ja trcat. Da ne trci nista ne bi radio xD Prijavi
4. maj 2014.12 god. comment_174174 Willian ima igračku inteligenciju i tehniku za razliku od Ramiresa, Prijavi
5. maj 2014.12 god. comment_174217 Apsolutno je Murinjova zasluga zasto je Willian limitiraniji kod nas nego sto je bio u Sahtaru.Tamo je kao prvo igrao na svojoj prirodnoj poziciji,AML a ne da desnoj strani gdje je relativno puno teze sjeci u sredinu i prijetiti direktno ka golu,osim sto se moze nabacivati ako se uzme u obzir da je desnjak.Kao drugo nema ni tu slobodu kao sto ju je imao lani,vec igra striktno po zadatku, a to je da trci i pravi pritisak na odbranu. Takodjer ima tu i njegovih zasluga gdje ranije nije imao ovaku konkuranciju u timu pa je shodno tome bio i lukaviji,'bezobraznij' sa loptom a samim time i vise pokusavao.Sad igra na sigurno,bitno mu je da loptu ne izgubi sto je produkt njegovog straha da nesto ne usere. Tacnije receno fali mu muda sto se vidi u njegovim pokusajima da opuca na gol,samim tim i ne pokazuje onoliko koliko ustvari moze a sve to zbog straha da nesto ne usere i da ne bi ispao iz startnih 11. Ima brzinu,mekan prijem lopte,solidnu i tehniku ali nema muda! Prijavi
8. maj 2014.12 god. comment_174475 Cae utices svojim glupostima na losu posjecenost foruma.Sta su ti ove gluposti sto kacis za svakog igraca :D ? Prijavi
23. maj 2014.12 god. comment_175494 Willian (1/2): "I am very happy to work with Jose. Many people ask me what it is like to work with him. Everybody thinks [Mourinho is] bad" Willian (2/2): "...[they say Jose is] arrogant but I think he fights for the group. He's giving me a lot of confidence" #CFC Prijavi
4. juni 2014.12 god. comment_176609 Niko nije, pa ajd da spomenem, juce postigao gol. https://www.youtube.com/watch?v=Qq4qr4_Jmkg Prijavi
4. juni 2014.12 god. comment_176610 Već objavljeno u temi "nastupi naših igrača u reprezentacijama" :D Prijavi
4. juni 2014.12 god. comment_176613 On i Schurrle zabijaju na isti nacin. Veliki minus prema upravi Chelseabalkan facebook stranice. Vidi se kako guraju schurrlea prije williana. Objavljuju njegove golove a ovog ne spominju. Sramite se! Sramite! Prijavi
28. juni 2014.12 god. comment_179159 Promašio penal u pobjedi Brazila na penale protiv Čilea. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.