5. april 2014.12 god. comment_170255 Ja nemam losu rec za ovog momka opravdao je pare ulozene za njega jeste da tu manjka golova,ali to je zato sto igra desno krilo i ima vise defanzivnih obaveza cim je stavljen na desetku odma je dao gol. Prijavi
5. april 2014.12 god. Autor comment_170267 U odnosu na prethodne utakmice sto je igrao za CFC ove sezone, danasnja je bila njegova najbolja predstava. Mora cesce onako iz daljine tuci po vratima. Prijavi
5. april 2014.12 god. comment_170285 Bas me obradovao gol,inace je bio danas bas u fulu,oduzeo je brdo lopti,pravio kontre,pokusavao i na kraju zabio,bas mi je drago. Mnogo bolje mi igra od Oscara na "10". Eden---- Willian ---- Salah Costa I da prsti na sve strane. :D Bravo momcino, Prijavi
5. april 2014.12 god. comment_170293 Meni je on poprilično drag igrač i baš mi je drago što je konačno zabio. Prijavi
5. april 2014.12 god. comment_170330 Mislim da upravo to što je Grena napisao, Hazard - Willian - Salah najbolje funkicioniralo... Willian je danas i po meni, a i službeno Man of the Match, potpuno zasluženo, baš mi je drago, on mi je odmah prirastao srcu, samo da nastavi tako *Isprike, moja greška, 99% sam siguran da je na sky sports prijenos pisalo ispod njegove slike man of the match kada je izasao iz igre Prijavi
5. april 2014.12 god. comment_170333 Ja nemam losu rec za ovog momka opravdao je pare ulozene za njega jeste da tu manjka golova,ali to je zato sto igra desno krilo i ima vise defanzivnih obaveza cim je stavljen na desetku odma je dao gol. Ni blizu da je opravdao. Drago mi je da je zabio danas al ovom covjeku fale muda. Nisam gledao drugo poluvrijeme al vidio sam par puta u prvom je mogao sutirati a on mijesa nesto i na kraju samo pogrijesi. Haj da nema on fin sut, ima, a nece da ga koristi.. Prijavi
6. april 2014.12 god. Autor comment_170337 Zaista zanimljivo kako ljudi brzo misljenje mjenjaju. Vec im je najbolj trojka Hazard - Willian - Salah. Do prije samo par tjedana nakon Schurrleovog hattricka svi su govorili da je Schurrle ove sezone pokazao vise od Williana. Ne umanjujem njegov ucinak danas, bio je extra. Al meni bi udarnu.trojku u veznom redu cinili Hazard - Schurrle - Salah s tim da bi uz DMF-a Matica stajao neki kreativan centralni vezni. Prijavi
6. april 2014.12 god. comment_170338 Salaha jos nismo vidjeli na djelu 90 min protiv neke "jace" ekipe. Tako da je lupetanje svakako sve. Inace oscar ce biti u prvih 11 siguran sam sljedece sezone. Prijavi
6. april 2014.12 god. comment_170340 Neka si ga dao sinko bilo je i vrijeme mada je po meni juče MOTM bio Salah Prijavi
6. april 2014.12 god. comment_170361 Willian: "I dedicate this trophy (Man of the Match) to all my teammates and the Chelsea fans, who have always shown great affection for me. Today I scored my first goal at Stamford Bridge and I was thrilled with the chants of the fans. We will have a new battle on Tuesday and we need all of you!! Come on Chelsea!!" Prijavi
6. april 2014.12 god. comment_170364 Zaista zanimljivo kako ljudi brzo misljenje mjenjaju. Vec im je najbolj trojka Hazard - Willian - Salah. Do prije samo par tjedana nakon Schurrleovog hattricka svi su govorili da je Schurrle ove sezone pokazao vise od Williana. Ne umanjujem njegov ucinak danas, bio je extra. Al meni bi udarnu.trojku u veznom redu cinili Hazard - Schurrle - Salah s tim da bi uz DMF-a Matica stajao neki kreativan centralni vezni. Ja jos zalim za MAZACAR tandeom al jbg. Cae slazem se za ovo Prijavi
6. april 2014.12 god. comment_170379 Willian: "I dedicate this trophy (Man of the Match) to all my teammates and the Chelsea fans, who have always shown great affection for me. Today I scored my first goal at Stamford Bridge and I was thrilled with the chants of the fans. We will have a new battle on Tuesday and we need all of you!! Come on Chelsea!!" Ipak sam bio u pravu, on je MOTM, zasluzeno! Prijavi
9. april 2014.12 god. comment_170853 Slabo je probijao po boku, skoro svaku loptu je vratio nazad.. moglo je to bolje jer smo možda i najopasniji preko ubačaja sa krila . Prijavi
9. april 2014.12 god. comment_170887 Previše komplikuje. Nek' se ugleda na Schurrlea. Vidi se da zna znanje ali... Prijavi
9. april 2014.12 god. comment_171036 Willian objavio slavlje na terenu nakon utakmice uz poruku: ''Best fans! Great atmosphere thanks for your support again. #blueskin'' http://instagram.com/p/mkR23PQJWY/ Prijavi
10. april 2014.12 god. comment_171076 Jedan zanimljiv podatak. Chelsea have a 71% win rate in the 21 matches Willian has played this season - compared with 58% in the 12 games when he hasn't. Prijavi
20. april 2014.12 god. comment_172286 Ja cijenim Williana jer se čovjek uvijek trudi. I kad nejde, on stalno nešto pokušava. Za razliku od Oscara koji se voli igrati Caspera na terenu. Jebeš ti to... Prijavi
27. april 2014.12 god. comment_173126 Evo zasto volim ovg coveka, mozda ove sezone i nije blistao, ali se nadam da ce sledece da eksplodira jer zaista voli Celsi! Prijavi
27. april 2014.12 god. comment_173155 Drago mi je ssto je zabio, iako nije sad neki gol yeben al eto. Da ga hoce samo pogurati da proradi ofanzivno vise kako zna i treba. Prijavi
27. april 2014.12 god. comment_173170 Sve sreća pa je bio tu gdje je bio, inače Torres ono ne bi mogao sam završiti... Prijavi
30. april 2014.12 god. comment_173421 Gledam ovu statistiku. Shots per game 0.5 Pa boze. Ovaj lik opuca 1 u dvije utakmice na gol...... Prijavi
4. maj 2014.12 god. comment_174072 Ubjedljivo najgori igrac u klubu,sve pokusava sam,platili smo ga skoro 25 miliona.Stvarno se trebamo pitat jel se mi pojacavamo. Prijavi
4. maj 2014.12 god. comment_174075 Ubjedljivo najgori igrac u klubu,sve pokusava sam,platili smo ga skoro 25 miliona. torres je nenadjebiv,a i avion je u usporedbi sa još nekoliko igrača. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.