9. februar 2014.12 god. comment_162653 Zamislite kada Wizard proradi. Wilian iz dana Sahtjora i Eden danas. Pa :hljeb: kakav Ribery,Robben,Messy Neymar,Bale Ronaldo... ima da ih mazu za dorucak :D Nikad vrhunskog igraca od njega, ali jako zahvalan igrac i veliki radnik, ali vidi se da mu fali u glavi da bio ofenzivni veznjak/krilo poput igraca sto si nabrojao. Igrati u Sahtjoru nije isto kao sto je igrati u Chelseau, tamo je imao free rolu, igrao protiv slabijih klubova da ne govorim slabija liga, ovdje je vec to druga prica. Da se razumijemo imat ce on svojih poteza i bljeskova, ali ne ocekujem od njega kao od jednog Hazarda. Prijavi
9. februar 2014.12 god. comment_162668 Ovo sta si napisa je dosta smijesno ali zivi bili pa vidili. Normalno da nece bit ka eden jer je on vec sad medju 5 na svitu a ubrzo ce bit i medju 3 ali napisat da nikad od njega igraca nakon pola sezone je u najmanju ruku smijesno ali svako ima svoje misljenje vidit cemo Prijavi
9. februar 2014.12 god. comment_162669 Nikad vrhunskog igraca od njega, ali jako zahvalan igrac i veliki radnik, ali vidi se da mu fali u glavi da bio ofenzivni veznjak/krilo poput igraca sto si nabrojao. Igrati u Sahtjoru nije isto kao sto je igrati u Chelseau, tamo je imao free rolu, igrao protiv slabijih klubova da ne govorim slabija liga, ovdje je vec to druga prica. Da se razumijemo imat ce on svojih poteza i bljeskova, ali ne ocekujem od njega kao od jednog Hazarda. Kada procitas malo kasnije poredjenja Ronalda i Balea sa našim dvojcem ili Mesija i Neymara,steknes utisak da je lupetanje. I meni je tako izgledalo, iako sam ja napisao,a onda razmislim sa kime moraju Hazard i Wilian da se nadigravaju a sa kime ovi u Španiji.Wilian ako ovako nastavi biće paklen igrač sledeće sezone,ovo mu je tek prvih 6 meseci,bez priprema odradjenih igrao u Rusiji. Prijavi
9. februar 2014.12 god. comment_162703 Napisao sam nikad od njega vrhunskog ofenzivnog veznog igraca poput ovih sto je @grena nabrojao bale, ronaldo, messi, neymar, ribery, robben.Ponavljam veliki radnik, ali fali mu onaj potez prema naprijed u par situacija protiv citya se vidilo da nema bas u glavi, mozda je trema, velika utakmica, izgorio od zelja, da se razumijemo ima on 25 god. i to se ne bi smjelo dogadjati kasnije te moze kostati 3 boda.Sent from my iPhone using Tapatalk Prijavi
9. februar 2014.12 god. comment_162705 nije mu trebao u životu onaj odlazak u Anži,to ga je skupo koštalo,mislim u igračkom smislu,nije napredovao,da je ostao još koje vreme pitanje je i dal bi uopšte i bilo nešto od njega,ovako,sad ima veliku konkurenciju,najbolje uslove za rad,najboljeg trenera a mislim da bi i u reprezentaciji mogo da napravi nešto jedan ronaldo je imao 6-7 sezona igranja u premu pre no što je dostigo svoj vrhunac,vilijan praktično tek sad igra ozbiljne utakmice svakog vikenda Prijavi
9. februar 2014.12 god. comment_162709 Prije Chelsea on je igrao u ekipama koje nisu nivo Chelsea i Premiershipa,u tim klubovima je imao potpuno slobodu i većinu napada je on pokretao.Sada u Chelseau on ima taktičke zadatke koje mora ispuniti i u napadu i u odbrani,meni trenutno izgleda kao da još uvijek igra u grču.Do sada je odigro sasvim solidno svoju ulogu u ovoj sezoni iako ja od njega očekujem mnogo više. Dobro bi mu došao neki gol na Stamford Bridgeu da malo dobije na samopouzdanju.. Prijavi
10. februar 2014.12 god. comment_162970 jebeš me da mu je ova uber mega dobra gara sestra :O a taman htjedoh čovjeku da kršteno čestitam, kontah žena mu.. ništa, sele je za pohvalu svaku..iz ovo malo što se vidi mogu reći da je što se mene tiče položila :) http://www.youtube.com/watch?v=z7TEtZz6Q0I on topic: willian je do jaja trkač Prijavi
11. februar 2014.12 god. comment_163109 Puno trke i zalaganja ali isto tako je pokaza da mu nišanske sprave nisu namještene... Prijavi
11. februar 2014.12 god. comment_163150 Ja sam zadovoljan njegovom igrom. Također. Konstantno prijeti protivniku, nešto pokušava, uz Hazarda je glavni. Za razliku od Oscara koji se igra Caspera po terenu i ničim ne pokazuje da zaslužuje desetku u CFC-u. Prijavi
11. februar 2014.12 god. comment_163157 kao što rekoh stranice pre i pre toga,samo šut fali,trči kao jazavičar po terenu,samo još da ga natakne više,fizički dosta jak,možda je rano za neka predvidjanja ali očekujem od njega dosta sledeće sezone Prijavi
12. februar 2014.12 god. comment_163260 Meni licno sinoc najbolji pojedinac na terenu.Svagdje ga je bilo i lijevo i desno i u sredinu , u napadu u odbrani samo sto jos na gol nije stao.Ne umoran je frajer,isprinza u napad i odma' se vraca u odbranu da pokrije rupu. Svaka cast , bit ce ovo dobar transfer ipak mu je prva sezona u plavom dresu. Prijavi
12. februar 2014.12 god. comment_163262 Dobro igro sinoć, al jel se još nekom čini da mu se nazire pivski stomačić Prijavi
16. februar 2014.12 god. comment_163959 Mora početi igrati više direktno,konstantno bježi od direktnog duela sa protivnicima kada on ima loptu,krene u dribling i onda se samo vrati nazad. Sigurno da ima sposobnost da prođe igrača i probije po strani ali ne znam zašto to ne koristi.. Prijavi
16. februar 2014.12 god. Autor comment_163972 Još uvijek se adaptira. Nije lako nakon ruske lige biti vrhunski u Premu. Ali sinoć je odigrao najbolje od svih, jbg nije ni on svemoćan, nije kriv što igra sa stubom za rasvjetu u v eznom redu. Willian će iduće godine da kida. Prijavi
16. februar 2014.12 god. comment_164017 Još uvijek se adaptira. Nije lako nakon ruske lige biti vrhunski u Premu. Ali sinoć je odigrao najbolje od svih, jbg nije ni on svemoćan, nije kriv što igra sa stubom za rasvjetu u v eznom redu. Willian će iduće godine da kida.isto to mislim,. Kad prodje pripreme s momcadi i joseom bit će još puno opasniji po protivnički gol i nadam se okomitiji.. Riješili smo krila idućih 5 godina kako sad stvari stoje Prijavi
16. februar 2014.12 god. comment_164039 Wilian je jedan od najkonstantnijih igraca trenutno uz Garya i Baneta. Svaku utakmicu da maksimum,zadnju kap znoja,to se ceni. Prijavi
17. februar 2014.12 god. comment_164043 Willian treba da pocne zabijat i asistirat. Jeste to sve dobro sto on radi al ako krenu losi rezultati nece me cudit ako budem citao. Treba da zabija, nije dovoljno samo trcat gore-dole. Itd. Hajd nadam se da ce sljedece sezone biti tako ako ne ove. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.