Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Afrički kup nacija (generalna diskusija)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 251
  • Pregledi 23,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Bravo za naše Nigerijce !

Inače samo takmičenje odnosno njegov kvalitet, vrlo loše. Nisam pogledao niti jednu utakmicu, osim onih penala prije neki dan.
  • 1 godina kasnije...

Plasirala se Obala,Kamerun,Alzir,Mali,Zambija ... Nigerija se nije plasirala

Po meni je glupost što se održava uopće.. Raste im broj žrtava ebole eksponencijalno, a oni održavaju ovakva takmičenja gdje će se okupit masovno ljudi iz čitave Afrike i eto ti bazena za prenošenje, gdje ćeš bolje. Al hajd nek se šuta lopta jebiga.

Inače mislim da je ovo takmičenje jedno od najlošijih i najnezanimljivijih nogometnih takmičenja na svijetu. Draže mi je pogledati našu federalnu ligu.

Kvalitet je katastrofalan, bitno da više nema naših igrača koji će se bezveze zamarati na tom takmičenju protiv nekih Burkina Faso ili Namibija, kao što je to bio slučaj do pre nekoliko sezona.

• 1 mjesec kasnije...

Izostanak će najviše osjetiti West Ham, Soton i Leicester dok Newcastle ne ostaje bez igrača koji se ne mogu nadoknaditi..

Što se Bony tiče, vjerovatno će igrati protiv nas, osim ako ima neko okupljanje reprezentacije prije početka takmičenja...

Izostanak će najviše osjetiti West Ham, Soton i Leicester dok Newcastle ne ostaje bez igrača koji se ne mogu nadoknaditi..

Što se Bony tiče, vjerovatno će igrati protiv nas, osim ako ima neko okupljanje reprezentacije prije početka takmičenja...

Neće igrati. Oni su se okupili već sada. Znam da je Mane iz Southamptona dobio dozvolu da odigra još onu utakmicu 1. januara, i tad se povrijedio... A inače su ostali igrači morali doći ranije. Tako niko od ovih neće igrati ni 10. januara.

Neće igrati. Oni su se okupili već sada. Znam da je Mane iz Southamptona dobio dozvolu da odigra još onu utakmicu 1. januara, i tad se povrijedio... A inače su ostali igrači morali doći ranije. Tako niko od ovih neće igrati ni 10. januara.

Aha, ma nisam samo znao kada im je okupljanje, kakav je cirkus ovaj Kup ne bi me čudilo da je okupljanje reprezentacije pola sata prije tekme..

• 2 sedmice kasnije...

Sutra startaaaaaaaaa

3.jpg

• 2 sedmice kasnije...

Onaj Azijski kup je Svetsko prvenstvo za ovo sranje.

Sinoc sou na utakmici Kongo - DR Kongo. Kongo poveo sa 2-0 61. minut, onda do 81. minuta totalni preokret :D Napokon se krenulo igrat na Africkom kupu.

A na mecu Tunis - Ekvatoralna Gvineja je bilo svega, golova, valjanja po terenu, glume, kradje sudija za Ekvatorijalnu, preokreta :D 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.