Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Afrički kup nacija (generalna diskusija)

Istaknuti odgovori

dosadan i sam sažetak Ghana-Mali, na kraju 1-0 pobjeda Ghane iz penala. Nigerija pokradena neviđeno protiv Zambije, al mislim da nije ni krađa kolko je kvaliteta sudaca. Suđen penal za prekršaj koji nije bio prekršaj i koji na kraju krajeva nije bio ni unutar 16-erca.
  • Odgovori 251
  • Pregledi 23,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Burkina Faso vodi protiv Etiopije 1-0 i golman (Burkine) dobije crveni karton nakon sat vremena otprilike.
Konačan rezultat: 4-0 ^:)^
Parovi četvrtfinala:
SOUTH AFRICA-MALI
[u][font="arial, sans-serif"][color="#1c1c1c"]IVORY COAST[/color][/font]-NIGERIA[/u]
BURKINA FASO-[color=#000000][font=sans-serif][size=3][background=rgb(249, 249, 249)] RUNNER-UP GROUP D[/background][/size][/font][/color]
GHANA-CAPE VERDE
Šteta što se Obala B. i Nigeria sastaju vec u 1/4
Evo izvješće s današnje utakmice OB - Nigerija. Za OB igrali i Kalou i Drogba, a za Nigeriju i Moses i Mikel:

http://chelseabalkan.com/index.php/item/3637-moses-i-mikel-izbacili-drogbu-i-kaloua-s-akn-a.html
Žao mi Drogbe, ali on je trebao stati uz Vahu kad su ga tjerali i ne dati na njega. To im je jedini pravi trener kojeg su imali.

Inače ovo takmičenje ne gledam, kvalitet je dosta loš a vuvuzele ne podnosim.
jedina utakmica koju san gleda i koju cu gledat ako ne bude recimo finale gana-nigerija
veoma blijeda igra jedne i druge momcadi,
stvarno mi za didiera, volia bi da su osvojili
  • Autor
[quote name='Caeruleus' timestamp='1359915341' post='105788']
Evo izvješće s današnje utakmice OB - Nigerija. Za OB igrali i Kalou i Drogba, a za Nigeriju i Moses i Mikel:

[url="http://chelseabalkan.com/index.php/item/3637-moses-i-mikel-izbacili-drogbu-i-kaloua-s-akn-a.html"]http://chelseabalkan...ua-s-akn-a.html[/url]
[/quote]

Jebote spomeni Omeruoa, momak em je Chelseajev igrač, em je odigrao 90 minuta, em predobro igra.
potpuno zasluženo su slonovi ispali jer nisu pokazali ni 50% onoga što zapravo mogu, zajedno sa didierom koji vidljivo nije u formi :(
žao mi je što ovo moram reći ali jbg tako je, ako ćemo realno..
gledao sam ih svaku tekmu bar nešto, koliko sam stigao, i nema tu igre neke, sve se svodi na povremene bljeskove najboljih igrača, koji u par poteza iskreiraju neku polušansu ili šansu, ili na neke individualne sposobnosti..

očito je da ne pružaju jednako kvalitetne partije u europi u svojim klubovima i za reprezentaciju, naravno da nije tu stvar volje i htijenja, ali što im se desi ja ne znam..
i nije to samo stvar kod slonova, već i kod ostalih afričkih ekipa, nekako zavlada neka nedisciplina, ili se više forsiraju pojedinci jer smatraju da baš oni snose odgovornost i jednostavno njihove partije nisu slične onima koje inače znaju pružati..

žao mi je zbog didiera i te strašne generacije mnogo, ali jbg..kao što je i on rekao danas ostaje im pripremiti se što bolje za SP s njim ili bez njega..
ja se toplo nadam da ipak sa njim, pa da se oprosti kako je zaslužio, prolaskom skupine (valjda nebi opet bili u skupini smrti) bih bio zadovoljan a vjerujem i oni..a nakon toga je i onako sve moguće u knock-out fazi :D

što se nastavka natjecanja tiče, uz nigeriju sam zbog našeg sjajnog trojica tamo (omeruo-a svakako pošto vidim da ga pojedinci zaboravljaju, uključujući i admine u njihovim izvještajima s te utakmice)..
mislim da mogu proći malijce, iako će oni imati veliki motiv u građanskom ratu koji se odvija trenutno u njihovoj zemlji, ali ipak mislim da su emenike i družina kvalitetniji te da će izboriti finale (sa ghanom nadam se)..
sretno im :-bd
Bravo za Niggaz ubedlivo su pobedili i lesno do finale.Nek im je cestito Mikelu i Mozesu i nadam se da ce osvojiti ovu titulu.
[quote name='Kalouda' timestamp='1360235449' post='106296']
Joj prčiće i Mikel i Moses one kurve..
[/quote]
Izgleda da Moses nece igrati u finalu .

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.