Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Nathan Ake (2012-2017, 17 nastupa)

Istaknuti odgovori

Piše da ga želimo vratiti.
Nije mi jasno, ko prodaje ove igrače pa nakon 2 godine platimo desetostruko više nego što smo ga prodali.

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Nek su ga prodali kod nas nikad ne bi dobio sansu. Barem ne u tim godinama.
Svaka cast za nasu upravu pa su ugradili klauzu od 40 miliona (mi ga prodali za 30) fantastican potez.
Ne znam zasto svaki potez uprave se mora omalovazavati.
  • Odgovori 308
  • Pregledi 27,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Spminje se neki povratak Akea, sto se mene tiče jedino u slučaju da je cijena nekih 10 miliona, neki manji iznos koji bi bio zanemarljiv da ispušimo.    Za stopera sad ulazi u najbolje godin

• Spominje se 40 mil funti, spominje se 50 mil eura. Sto je mnogo, mnogo je. Ne bih ga vise zelio vidjeti uopste kod nas, ali eto...

• diablo_bih
    diablo_bih

Eno sad govore da je City Njuki rekao davno 50 mil funti Sto znaci nece ga prodati za manje. Mislim da zbog toga necemo dovoditi Akea srecom. A ako ponudimo to, onda imamo idiote i u upravi i u trene

Danas je postalo moderno stalno srati po tim upravama klubova, jebote za koji god klub citam vijesti u komentarima svi samo seru kako uprava neradi dobar posao, mi, united, real, barcelona, svi zivi se samo zale na upravu, to je postao pravi trend kao toboze nekakav pokazatelj kako navijaci laici "znaju" prave probleme kluba, mislim sta ljudi koji kurac hoce da svaki klub ima wc igrace na svakoj poziciji i na klupi??
  • 7 mjeseci kasnije...
  • 4 sedmice kasnije...
Ne bih ja njega dovodio.
Ne kapiram tolko taj hajp, normalno da mi je drago zbog njega zato sto je napravio iskorak i kako stvari stoje imace i lepu karijeru, ali on nikad tolko ne bi bio placen da nije prodavan izmedju klubova na ostrvu.

Covek individualno nije klasa i to tvrdim na osnovu gomile pogledanih utakmica.

Ali avaj, ako ode u Siti, odigra par dobrih pasova iz zadnje linije i pisace se ko da je ne znam sta uradio.
Treba pogledati koliko je duela on izgubio zbog nedostatka snage/visine. Da je za championship, nije i nadam se da ce ga neko kupiti.

Francuska liga, valjanje, sestrin rođendan i karneval u Riu. I jest za karnevala, cirkusant kao i Luiz.

Izabrao čovjek takav život, želi i provoda, zajebancije i slobodnog vremena. Pisa se po ovima u Parizu. Znam kad je imao neku povredu, rekli mu da ne ide nigdje iz Pariza, on odma na avion za Brazil.

Ali sto se tiče talenta kao talenta, ono je, makar meni, ultra vanserijski talenat
https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1288782129401335808?s=19
Ouch, dosta mi djeluje to novca
Eto im jorginho sada ako žele od nas haha
Znam samo da City s ovim transferomm nije nista jaci. Bas kao ni sa Torresom. Sane je 100x bolji igrac od Torresa.

Ake je prosjek.

Vec imamo Christensena, on i Ake su slicni igraci rekao bih.

Samo što Ake ima .I. za razliku od Christensena.

Znam samo da City s ovim transferomm nije nista jaci. Bas kao ni sa Torresom. Sane je 100x bolji igrac od Torresa.

Ake je prosjek.

Ake je bolji od Stonesa, Otamendija i Garcije. Torres neće ništa odmah donijeti, vidjet ćemo u budućnosti kakav će biti. Sane je igrao isključivo na lijevom krilu, a Torres uglavnom igra desno. Ne znam kako je to Guardiola zamislio.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.