Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Afrički kup nacija (generalna diskusija)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 251
  • Pregledi 23,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Caeruleus' timestamp='1326739109' post='17776']
Truba žestoka, ali podnošljiv u ovim okvirima.
[/quote]
Znači ko u FIFI, ako me netko tamo naživcira onda je to on kad uzmem Ivory Coast.
Smrdo opet zabio Libiji..proigro.. :)
  • Autor
[quote name='Caeruleus' timestamp='1327191001' post='19428']
Ovo morate pročitati:

[url="http://www.b92.net/sport/teme/novakovic.php?yyyy=2012&mm=01&nav_id=575808"]http://www.b92.net/s...1&nav_id=575808[/url]
[/quote]

Odlično napisano, danas dva iznenaÄ‘enja, Zambija nadigrala Senegal, a Ekvatorijalna gvineja u završnici srušila Libiju.

Sutra Cote D'Ivore :wub:
Odvratni su mi kao nacija i reprezentacija, ponajviše zato što su onako sramotno smijenili Vahu, ali moram reći da mi je drago za naše igrače. ;)
S puškama ljudi čuvaju stadione i igrače. Afrika - koja je to divljina Bože sačuvaj. Ali eto moćan je stadion. A ovako vam to izgleda, hahahahaha:

http://www.youtube.com/watch?v=i_BJ_r9wxhM
Ma Senegal je dobar individualno ali nemaju nikakvu igru.. zato su i izgubili danas protiv dosta slabijeg protivnika..
Kad se samo sjetim kad je Senegal igrao protiv Francuskw 2002. na SP-u u Japanu/Koreji. Ja gledao tekmu kod kuće, taman došao iz škole. Bio osmi razred. Tad je bio popularan onaj igrač Papa Buba Diop. Hahaha, imao je prejako ime.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1327536160' post='20420']
[b]Kad se samo sjetim kad je Senegal igrao protiv Francuskw 2002. na SP-u u Japanu/Koreji[/b]. Ja gledao tekmu kod kuće, taman došao iz škole. Bio osmi razred. Tad je bio popularan onaj igrač Papa Buba Diop. Hahaha, imao je prejako ime.
[/quote]

kako moćne dresove su imali, crveno-žuto-zeleno, rasta boje, prejebeno :D
sutra drogba i kompanija protiv burkine faso u 20:00 ;)
  • Autor
[quote name='Caeruleus' timestamp='1327536160' post='20420']
Kad se samo sjetim kad je Senegal igrao protiv Francuskw 2002. na SP-u u Japanu/Koreji. Ja gledao tekmu kod kuće, taman došao iz škole. Bio osmi razred. Tad je bio popularan onaj igrač Papa Buba Diop. Hahaha, imao je prejako ime.
[/quote]

On meni sad igra na manageru u Leyton Orientu, odličan je :)
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1327589052' post='20505']

On meni sad igra na manageru u Leyton Orientu, odličan je :)
[/quote]

Nisam znao da je igrao u Fulhama i Portsmouthu i to godinama...A sve kao pratim Premiership...Nije mi jasno kako mi je to moglo proustiti :unsure:
[quote name='Blues_95' timestamp='1327610026' post='20602']Niko nije pohvalio Kalou za večerašnji pogodak :)[/quote]

Nadam se da će ga pohvaliti novi klub i novi trener (PSG i Ancelotti) ;) a kralju svaka čast za sve što je učino u CFC.
Sta ces, vide i oni da vise sa postenjem nigdje nisi pristao, pa poceli prljavo igrati... Barcelonin sindrom se siri svijetom!

Inace, drago mi je sto je O.Slonovace prosla dalje. Zelio bih da uzmu taj pehar, Drogba i Kalou su zasluzili to. Da se Drogba potencijalno oprosti od reprezentacije sa trofejom.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.