19. februar 2017.9 god. comment_268509 Iznenadio sam se kad sam ga vidio na poziciji stopera, al odigro je dobro. Ako Conte stvarno planira sa njim na toj poziciji onda nećemo morati tražiti novog stopera na ljeto. Prijavi
21. februar 2017.9 god. comment_268546 Wolves nije mjerilo, svakako kvalitetan igrac ali ne znam koliko se mozemo osloniti na njega da ne kupujemo novog igraca. Prijavi
21. februar 2017.9 god. comment_268549 Wolves nije mjerilo upravo to, da bi videli na čemu smo mora da dobije priliku u nekoj od utakmica prema ili bar jaču u kupu i to ne pričam o 20min nego da brate odigra nisam optimista, takve situacije su retke u Čelziju, kod Murinja se dešavalo recimo da se neko povredi, kao onomad Ešli Kol pa je Azpilkueta uskočio, šta da se nije povredio, gde bi danas bio, verovatno bi ga prodali i doveli napamet drugog igrača Prijavi
23. februar 2017.9 god. comment_268593 Ako je bio dobar u Bormutu gdje se igra All Out attack ne vidim razlog sto ne bi mogao i kod nas igrati regularno u Premu s' tim da pored sebe ima jako dobru odbranu. Momak ima nekih 50 utakmica odigranih u Premu dakle nije zelen kao što pričate i ne kontam šta se za sve traži dlaka u jajetu i u sve se sumnja. Prijavi
23. februar 2017.9 god. comment_268595 Trenutna igra Cahila je ta koja Akea drzi podalje od prve postave. Treba priznati i reci da u zadnje vrijeme Cahil igra kao preporedjen. Terry jos uvijek ima reputaciju zbog imena, Zouma je teskas koji ce uvijek dobro doci radi igre u skoku i slicno, zato Ake par puta nije bio ni na klupi. Jer ne trebaju ti 3 stopera na klupi. S onzirom da Terry odlazi na kraju sezone, a i Cahil je igrac sa velikim oscilacijama, vjerujem da bi Ake iduce sezone mogao uletiti u prvu postavu jer kvalitet koji posjeduje je ocigledan. E sad, ako dovedu novog stopera, onda i Ake i Zouma mogu traziti ispisnicu. Prijavi
7. april 2017.9 god. comment_269918 Počeo je šef srat ko i Mourinho. Ako mu se ponovi Mourinhova prošla sezona, može očekivati paljbu od mene prvog, pa i od ostalih. Jer ako imaš 5 stopera koji su bolji od Akea, što ga vraćaš s pozajmice i uništavaš mu karijeru? Još malo pa će bit da ga je štitio što ga ni na klupu nije mećao. “I'm happy to have Nathan with us. It's not easy when you arrive and you have, before you, five central defenders who are really good. But I'm pleased with his commitment and his attitude. He's a good player. It was right to bring him with us in this season.†Prijavi
7. april 2017.9 god. comment_269919 Uvijek je moguce da je i igrac sam zelio da se vrati, uz neke odredjene dogovore ili planove ili mozda i nema logike i Conte je pakas koji mu namjerno unistava karijeru ili su znali da ce totham za ovaj vikend da prijeti, a Bmouth ce bit oslabljen. Mozda ima plan za sljedecu sezonu, mozda nema. Mozda nije zadovoljio na treninzima, mozda nije spreman iz ovog ili iz onog razloga. Kazem mozda, jer je glupo uvijek slusat napade na trenera, a ne bit potpuno upucen u sve. A isto tako Ake ako je takva svjetska klasa, onda sam siguran da ce i zasluziti mjesto u prvih 11, pa koja god pozicija to bila. Po mom skromnom misljenju, za poziciju stopera nije svjetska klasa. Prijavi
7. april 2017.9 god. comment_269920 Nitko ni ne kaže da je svjetska klasa, to nije ni bitno, nego zašto ga se vraćalo s posudbe ako ne samo da uopće ne igra nego nije niti na klupi? Nije dovoljno dobar, pre jaka konkurencija? Ok, ako je tako onda ga ni nemoj ni dovodit, pre mlad je da ne potrebno grije klupu ako se zna da nije dovoljno dobar i neće igrat Prijavi
22. april 2017.9 god. comment_270308 U odbrani naš najbolji igrač,nadam se da je Conte uvidio njegovo potencijal i da ga neće držati na klupi ili ne daj Bože prodati.Mnogo sigurniji od Cahilla,poslao loptu do Batmana koja je u konačnici dovela do faula nad Pedrom nakon kojeg je uslijedio pogodak. Borben,inteligentan,dobar tehničar. Prijavi
22. april 2017.9 god. comment_270310 Kakav je tu poslao pass bat za pedra jebo te, diego moze sanjati samo to :D Prijavi
22. april 2017.9 god. comment_270313 Ake prva liga bas iznenadia Pozrtvovan je bia jako mi se svidia Prijavi
23. april 2017.9 god. comment_270327 nije me iznenadio zato što sam ga gledao redovno u Votfordu i Bornmutu ali me je oduševio zato što je u polufinalu kupa odigrao na takvom nivou bravo !!! najveća prepreka njemu da postane TOP štoper u premu jesu fizičke predispozicije, jbg sitan je i to se najviše oseti kad igra u sistemu sa 4 pozadi za njega je Primera verovatno najbolje okruženje, no čini mi se da nikad neće završiti tamo ako ostane u premu, po mom mišljenju najbolje partije bi pružao na mestu beka ili štopera u liniji sa tri pozadi https://streamable.com/ipfp5 Prijavi
30. maj 2017.9 god. comment_271398 dobio poziv u repku napokon obično nisam neki romatnik al ovde mi je baš drago zbog njega, pozajmica u Votfordu, iskoristio priliku i poneo nagradu za najboljeg mladog igrača sledeća pozajmica sva sreća uspela iako ga Edi nije stavio u tim sve dok se neko nije povredio Prijavi
1. juni 2017.9 god. Autor comment_271466 https://www.theguardian.com/football/2017/may/30/chelsea-nathan-ake-interview-holland Zanimljivo stivo, preporucujem. PS. ubiljezio je debi za Holandiju, cestitke Prijavi
6. maj 2019.7 god. comment_286307 Hvala mu za gol protiv Tottenhama, ali to neće izbrisati onaj minus što ima kod mene zbog proslave gola protiv nas prošle sezone. Prijavi
8. maj 2019.7 god. comment_286340 Volio bih, pogotovo ako imamo posebno pravo otkupa. Mislim da je igrac za Sarrija. Prijavi
23. novembar 2019.6 god. comment_290341 Piše da ga želimo vratiti.Nije mi jasno, ko prodaje ove igrače pa nakon 2 godine platimo desetostruko više nego što smo ga prodali. Sent from my LYA-L29 using Tapatalk Prijavi
23. novembar 2019.6 god. comment_290342 Imamo dobru pravo cijenu ako budemo zeljeli ga kupiti. Ja bih odmah pristao. Prijavi
23. novembar 2019.6 god. comment_290343 Jedan od najboljih štopera lige, već je bio tu, možemo ga jeftino dovesti (prošlo ljeto Leicesteru tražili 70 miliona, sljedećeg bi tražili 100), home grown player, 24 godine, povremeno ga ubace i za reprezentaciju (dok jednog de Vrija za kojeg fanovi Serije A misle da je bolji od Van Dijka ove godine nisu nijednom). Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.