16. juni 2024.2 god. comment_356108 Pickford, pa jel se on takmici koliko ce loptu ispucat daleko i koliko puta ce to uciniti na jednoj utakmici? Nestvarno, znaci i kad moze komotno zmireci dodati neometano svom igracu on ispucava loptu. Katastrofalna utakmica engleza predvodjena strucnjakom na klupi. Ovoliko talenta imati a igrati kao drugorazredna ekipa... Da gledam Kane-a prvi put rekao bih da je zaluto i pogrijesio profesiju. Valjda je to znak koliko je sistemski i takticki ovo lose. Krivo mi je sto Palmer nije dobio makar 15 minuta jer je Foden bio kriminalno los. Prijavi
16. juni 2024.2 god. comment_356109 nisu se englezi pitali ništa, usrali su se ko pičkice, šteta što se desio onaj gol ali jebiga bez boda, nezasluženo ali na kvalitet su izmislili jedini gol, i dobra šansa kejna. filip mladenović igračina p.s. popilo se večeras svo pivo koje je postojalo u novom sadu tako da nemojte zamjerit ako sam šta lano da ne treba Prijavi
17. juni 2024.2 god. Autor comment_356113 Jučer sam stigao pogledati samo drugo poluvrijeme Engleske i Srbije. Ono kako su Englezi odigrali drugo poluvrijeme ne bi ni Gibraltar. Branili su se kao da su 2 klase slabiji od protivnika, a ne prvi favoriti. Često nisu ni pokušavali da igraju. Toliki potencijal, a ništa. Kad su igrači umorni ili ne igraju kako treba postoje izmjene i postoji klupa. Na klupi Palmer, Eze, Gordon, Watkins, ali ne, Southgate je izvršio samo 3 izmjene. Pristupom su zaslužili da izgube. Mislim da bi iste rezultate ostvarili i da su ostavili Big Sama 2016. godine, kada je Gareth slučajno postao selektor. Srbija je bolje izgledala, ali nisu imali neke gol šanse. Razmišljao sam o tome da će im ovaj rezultat i igra dati krila i onda je prvi čovjek koji je dao izjavu rekao da je on najbolji igrač i da ne treba sjediti na klupi. Nije rekao ništa što nije tačno, samo se to tako ne radi. Serbia and England produced just 11 shots between them tonight That's the lowest of any game at the Euros on record (since 1980) Prijavi
17. juni 2024.2 god. comment_356114 56 minutes ago, Adi said: Razmišljao sam o tome da će im ovaj rezultat i igra dati krila i onda je prvi čovjek koji je dao izjavu rekao da je on najbolji igrač i da ne treba sjediti na klupi. Nije rekao ništa što nije tačno, samo se to tako ne radi. Ko je to izjavio Englezi očajni, igra očajna, Southgate od postavke do tajminga izmjena nula. Sramota je da ovakva ekipa zabije gol i onda nestane sa terena da ne pruže ama baš ništa... Srbija stajala veoma dobro, nisu stvarali šanse ali budući da su se englezi odmah nakon gola povukli na svoju polovinu, teško je stvoriti šansu. Mislim da imaju šanse da prođu ovu grupu i da uzmu bodove sloveniji i danskoj. Prijavi
17. juni 2024.2 god. Autor comment_356115 7 minutes ago, Kun Aguer0 said: Ko je to izjavio Tadić Prijavi
18. juni 2024.2 god. comment_356127 Pisu da nije ni trenirao sa ekipom. Ne moze Srbija bez skandala i incidenata. Prijavi
18. juni 2024.2 god. comment_356128 11 minutes ago, Bari said: Pisu da nije ni trenirao sa ekipom. Ne moze Srbija bez skandala i incidenata. Vidio sam tu vijest. Naslov je tipa "Tadic se nije pojavio na treningu" Kad udjes pise "nisu se pojavili ni ostali koji su igrali". 🤣 Jeste Piksi krs od selektora, al za onu izjavu Tadic ne bi trebalo da odigra ni minut vise. Ok, vjerovatno jeste najbolji u zadnjih x godina, uz neke druge igrace, al brate kakvi su to ego tripovi, kad si toliki majstor kako to da ti je karijera Twente, Soton, Ajax i Fener? Prijavi
18. juni 2024.2 god. comment_356129 6 minutes ago, ker said: Vidio sam tu vijest. Naslov je tipa "Tadic se nije pojavio na treningu" Kad udjes pise "nisu se pojavili ni ostali koji su igrali". 🤣 Jeste Piksi krs od selektora, al za onu izjavu Tadic ne bi trebalo da odigra ni minut vise. Ok, vjerovatno jeste najbolji u zadnjih x godina, uz neke druge igrace, al brate kakvi su to ego tripovi, kad si toliki majstor kako to da ti je karijera Twente, Soton, Ajax i Fener? Jesi li ti procitao celu izjavu ? Prijavi
18. juni 2024.2 god. comment_356130 43 minutes ago, Whisper said: Jesi li ti procitao celu izjavu ? Na šta tačno misliš? Gledao sam video sa Tadićevom izjavom. Prijavi
18. juni 2024.2 god. comment_356132 38 minutes ago, ker said: Na šta tačno misliš? Gledao sam video sa Tadićevom izjavom. Mislim na taj deo gde je izjavio da ce postovati odluku selektora I igrati koliko ovaj misli da treba. Meni je zapravo drago da neko konacno ima muda, a ne da nam svaka izjava bude "mi (ni)smo ispostovali dogovor iz svlacionice" Svakako ocekujemo od Tadica da protiv Slovenaca pokaze zasto misli da treba da pocne mec. Prijavi
18. juni 2024.2 god. Autor comment_356138 Ko god pokaže ta muda više nikad ne zaigra za reprezentaciju. Jučer dan iznenađenja. Od Rumunije nisam imao nikakva očekivanja i prijatno su me iznenadili. Oni su ekipa, a Ukrajina je skup pojedinaca koji nije trebao ni baraž da prođe. Kvalitet imaju, ali kao tim ne pokazuju ono što bi trebali. Belgija je uradila skoro sve kako treba, ali im se desilo da promaše zicere, prime gol iz ničega i onda opet promaše svoje prilike i još im se 2 gola ponište. Nemaju više onoliko kvalitetne pojedince da preokrenu ovakvu utakmicu. Najveća nesreća im je što je Lukaku najbolji strijelac ikada i zato mora igrati, Openda bi mi tu imao prednost. Još imaju vremena da se saberu. Francuzi su imali jedan sebičan performans gdje niko nikom nije htio dati loptu. Ko je zgrabi ide do kraja, makar morao kroz trojicu. Giroud se mora vratiti u prvih 11 ako žele nešto da naprave. Austrija očekivano dobar otpor pružila. Da vidimo još taj Portugal danas. Prijavi
18. juni 2024.2 god. comment_356139 Vamos Portugal Nadam se da ce Ronaldo zabiti minimalno 5 golova i tako prevagnuti cifru od 900 zabijenih golova. Prijavi
18. juni 2024.2 god. Popularna objava comment_356141 Komentator na RTS-u za drugi gol Portugalaca: Ovo se ne promasuje, osim ako se ne zovete Romelu Lukaku. 💀 Prijavi
19. juni 2024.2 god. comment_356154 Trebamo napraviti presjek na kraju drugog kola da izračunamo tačno ko je u borbi za vrh a ko je truba da bi bilo zanimljivije. Ja sam sada ako se ne varam na 9 od 14 pogođenih bari i kun su na 10 i bariju igra x a kunu 2 na švajcarsku da se izdvoje na vrhu ako se ne varam Prijavi
19. juni 2024.2 god. comment_356156 Jedno zanimljivo opažanje Jeste li primjetili sponzore na euru u NJEMAČKOJ, kineski proizvođač automobila BYD i kineski Aliexpress, kineski Hisense, kineski Vivo i kineski AntGroup, Alipay Bukvalno 85 posto reklamnog prostora su zauzeli kinezi Prijavi
20. juni 2024.2 god. comment_356157 2 hours ago, MASKO said: Jedno zanimljivo opažanje Jeste li primjetili sponzore na euru u NJEMAČKOJ, kineski proizvođač automobila BYD i kineski Aliexpress, kineski Hisense, kineski Vivo i kineski AntGroup, Alipay Bukvalno 85 posto reklamnog prostora su zauzeli kinezi ne cudi me. kinezi ulazu, a zapad je svakako otvoreno trziste. ako imas para imaces i mjesto za reklamu. Prijavi
20. juni 2024.2 god. comment_356166 Hvala Southgateu sto nam odmara Palmera, al kakav klipan mozes biti da posle onakve sezone i to u jebenoj Premier ligi jedan klinac sa tri seniorska meca u nogama dobija prednost... Prijavi
20. juni 2024.2 god. Popularna objava comment_356170 Kakav je odron ova Engleska, jedna gomila nicega, bukvalo svako igra za sebe, Bellingham samo neke face slaže ko da je izmislio fudbal. Međusobne utakmice reprezentacija "drugog reda" su mi za sada poslastica prvenstva, npr. Turska-Gruzija vrh utakmica. Prijavi
20. juni 2024.2 god. Autor Popularna objava comment_356172 Mogu da shvatim da Palmer nije u prvoj postavi Engleske. Na pozicijama na kojima on igra su Bellingham, Saka i Foden, sva trojica vrhunski igrači. Razumijem da mu se neko od njih više uklapa u ono što on želi ili da ima prednost na osnovu toga što je duže u reprezentaciji. Ali ne mogu da shvatim da Palmer koji može donijeti toliko različitih kvaliteta u dvije utakmice uopšte ne uđe i to još trener nije iskorištavao sve izmjene, nakon što pomenuta trojica u preko 150 minuta nisu ponudila ni 50% svojih kvaliteta. Da ih hoće Slovenci nekako izbaciti sa prvenstva, pa da čovjek koji je slučajno postao selektor dobije otkaz. Prijavi
20. juni 2024.2 god. comment_356173 34 minutes ago, Adi said: Mogu da shvatim da Palmer nije u prvoj postavi Engleske. Na pozicijama na kojima on igra su Bellingham, Saka i Foden, sva trojica vrhunski igrači. Razumijem da mu se neko od njih više uklapa u ono što on želi ili da ima prednost na osnovu toga što je duže u reprezentaciji. Ali ne mogu da shvatim da Palmer koji može donijeti toliko različitih kvaliteta u dvije utakmice uopšte ne uđe i to još trener nije iskorištavao sve izmjene, nakon što pomenuta trojica u preko 150 minuta nisu ponudila ni 50% svojih kvaliteta. Da ih hoće Slovenci nekako izbaciti sa prvenstva, pa da čovjek koji je slučajno postao selektor dobije otkaz. Bukvalno isto razmisljam. Okej nije starter ali da ni minute ne dobije kada ekipi ne ide ofanzivno ne mogu nikako da shvatim. Takodjer im zelim sve najgore zbog povlacenja nakon datog gola koji je uzgred receno slucajno pao. Uz Seska svim srcem protiv precijenjenih Englescica,toliko su me razočarali. Prijavi
21. juni 2024.2 god. comment_356185 Jel istina, zapravo jel moguce da je Southgate izjavio kako 'nema prirodnu zamjenu za Kalvina Filipsa'? Nevjerovatno kakav diletant. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.