Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Afrički kup nacija (generalna diskusija)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 251
  • Pregledi 23,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ovo je najvjerovatnije zadnja sansa velikog Didiera da osvoji africki kup!!! Vjerujem da ce nakon SP-a sljedece godine okoncati reprezentativnu karijeru.
Prvo za Nigeriju,a zatim za O.Slonovace cu navijati.Pogledacu neke meceve,naravno ne sve,jer ovaj turnir i nije preterano kvalitetan.
Nadam se da će opet biti prijenosi na Eurosportu, ako Drogba ovo osvoji postat će i besmrtniji nego što to već je ;)
  • Autor
Navijam za Nigeriju i Obalu Bjelokosti podjednako, tako da ne bih volio da se sretnu međusobno.

Ako bude na EuroSportu, pratit ću sve utakmice, sve do jedne. Tako sam i lani.

Da malo prokomentiram grupe:

[b]A[/b]
[b]Južna Afrika[/b] nikad lošija, za nikog od njih 23 nikad nisam čuo, sem Tshabalale, al eto izgleda da ima tu par klinaca iz Ajaxa, PAOK-a i sličnih. [b]Cape Verde [/b]ne trebam ni govorit, istina dosta ih igra po Europi ali po prosječnim portugalskim i francuskim klubovima tipa Maritimo i Olhanense, izuzetak su napadači Ryan Mendes iz Lillea i Ze Luis iz Brage. [b]Angola [/b]također loša, imaju par iskusnjara koje igraju na Cipru i to je to. [b]Maroko [/b]je prva ekipa vrijedan spomena u ovoj grupi, obranu predvodi Benatia iz Udinesea, u veznom redu imaju Belhandu, El Ahmadija (A. Villa) i talentiranog Barradu (Getafe), a u špicu, iznenađujuće, nema Chamakha već su tu El Arabi (Getafe), El Hamdaoui (Fiorentina), Amrabat (Galatasaray) i Assaidi (Liverpool).
[b]Prognoza za prolaz: Maroko, Južna Afrika[/b]

[b]B[/b]
[b]Gana [/b]jedan od favorita i ove godine, obranu predvode Paintsil, Vorsah i Mensah, u vezi Annan, Kwadwo Asamoah, Andre Ayew, Derek Boateng i Agyemang-Badu, te u napadu Asamoah Gyan. Ove godine im nema Essiena, drugog Mensaha, Jordana Ayewa i još nekih kvalitetnih igrača. [b]DR Kongo [/b]će se uglavnom oslanjati na individualnost Mulumbua i Mbokanija, al ništa više od toga. [b]Mali [/b]krasi odličan vezni red koji čine Seydou Keita, Mahamadou Diarra, Mohammed Sissoko, Samba Diakite i mnogi drugi igrači Ligue 1, a u napadu je Westhamovac Modibo Maiga. [b]Niger[/b] nije vrijedan spomena, teško da će išta napraviti.
[b]Prognoza za prolaz: Gana, Mali[/b]

[b]C[/b]
[b]Zambija[/b] kao branitelj naslova ima šanse, a o njima ne treba puno govoriti, očekuje se da ove godine zablistaju mladi talenti Mbola (Porto) i Mayuka (Southampton). [b]Etiopija [/b]apsolutni autsajder, svega 3 igrača su uspjela izaći iz Etiopije, a utočište su našli u Egiptu, Švedskoj i SAD-u. [b]Nigerija [/b]jednom rječju sila, koju predvode neka od najvećih imena ovog turnira poput Yobo-a, Enyeame, Uchea, Mikela, Shittua, Muse, Echiejilea, Ambrosea, Emenikea, Kalua, Mosesa, Browna i Ameobija, slaba točka bi im mogao biti vezni red gdje Mikel nema pravog kolege, no napad je vrijedan divljenja, podsjetimo, za njih nastupa i Chelseajev mladac Kenneth Omeruo. [b]Burkina Faso [/b]ponovno ima individualce, no vidjet ćemo hoće li timski duh i ovog puta izostati, iskaču imena poput Bakary Konea (Lyon) i Jonathana Pitroipe (Rennes).
[b]Prognoza za prolaz: Nigerija, Zambija[/b]

[b]D[/b]
[b]Obala Bjelokosti [/b]favorit kojeg ne treba najavljivati, dovoljno je reći da samo 2 igrača ne igraju u Europi, od kojih je jedan Didier Drogba, a drugi treći golman. [b]Togo [/b]će svoje šanse u skupini smrti tražiti preko Emmanuela Adebayora, jer nikog drugog praktički ni nemaju. [b]Tunis [/b]nema igračkih imena, no kao velika nogometna reprezentacija, svoju će šansu čekati iz sjene. [b]Alžir [/b]bi do play-offa trebali nositi Feghouli, Mesbah, Kadir, Ghoulam i slični igrači, no vidjet ćemo kako će se postaviti protiv Tunižana, jer bi to moglo biti presudno.
[b]Prognoza za prolaz: Obala Bjelokosti, Alžir[/b]
Neko je napisao ako bude na eurosportu da ce pratiti...video sam najavu...bice svi prenosi na eurosportu 1 i 2...svakako navijamo za Obalo Slonovace :) Ajmo Didi pokazi da si najjaci :)
Ja samo znam da su Drogba i kompanija gazili sve do finala, pa ih iznenadila Zambija...
Iako se malo timova moze pohvaliti velikim igrackim imenima, jako zanimljivo takmicenje, po pravilu sa iznenadjenjima. Samim tim i interesantno za gledanje.

Praticu turnir koliko budem mogao.
Ali nece biti isto bez Senegalaca, i njihovih legendarnih proslava, i jednim od najubojitijih napadackih tandema danasnjice.
  • Autor
Naravno, fali Senegal, fali i Kamerun, al mislim da je ovo prvi put da fale samo dvije velike nacije, a znalo je biti jako jako zanimljivo kad bi ih i više falilo (npr. lani Nigerija, Kamerun, Južna Afrika, Alžir..).

Još 5 dana do početka najboljeg vaneuropskog turnira!
[quote name='Spaha' timestamp='1358186672' post='101741']
sta je sad ovo, na eurosportu prenose Obalu Bjelokosti i Egipat?
[/quote]to je prijateljska utakmica.
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1358705790' post='103018']
Gledam danas Gana-Kongo kad ono ulazi crnac s imenom Zakuhani :D
[/quote]
Inace bila je dobra utakmica .
a sutra ako Bog da didier od 16.00h šamara adebayora i ekipu :D

udrite slonovi ovo su lomovi sad im je najgore, udrite od gore
jedan u malu mrežicu, u rašlje druga dva
kući togo pošaljite da se ne vraća
[quote name='El_Nino' timestamp='1358799353' post='103275']
Kako ja nemogu ništa na kladionici dobit, evo sad mene na ovom kupu Nacija maljava Nigerija sjebe, prime u zadnjoj minuti nadoknade gol!
[/quote]

ključno je da odigraš dobitne tipove, znači samo treba na vrijeme prepoznati tipove koji će pasti, i zamjeniti ih prolaznima..
u tome je sva mudrost
nadam se da sam bar malo pomogao...
E pa aj ti njih prepoznaj, ja uvijek stavim dobitne, ali uz njih dodam i ove koji će pasti, ne znam više šta da igram i kako da igram
Malo smo pobjegli od teme pa da se vratimo evo. Ugl. Nigerija me razočarala kad prime gol u 94. minuti
[quote name='El_Nino' timestamp='1358811115' post='103318']
E pa aj ti njih prepoznaj, ja uvijek stavim dobitne, [b]ali uz njih dodam i ove koji će pasti[/b], ne znam više šta da igram i kako da igram
Malo smo pobjegli od teme pa da se vratimo evo. Ugl. Nigerija me razočarala kad prime gol u 94. minuti
[/quote]

e tu je tvoj problem znači..
prouči još jednom ovu moju dobitnu formulu iznad, pa probaj odigrati tiket do 5 parova maximalno sutra ili prexutra dok proučiš, pa ćeš vidjeti..
budeš li i dalje imao problema javi mi se na pm, da ne otkrivam sad metode i terapije ovdje..

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.