Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

EURO 2024

Istaknuti odgovori

7 minutes ago, ker said:

Nije zanimljivo, Bari prvi lagano. Jedina zanimljiva borba je između mene i Maska za predzadnje mjesto.

a krv ti jebem kako sam propo a posle prvih 15. utakmica mogo sam izbit na prvo mjesto, posle toga ništa nisam pogodio

• Odgovori 246
  • Pregledi 11,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nećeš se povući @Bari moraš platiti penale kao Panatinaikos kada se htio povući iz Eurolige.  Elem, što bi reko ker Ako hoćete da ubacimo i X i da bude kao na kladionici, samo regularan dio

• King Chelsea
    King Chelsea

Kakav je odron ova Engleska, jedna gomila nicega, bukvalo svako igra za sebe, Bellingham samo neke face slaže ko da je izmislio fudbal. Međusobne utakmice reprezentacija "drugog reda" su mi za sa

• Komentator na RTS-u za drugi gol Portugalaca: Ovo se ne promasuje, osim ako se ne zovete Romelu Lukaku.   💀

Objavljene slike

Ima li kakva nagrada za onog ko bude prvi u ovom pogadjanju, nesto sibolicno 🤣

Idemo jos za polufinala:

1.Španjolska - Francuska - (1 - 90)

2.Engleska - Holandija (1 - penali) 

1. Španija - Francuska - (1 / 90)

2. Engleska - Holandija - (1 / penali)

prvobitno sam htio odigrati identično kao ker, al pošto nas dvojica bitku bijemo za čast onda sam prepisao od barija pa da vidimo ko je veći baksuz.

Ovo sta Engleska igra je kriminal teski. Takve igrace imati a da na citavom turniru ne mozes 3 postene sanse napraviti je sramota. Trebali su se s ovakvim zrijebom prosetati turnirom.

Francuska nista puno bolja nije ali ipak su imali nekih ofanzivnih akcija u kojima je nedostajala zavrsnica. Nije ni cudno kad im igraju Dembele, Kolo Muani i Thuram. Griezmann je grohnuo zesce. Mbappe polomljenog nosa ne moze sam nositi taj napadacki dio. U veznom redu ionako nema prefinjenih igraca, vecinom fizikalci. Nemoj da ko spomene Rabiota kao plejmejkera. 

Spanija igra dobar fudbal iako bi oni svoje klasicno tika-taka sranje igrali da im nije 2 uzbudljiva mladica po krilima. Oni su ti koji nose ekipu i daju nepredvidljivost napadu. Bez obzira na to, prosli su klasicnom pljackom protiv Njemacke. 

Holandija nit smrdi nit mirise. Prije sam gotivio holandsku reprezentaciju u doba Sneijdera i Robbena ali ne mozes Van Dijka simpatisati nikako. Turci su sinoc odlicno odigrali. Koeman je los trener ali ga je sreca pogledala pa su se nasli u polufinalu. Nadam se da im je tu kraj jer bez obzira na sve ipak mi je Engleska draza, zelim da oni odu u finale.

2 hours ago, Adi said:

Nisam daleko od toga da pomislim da Mbappe i nije toliko dobar koliko se predstavlja. Možda bi bolje riječ bila da nije dovoljno konstantan. Ako ga Real ne uozbilji, neće ništa.

Dobar je Mbape, ali je placenik.

Izgubio je previše vremena u Francuskoj gdje igra 2 ozbiljne utakmice po sezoni. Tu mu se malo poljuljao status, ali još je relativno mlad, vidjeti ćemo kakav će bit u Realu.

Zasluženo Španci u finalu, iako su sinoc ciganski odigrali drugo poluvrijeme ali neka, francuzi ništa bolje zaslužili nisu. Ljudi su gubili u drugom poluvremenu, nisu potrčali kako treba, šanse nisu imali, sramota je što su i do polufinala došli

Ma rano su se svi oni počeli kurčiti ali što da se ne kurče, more para zarađuješ, šta god da uradiš u životu sve ti je plaćeno, gdje god da se pojaviš ti si kao neka faca, nema nikakve potrebe da bilo šta radi i da se zalaže nešto više na terenu

• Autor

Ta njegova nonšalancija se vuče iz kluba. Tamo igra za daleko najjači klub u ligi, dominantni su protiv svakog protivnika, stvore 20 šansi svaki put, on može da ispali 10 šuteva. Ako promaši zicer, nema veze, eto za 5 minuta nove prilike. Ako izgube, nema veze, opet će osvojiti. I da ne osvoje, nema veze, nijedan trener kojem je izmakla titula nije dobio otkaz. I kad dođe na neku veću scenu, recimo finale Lige Prvaka, tu taj pristup dođe na naplatu. Tad nećeš dobiti 5 šansi, dobit ćeš dvije. I on je te dvije promašio protiv Bayerna. Evo sad na čitavom prvenstvu je malo šta pokazao. Dobro, bila je nezgodna povreda nosa, ali nikad nisam vidio da neko toliko kuka jer nosi masku. Odlazak iz PSG je veliko dobro za njega.

Yamal je sinoć pred njegovim očima radio sve ono što on treba da radi. Ovo nikad ranije nije viđeno u njegovim godinama na ovom nivou, a dokaz za to su svi rekordi koje je oborio. I još su te godine istinite, postoje slike kad ga Messi kupa kao bebu, ako je to zaista on. Igrači koji su 2-3 godine stariji od njega imaju problema da drže kontinuitet kroz utakmice, budu iznenađenje par utakmica i onda ih se pročita. Yamal je odigrao odličan turnir. Još u prvom kolu je najskupljeg defanzivca u historiji pravio smiješnim. Kad bih ga morao opisati jednim pridjevom iskoristio bih pridjev "lagan". Nema on još neku brutalnu statistiku golova i asistencija, ali na terenu radi sve što treba da radi. I ne hvali ga se jer je mlad, nego jer je dobar. Dugujem mu izvinjenje jer sam mislio da nije baš toliko dobar i da ga u reprezentaciju zovu preko reda da ga ne uzme Maroko. Da bi postao igrač kao Messi i Ronaldo treba mu još dosta sreće sa zdravljem. Jedna ozbiljnija povreda svakog zakoči, a ova dvojica nikad to nisu imala.

Didier Deschamps will stay as France head coach until World Cup 2026.

FFF president Diallo: “Deschamps has a contract and he’s achieved the sporting objective that was set for him. Didier will continue his mission”, Diallo told L’Équipé.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.