Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Willian (2013-2020) 339 nastupa

52 člana su glasala

1. 1.

• Da
      42%
      21
    • Ne
      57%
      29

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Ja nemam losu rec za ovog momka opravdao je pare ulozene za njega jeste da tu manjka golova,ali to je zato sto igra desno krilo i ima vise defanzivnih obaveza cim je stavljen na desetku odma je dao gol.

• Odgovori 2,8 hilj.
  • Pregledi 169,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Koliko se po Willianu sralo a ispade da je zlatan za ove mamute koji prolaze kroz klub

• Majstor se ponovo poigrava na zelenim terenima engleske Premijer Lige. Asistencija za prvi gol, predasistencija za drugi i stvorio prostor za treći. Za 6 minuta riješio utakmicu, pravi nasljednik Rona

• I treba reći da smo ga prodali tačno na vrijeme. Vidjelo se odmah u Arsenalu da više nije za najviši nivo. Kao što sam rekao i za sve one koji su otišli sad na ljeto. Nije problem njegova prodaja, pro

Objavljene slike

Bas me obradovao gol,inace je bio danas bas u fulu,oduzeo je brdo lopti,pravio kontre,pokusavao i na kraju zabio,bas mi je drago. Mnogo bolje mi igra od Oscara na "10". 

Eden---- Willian ---- Salah 

Costa

I da prsti na sve strane. :D 

Bravo momcino,

Mislim da upravo to što je Grena napisao, Hazard - Willian - Salah najbolje funkicioniralo... Willian je danas i po meni, a i službeno Man of the Match, potpuno zasluženo, baš mi je drago, on mi je odmah prirastao srcu, samo da nastavi tako

*Isprike, moja greška, 99% sam siguran da je na sky sports prijenos pisalo ispod njegove slike man of the match kada je izasao iz igre

Ja nemam losu rec za ovog momka opravdao je pare ulozene za njega jeste da tu manjka golova,ali to je zato sto igra desno krilo i ima vise defanzivnih obaveza cim je stavljen na desetku odma je dao gol.

Ni blizu da je opravdao.

Drago mi je da je zabio danas al ovom covjeku fale muda. Nisam gledao drugo poluvrijeme al vidio sam par puta u prvom je mogao sutirati a on mijesa nesto i na kraju samo pogrijesi. Haj da nema on fin sut, ima, a nece da ga koristi..

• Autor
Zaista zanimljivo kako ljudi brzo misljenje mjenjaju. Vec im je najbolj trojka Hazard - Willian - Salah. Do prije samo par tjedana nakon Schurrleovog hattricka svi su govorili da je Schurrle ove sezone pokazao vise od Williana. Ne umanjujem njegov ucinak danas, bio je extra. Al meni bi udarnu.trojku u veznom redu cinili Hazard - Schurrle - Salah s tim da bi uz DMF-a Matica stajao neki kreativan centralni vezni.

Salaha jos nismo vidjeli na djelu 90 min protiv neke "jace" ekipe. Tako da je lupetanje svakako sve.

Inace oscar ce biti u prvih 11 siguran sam sljedece sezone.

tumblr_n3kqm8IsLq1qc5l87o1_500.jpg

Willian: "I dedicate this trophy (Man of the Match) to all my teammates and the Chelsea fans, who have always shown great affection for me. Today I scored my first goal at Stamford Bridge and I was thrilled with the chants of the fans. We will have a new battle on Tuesday and we need all of you!! Come on Chelsea!!"

Zaista zanimljivo kako ljudi brzo misljenje mjenjaju. Vec im je najbolj trojka Hazard - Willian - Salah. Do prije samo par tjedana nakon Schurrleovog hattricka svi su govorili da je Schurrle ove sezone pokazao vise od Williana. Ne umanjujem njegov ucinak danas, bio je extra. Al meni bi udarnu.trojku u veznom redu cinili Hazard - Schurrle - Salah s tim da bi uz DMF-a Matica stajao neki kreativan centralni vezni.

Ja jos zalim za MAZACAR tandeom al jbg. Cae slazem se za ovo 

tumblr_n3kqm8IsLq1qc5l87o1_500.jpg

Willian: "I dedicate this trophy (Man of the Match) to all my teammates and the Chelsea fans, who have always shown great affection for me. Today I scored my first goal at Stamford Bridge and I was thrilled with the chants of the fans. We will have a new battle on Tuesday and we need all of you!! Come on Chelsea!!"

Ipak sam bio u pravu, on je MOTM, zasluzeno!

Slabo je probijao po boku, skoro svaku loptu je vratio nazad.. moglo je to bolje jer smo možda i najopasniji preko ubačaja sa krila .

• 2 sedmice kasnije...

Drago mi je ssto je zabio, iako nije sad neki gol yeben al eto. Da ga hoce samo pogurati da proradi ofanzivno vise kako zna i treba.

Ubjedljivo najgori igrac u klubu,sve pokusava sam,platili smo ga skoro 25 miliona.Stvarno se trebamo pitat jel se mi pojacavamo.

Ubjedljivo najgori igrac u klubu,sve pokusava sam,platili smo ga skoro 25 miliona.

torres je nenadjebiv,a i avion je u usporedbi sa još nekoliko igrača.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.