Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Nathan Ake (2012-2017, 17 nastupa)

Istaknuti odgovori

Born 18/2/95 in 's-Gravenhage, Holland
A Dutch youth international, Nathan joined from Feyenoord in the summer of 2011 after competing in the Under 17 World Cup with Holland.

Versatile, he is primarily a defender who can play either in the centre or on the left, but is also comfortable in the centre of midfield.

Uočiite razliku:

http://shed.chelseafc.com/chat/uploads/208873558.jpg

• Odgovori 308
  • Pregledi 27,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Spminje se neki povratak Akea, sto se mene tiče jedino u slučaju da je cijena nekih 10 miliona, neki manji iznos koji bi bio zanemarljiv da ispušimo.    Za stopera sad ulazi u najbolje godin

• Spominje se 40 mil funti, spominje se 50 mil eura. Sto je mnogo, mnogo je. Ne bih ga vise zelio vidjeti uopste kod nas, ali eto...

• diablo_bih
    diablo_bih

Eno sad govore da je City Njuki rekao davno 50 mil funti Sto znaci nece ga prodati za manje. Mislim da zbog toga necemo dovoditi Akea srecom. A ako ponudimo to, onda imamo idiote i u upravi i u trene

[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1326464648' post='16838']
desni s lijeve strane :lol: :lol:
[/quote]
Aha, znači ovaj crni sa dreadlocksima.
samo da ne završi ko kolega mu Bruma .... samo moram primjetiti da Chelsijeva akademija vrvi stoperima i svi što bi se reklo obećavaju a pored svega se svejedno kupuje Cahill , volio bi reć da sam zadovoljan načinom rada kluba i da mi se sviÄ‘a al nit sam zdovoljan nit mi se sviÄ‘a.
A zuza mu vrišti hehe :)
[quote name='Vinko' timestamp='1326528500' post='17100']
samo da ne završi ko kolega mu Bruma .... samo moram primjetiti da Chelsijeva akademija vrvi stoperima i svi što bi se reklo obećavaju a pored svega se svejedno kupuje Cahill , volio bi reć da sam zadovoljan načinom rada kluba i da mi se sviÄ‘a al nit sam zdovoljan nit mi se sviÄ‘a.
A zuza mu vrišti hehe :)
[/quote]

Pa nije baš da obiluje, ima dosta promašaja poput Incea i Savillea, oni koji valjaju su Bruma, Kalas, Chalobah, Ake i to je to ja mislim...možda i Pappoe
i kad uzmeš u obzir B Clifforda to je već 5 stopera i 1 il 2 sigurno bi uspjeli da ih se uvede u prvi tim da se dobro radi s njim pruži im se prilika i ukaže povjerenje. Što se Savillea tiče taj je promašio klub jer ispred njega su i Bertarand i PvA koji koji puno obećavaju te je tu i Cole a poznavajući Romana taj če kad COle ode kupit nekog višemilijunskog beka (nažalost)
[quote name='Vinko' timestamp='1326541865' post='17143']
i kad uzmeš u obzir B Clifforda to je već 5 stopera i 1 il 2 sigurno bi uspjeli da ih se uvede u prvi tim da se dobro radi s njim pruži im se prilika i ukaže povjerenje. Što se Savillea tiče taj je promašio klub jer ispred njega su i Bertarand i PvA koji koji puno obećavaju te je tu i Cole a poznavajući Romana taj če kad COle ode kupit nekog višemilijunskog beka (nažalost)
[/quote]

Billy Clifford nije stoper nego desni bek koji fenomenalno igra na poziciji playmakera, čak bolje nego na poziciji beka, a Saville nije falio klub nego sport.
imaš pravo krivo sam se izrazio htio sam samo pokazat kolko njih bi moglo (i po mom mišljenju trebalo) bit ispred Cahilla i ostalih koji dolaze za višemilijunske iznose dok ovakvi dečki "propadaju" bez da su dobili pravu šansu
[quote name='Vinko' timestamp='1326541865' post='17143']
i kad uzmeš u obzir B Clifforda to je već 5 stopera i 1 il 2 sigurno bi uspjeli da ih se uvede u prvi tim da se dobro radi s njim pruži im se prilika i ukaže povjerenje. Što se Savillea tiče taj je promašio klub jer ispred njega su i Bertarand i PvA koji koji puno obećavaju te je tu i Cole a [b]poznavajući Romana taj če kad COle ode kupit nekog višemilijunskog beka (nažalost)[/b]
[/quote]

A to će, najvjerovatnije, biti Alvaro Pereira.
  • 3 mjeseca kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...
Niko da spomene, al momak osvoji Europsko U-17, danas ili jučer, kako hoćete, te kao kapiten podize pehar.

Bravo Nathan. Inače cijeli turnir je igrao kao DM.
[quote name='how yes no' timestamp='1337215640' post='49342']
Niko da spomene, al momak osvoji Europsko U-17, danas ili jučer, kako hoćete, te kao kapiten podize pehar.

Bravo Nathan. Inače cijeli turnir je igrao kao DM.
[/quote]
jesi ti gledao,ja sam išao na finale sa klubom gdje treniram ;)
  • 7 mjeseci kasnije...
Pošto je redovito na klupi prvog tima, pitanje je samo dana kada će zaigrati i pokazati talent. A desit će se to vrlo brzo pod čovjekom koji voli rotirati (Benitez). Neka teme ovdje.
Ako rezultat bude slican prethodnom trebalo bi da dobije sansu.
Zamislite foru da svi mladi igraci za koje smatramo da trebaju dobiti sansu istu dobiju kod menadzera koga niko od nas ne voli :D
Kakav paradoks #-o

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.