6. januar 2014.12 god. comment_156672 Ovo što on i Schürrle rade je pravi i jedini način da se dokažu svim navijačima koji su sumnjali u njihovo dovođenje ili njihove kvalitete. Zalaganje, rad, trka, trud, dobra igra.. Samo tako naprijed momci. Schurrle je se malo izgubio u posljednje vrijeme,ali mislim da je to samo posljedica rotacije i on ce se ponovo vratiti dobrim partijama.A Willian postaje standardno odličan.. Prijavi
13. januar 2014.12 god. comment_157550 Evo jedna lijepa analiza. Bilo bi lijepo i da se prevede pa na stranicu staviti... Chelsea analysis: Why £33m Willian is now a first-choice starter under Mourinho Prijavi
15. januar 2014.12 god. comment_157837 http://www.youtube.com/watch?v=409YRcSJVxg Hehe, legendarno :D Prijavi
19. januar 2014.12 god. comment_158624 Svi pominju Azara ,Eto'o-a ... ali niko ne pominje opet sjajnog Wiliana i njegove sjajne driblinge.Stvarno me polako kupuje svojom igrom i borbenoscu. Prijavi
19. januar 2014.12 god. comment_158637 Imao je danas par gresaka u predaji,posebno pocetku utakmice.Kasnije se prisabrao i odigrao dobro. Prijavi
19. januar 2014.12 god. comment_158679 Mene ovaj igrac iz kola u kolo sve vise fascinira,kako danas otrese jednog a pobjeze i drugom uhh ,laganini .willian <3 Prijavi
3. februar 2014.12 god. comment_161688 Evo da pohvalim i svog ljubimca :D Kao i uvijek trčao za dvojicu tokom cijele utakice i istrčao par dobrih kontri i polukontri. Bravo Willi =D> Prijavi
3. februar 2014.12 god. comment_161698 Koliko ovaj covek ima snage da trci,za pohvalu,nema gde ga nema,ma ni one silne pare sto su date za njega nije mi zao. Pokazao je klasu,a tek se oporavlja od ruskog fudbala. Bravo majstore. Prijavi
3. februar 2014.12 god. comment_161705 Nisam se nadao da će ovako dobar biti bravo svaka čast iznenadio me i prirastao srcu ! Prijavi
3. februar 2014.12 god. comment_161709 Obrambeno svaka cast i trkacki, ali upropastio dosta toga prema naprijed, fali u glavi ovom momku da bi bio vrhunski igrac Prijavi
3. februar 2014.12 god. comment_161728 Kao sto rekoh nisam ga gotivio u pocetku ali majstor iz utakmice u utakmicu dobija moje simpatije. Svaka cast na danasnjoj izvedbi, odlican si ! ODLICAN! Prijavi
3. februar 2014.12 god. comment_161736 Kakva masina, pretrco je i izoro teren i uzduz i popreko bar 10 puta, cak je 4/5 puta prekino napad tako sto je oduzeo loptu Tureu, kalko samo zalaganja za ekipu, truda i znoja ovaj igrac ulaze, bravo majstore samo tako nastavi! Prijavi
3. februar 2014.12 god. Autor comment_161742 E ovo je reći radilica, a ne Ramires. Ovaj igrač je jako vrijedan i koristan, a ne pravi gluposti. Vrijedi svake funte uložene u njega, mada sam i sam u početku sumnjao. On i Hazard su radili dar-mar na terenu. Prijavi
3. februar 2014.12 god. comment_161780 Imao je tesko breme na sebi kada je dosao,dosao je za puno para,zbog njega je otisao KDB pa cak i Mata,moze se reci,ali sve je izdrzao,pokazao klasu,polako je onaj i Sahtjora,voli Chelsea,to se odavno zna. Sa Edenom se kapira odlicno,ima hemije,kontam njih dvojica mogu 10 minuta da drze loptu oko korner zastavice i da se sprdaju :D nema sta,on je pogodak. Prijavi
4. februar 2014.12 god. comment_161821 Sjajno surađuje sa Hazardom, baš se kapiraju. Polako mi postaje drag igrač, iako mi se uopšte nije sviđao kad je došao.. Mislim da bi njemu Luiz trebao prepustiti koji slobodnjak. Prijavi
4. februar 2014.12 god. comment_161836 Nemoguce kakvu lik ima moc ponavljanja. Cak je i ramires usporija oko 60 min a ovaj nije sta orat. Svaka cast Prijavi
4. februar 2014.12 god. comment_161842 Pod utiskom sinoc bili pa ste pisali kao da je odigrao za 10.Realno sinoc je mnogo toga zajebao,daleko je ovo od odlicne utakmice,nije cak ni najbolja koju je odigrao u plavom dresu.Pokusaj skarica a Eto'o sam na drugoj strani,par gresaka u predaji lopte,niti kornere nije bas najbolje izvodio...Ono na cemu mu niko,ama bas niko ne moze zamjeriti to je igra prema nazad.Pa koliko je samo lopti oduzeo,onalo mali,fizicki nejak reklo bi se a tako jak u duelima,trcao je kao navijen svih 88 minuta .... Igra u defanzivi definitivno bez zamjerki naprijed moze i mora puno bolje . Prijavi
4. februar 2014.12 god. comment_161866 Mourinho je bog ove igre,ali jedina stvar koju mu zameram je sto isforsira igrace bukvalno do kraja cak toliko da im od silne igre i forma pocne padati.Pravi primer je Ramires,pa onda i ovaj gospodin Willian,Bane je cak tolko igrao i u kupu nepotrebne utakmica da se i povredio. Prijavi
4. februar 2014.12 god. comment_161871 Pod utiskom sinoc bili pa ste pisali kao da je odigrao za 10.Realno sinoc je mnogo toga zajebao,daleko je ovo od odlicne utakmice,nije cak ni najbolja koju je odigrao u plavom dresu.Pokusaj skarica a Eto'o sam na drugoj strani,par gresaka u predaji lopte,niti kornere nije bas najbolje izvodio... Ono na cemu mu niko,ama bas niko ne moze zamjeriti to je igra prema nazad.Pa koliko je samo lopti oduzeo,onalo mali,fizicki nejak reklo bi se a tako jak u duelima,trcao je kao navijen svih 88 minuta .... Igra u defanzivi definitivno bez zamjerki naprijed moze i mora puno bolje .tocno to sinoc bija radilica i bitan faktor u defenzivi naprid par odlicnih par dosta losih poteza ali vidi se sa marsa da zna i dokazat ce to Prijavi
8. februar 2014.12 god. comment_162575 Neznam šta se dešava sa njim u poslednje vreme,sav je u nekom grču,kretanje,odbrana,dodavanje sve ok al kad treba da šutne il korner da izvede(čast izuzecima) sav se oduzme il je preslabo il prejako,gledam danas ponovo greši,nakon toga je i lampard uzeo da izvodi korner. stvara sebi šanse to ne dovodim u pitanje al kad šutne sve nešto traljavo a trebaju nam njegovi golovi jbg nije više prva zvezda tima,sad igra u čelziju,Murinjo ga forsira,isplatilo se to sa Azarom nadam se i da će i on da proradi,strašan igrač,mašina samo da se opusti malo Prijavi
8. februar 2014.12 god. comment_162580 Zamislite kada Wizard proradi. Wilian iz dana Sahtjora i Eden danas. Pa :hljeb: kakav Ribery,Robben,Messy Neymar,Bale Ronaldo... ima da ih mazu za dorucak :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.