15. decembar 2013.12 god. comment_154217 Ali još se osjete posljedice Anzhija, trebao bi on puno bolje, nadam se tome Sent from my LT26i using Tapatalk nazalost,osete se,ali polako kada se oslobodi,ocekujem od njega puno vise u drugom delu sezone. Privikavanje na PL. NAravno da moze bolje,sta je nama uradio prosle godine u LS.. Prijavi
15. decembar 2013.12 god. comment_154266 Mnogo bolji nego ranije. Očekivao sam naravno bolju formu a vrijeme je i bilo da se koliko toliko navikne na novi život, stil igre, kulturu, itd.. Vjerujem da će biti još bolji.. Prijavi
24. decembar 2013.12 god. comment_155377 Nije bio los, trudio se, ali u dve odsudne situacije reagovao jako lose. Upropastio dva kontra napada, koja su mogla doneti(u najmanju ruku) ozbiljne prilike za gol svojim losim rasudjivanjem. Prijavi
25. decembar 2013.12 god. comment_155465 Nije bio los, trudio se, ali u dve odsudne situacije reagovao jako lose. Upropastio dva kontra napada, koja su mogla doneti(u najmanju ruku) ozbiljne prilike za gol svojim losim rasudjivanjem. Nije mi jasno u onoj drugoj cini mi se kad je doda put ramiresa( ka pasu) pa ovaj loše primija balun, produžija do hazarda a ovaj s njim u golaut...Zasto nije iša jedan na jedan u kaznenom prostoru a ovaj ga čeka u mistu. willian ima odličan dribling ali mi se ponekad cini ka da ima neki grc u tim situacijama... Inace trkacki moćan i grize cilo vrime... Prijavi
29. decembar 2013.12 god. comment_155922 Kako se samo trudio, klizo, oteo bar 10 lopti, neumorna zivotinja, bravo majstore nemam reci ^:)^ ^:)^ ^:)^ Prijavi
29. decembar 2013.12 god. comment_155930 Sigurno bi izišao napolje da nismo bili osakaćeni izmjenama prije toga. Nije bio na očekivanom nivou danas prema naprijed. Prijavi
29. decembar 2013.12 god. comment_155935 Pomogao je obrani više nego napadu al dobro. Dobar danas. Prijavi
29. decembar 2013.12 god. comment_155963 Prvih 20 minuta je djelovao kao da u zivotu lopte nije vidio ni na slikama,nakon toga malo se popravio narocito u odbrani. Prijavi
29. decembar 2013.12 god. comment_155975 Danas je jedna od utakmica na kojoj mi se svidjelo kako je igrao. Prijavi
29. decembar 2013.12 god. comment_155978 bio je dobar, ali samo dobar, mora on jos da uci, cak je imao par nekih cudnih lopti kad ih je vracao nazad vecinom su te lopte nas gotovo kostale primljenog gola, neke su cak dosle ravno u noge liverpoolovim igracima ali momak se bori i trudi se, zeljan je napredovanja i to se cijeni, kad se vratio nazad dosta je lopti oduzeo Sterlingu Prijavi
29. decembar 2013.12 god. comment_155989 Imao je grc neki u pocetku,a kasnije kada se oslobodio,druga prica..zahvalan igrac,borben,trudi se,moze mnogo. Prijavi
29. decembar 2013.12 god. comment_156014 Upravo ovo sto je @grena napisao. Treba uzeti u obzir i da mu je ovo prva sezona. Navikavanje. Ali svakako da se popravio od pocetka sezone. Mnogo je bolji. Svidja mi se kako je odigrao. İzgleda da trener ima mnogo povjerenja u njega. Prijavi
30. decembar 2013.12 god. comment_156023 Koliko se samo oseti na terenu kad ofanzivci, u ovom slucaju Willian i Oscar toliko rade za tim i pomazu u odbrani. Sa takvom igrom protivnik je slabiji za 30% minimum. Odlicna partija danas. Generalno nisam zadovoljan njegovim fanzivnim ucinkom, ali za zalaganje i timski rad ima cistu peticu. Prijavi
31. decembar 2013.12 god. comment_156127 Svaka nova utakmica i ovaj momak je sve bolji i bolji,sta ce tek biti od ovog igraca kad bude u takvoj formi da moze da odigra 4-5 utakmica zaredom. Prijavi
31. decembar 2013.12 god. comment_156128 Ovog cupu gurnut na stopera a onog drugog u vezu :D JK. Prijavi
31. decembar 2013.12 god. comment_156133 Willian se toliko trudi trči otvara da je to jednostavno strava.. Svaki iducu utakmicu je sve bolji i bolji i polako će njegovo dovođenje bit pun pogodak... Samo nastavi Prijavi
31. decembar 2013.12 god. comment_156136 Willian se toliko trudi trči otvara da je to jednostavno strava.. Svaki iducu utakmicu je sve bolji i bolji i polako će njegovo dovođenje bit pun pogodak... Samo nastavi istina je sve sto pricas ali zao mi je sto to ide na uštrb juana mate. Prijavi
31. decembar 2013.12 god. comment_156138 I meni viruj mi ali šta je tu je nadamo se da mata nece otic a da ce willian bit sve bolji i bolji :) za osvojit ligu prvaka i englesku ligu treba jaka klupa:) Prijavi
31. decembar 2013.12 god. comment_156175 Willian dosad nije odigrao nijednu utakmicu dojajno, da je iskidao najstrasnije ali drzi tu neku konstantnu solidnih partija. Samo treba prema naprijed da mu se popravi igra. Treba cesce da suta kada je na ivici 16. Doduse, kada igra na desnoj strani teze mu je doci do izrazaja u napadu, najjaci je na Edenovom mjestu jer i on voli ulaziti u sredinu ili na poziciji 10-ke. Ali je defanzivno najjaci nas igrac od ovih ofanzivaca. Konstatno uzorava teren uz aut liniju, prati svog beka i ofanzivno i defanzivno, sprecava da nas bek ostane u situaciji 1v2, odlicno se brani 1v1 takodje. Veliki atleta, samo treba da se oslobodi prema naprijed jer zna s loptom. Prijavi
31. decembar 2013.12 god. comment_156182 bio je dobar, ali samo dobar, mora on jos da uci... Ne znam kako je to izgledalo na tv-u, ali uživo uz mogućnost jasnog pregleda cijelog terena za igru, mogu reći da je bio jedan od ponajboljih igrača na terenu. Osobno sam ogromni ljubitelj Mate i preferiram ga u svakom slučaju, ali iskreno govoreći i ovaj momak ima popriličan potencijal. Prijavi
1. januar 2014.12 god. comment_156207 I onda ce da se nadje neko pametan i kaze da je Surle bolji od Williana..... Prijavi
1. januar 2014.12 god. comment_156208 Nastavi li se ovako podizat u igri doc ce uz bok hazardu Prijavi
1. januar 2014.12 god. comment_156212 imamo novi ubitacni trio wilian oscar hazard.. :D ..wilian je mrak igrac polako isplacuje one pare sto smo dali za njega..velika steta bi bila da je otisao u TOTENHAM ,ovakav wilian bi bio glavni igrac kokoski :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.