Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Nathan Ake (2012-2017, 17 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 308
  • Pregledi 27,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Spminje se neki povratak Akea, sto se mene tiče jedino u slučaju da je cijena nekih 10 miliona, neki manji iznos koji bi bio zanemarljiv da ispušimo.    Za stopera sad ulazi u najbolje godin

• Spominje se 40 mil funti, spominje se 50 mil eura. Sto je mnogo, mnogo je. Ne bih ga vise zelio vidjeti uopste kod nas, ali eto...

• diablo_bih
    diablo_bih

Eno sad govore da je City Njuki rekao davno 50 mil funti Sto znaci nece ga prodati za manje. Mislim da zbog toga necemo dovoditi Akea srecom. A ako ponudimo to, onda imamo idiote i u upravi i u trene

Iznenadio sam se kad sam ga vidio na poziciji stopera, al odigro je dobro.
Ako Conte stvarno planira sa njim na toj poziciji onda nećemo morati tražiti novog stopera na ljeto.

Wolves nije mjerilo, svakako kvalitetan igrac ali ne znam koliko se mozemo osloniti na njega da ne kupujemo novog igraca.

Wolves nije mjerilo

upravo to, da bi videli na čemu smo mora da dobije priliku u nekoj od utakmica prema ili bar jaču u kupu i to ne pričam o 20min nego da brate odigra

nisam optimista, takve situacije su retke u Čelziju, kod Murinja se dešavalo recimo da se neko povredi, kao onomad Ešli Kol pa je Azpilkueta uskočio, šta da se nije povredio, gde bi danas bio, verovatno bi ga prodali i doveli napamet drugog igrača

Ako je bio dobar u Bormutu gdje se igra All Out attack ne vidim razlog sto ne bi mogao i kod nas igrati regularno u Premu s' tim da pored sebe ima jako dobru odbranu. Momak ima nekih 50 utakmica odigranih u Premu dakle nije zelen kao što pričate i ne kontam šta se za sve traži dlaka u jajetu i u sve se sumnja.

Trenutna igra Cahila je ta koja Akea drzi podalje od prve postave. Treba priznati i reci da u zadnje vrijeme Cahil igra kao preporedjen. Terry jos uvijek ima reputaciju zbog imena, Zouma je teskas koji ce uvijek dobro doci radi igre u skoku i slicno, zato Ake par puta nije bio ni na klupi. Jer ne trebaju ti 3 stopera na klupi. S onzirom da Terry odlazi na kraju sezone, a i Cahil je igrac sa velikim oscilacijama, vjerujem da bi Ake iduce sezone mogao uletiti u prvu postavu jer kvalitet koji posjeduje je ocigledan. 

E sad, ako dovedu novog stopera, onda i Ake i Zouma mogu traziti ispisnicu.

• 1 mjesec kasnije...

Počeo je šef srat ko i Mourinho. Ako mu se ponovi Mourinhova prošla sezona, može očekivati paljbu od mene prvog, pa i od ostalih. Jer ako imaš 5 stopera koji su bolji od Akea, što ga vraćaš s pozajmice i uništavaš mu karijeru? Još malo pa će bit da ga je štitio što ga ni na klupu nije mećao.

“I'm happy to have Nathan with us. It's not easy when you arrive and you have, before you, five central defenders who are really good. But I'm pleased with his commitment and his attitude. He's a good player. It was right to bring him with us in this season.”
Uvijek je moguce da je i igrac sam zelio da se vrati, uz neke odredjene dogovore ili planove ili mozda i nema logike i Conte je pakas koji mu namjerno unistava karijeru ili su znali da ce totham za ovaj vikend da prijeti, a Bmouth ce bit oslabljen. Mozda ima plan za sljedecu sezonu, mozda nema. Mozda nije zadovoljio na treninzima, mozda nije spreman iz ovog ili iz onog razloga. Kazem mozda, jer je glupo uvijek slusat napade na trenera, a ne bit potpuno upucen u sve. A isto tako Ake ako je takva svjetska klasa, onda sam siguran da ce i zasluziti mjesto u prvih 11, pa koja god pozicija to bila.

Po mom skromnom misljenju, za poziciju stopera nije svjetska klasa.
Nitko ni ne kaže da je svjetska klasa, to nije ni bitno, nego zašto ga se vraćalo s posudbe ako ne samo da uopće ne igra nego nije niti na klupi? Nije dovoljno dobar, pre jaka konkurencija? Ok, ako je tako onda ga ni nemoj ni dovodit, pre mlad je da ne potrebno grije klupu ako se zna da nije dovoljno dobar i neće igrat
  • 2 sedmice kasnije...
U odbrani naš najbolji igrač,nadam se da je Conte uvidio njegovo potencijal i da ga neće držati na klupi ili ne daj Bože prodati.Mnogo sigurniji od Cahilla,poslao loptu do Batmana koja je u konačnici dovela do faula nad Pedrom nakon kojeg je uslijedio pogodak. Borben,inteligentan,dobar tehničar.

nije me iznenadio zato što sam ga gledao redovno u Votfordu i Bornmutu ali me je oduševio zato što je u polufinalu kupa odigrao na takvom nivou

bravo !!!

najveća prepreka njemu da postane TOP štoper u premu jesu fizičke predispozicije, jbg sitan je i to se najviše oseti kad igra u sistemu sa 4 pozadi

za njega je Primera verovatno najbolje okruženje, no čini mi se da nikad neće završiti tamo

ako ostane u premu, po mom mišljenju najbolje partije bi pružao na mestu beka ili štopera u liniji sa tri pozadi

https://streamable.com/ipfp5

• 1 mjesec kasnije...
  • 4 sedmice kasnije...
  • 1 godina kasnije...
  • 6 mjeseci kasnije...

Jedan od najboljih štopera lige, već je bio tu, možemo ga jeftino dovesti (prošlo ljeto Leicesteru tražili 70 miliona, sljedećeg bi tražili 100), home grown player, 24 godine, povremeno ga ubace i za reprezentaciju (dok jednog de Vrija za kojeg fanovi Serije A misle da je bolji od Van Dijka ove godine nisu nijednom).

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.