23. novembar 2019.6 god. comment_290345 Piše da ga želimo vratiti. Nije mi jasno, ko prodaje ove igrače pa nakon 2 godine platimo desetostruko više nego što smo ga prodali. Sent from my LYA-L29 using TapatalkNek su ga prodali kod nas nikad ne bi dobio sansu. Barem ne u tim godinama. Svaka cast za nasu upravu pa su ugradili klauzu od 40 miliona (mi ga prodali za 30) fantastican potez. Ne znam zasto svaki potez uprave se mora omalovazavati. Prijavi
24. novembar 2019.6 god. comment_290398 Danas je postalo moderno stalno srati po tim upravama klubova, jebote za koji god klub citam vijesti u komentarima svi samo seru kako uprava neradi dobar posao, mi, united, real, barcelona, svi zivi se samo zale na upravu, to je postao pravi trend kao toboze nekakav pokazatelj kako navijaci laici "znaju" prave probleme kluba, mislim sta ljudi koji kurac hoce da svaki klub ima wc igrace na svakoj poziciji i na klupi?? Prijavi
6. juli 2020.6 god. comment_295804 https://twitter.com/Matt_Law_DT/status/1280149670988308481?s=19 Prijavi
6. juli 2020.6 god. comment_295808 Šta će im napadač ? Imamo mi jednog dobrog, Batchuayi, nece biti vise od 50 milki Prijavi
29. juli 2020.6 god. comment_298416 Ne bih ja njega dovodio. Ne kapiram tolko taj hajp, normalno da mi je drago zbog njega zato sto je napravio iskorak i kako stvari stoje imace i lepu karijeru, ali on nikad tolko ne bi bio placen da nije prodavan izmedju klubova na ostrvu. Covek individualno nije klasa i to tvrdim na osnovu gomile pogledanih utakmica. Ali avaj, ako ode u Siti, odigra par dobrih pasova iz zadnje linije i pisace se ko da je ne znam sta uradio. Treba pogledati koliko je duela on izgubio zbog nedostatka snage/visine. Da je za championship, nije i nadam se da ce ga neko kupiti. Prijavi
29. juli 2020.6 god. comment_298418 Jednim dijelom se slažem sa chibom. Dobar je Ake, jako dobar ali ima tu manu da je fizički slab. Mislim da bi najbolji bio u formaciji sa 3 pozadi kao lijevi stoper jer je lijevak. Kako god i ja mu želim sreću jer sam ga uvijek gotivio. Prijavi
29. juli 2020.6 god. comment_298421 I ja se slažem, ali zavisi koga pitaš. Neki misle da je svaki naš omladinac wc, čitaj diablo xd Prijavi
29. juli 2020.6 god. comment_298432 Ne moze svako WC biti. Jedini akademci sto imaju talenta da budu WC jeste Reece i CHO, to bi bilo to. Tammy, Mount i ostatak mogu biti pravo fini igraci, ali nikad ta bogovska klasa. Doduse ima sad mladih nada u vidu Billya, Batea, Fiabeme i jos nekih, ali treba vremena. Prijavi
29. juli 2020.6 god. comment_298435 Mount radi mnogo, zato i jeste dobar igrac i bit ce dobar, samo nije taj talenat u stilu de bruynea ili ne znam davida silve da moze na guzove igrati, nego mora raditi da bude vrhunski igrac, a zasad sreca je takav. Prijavi
29. juli 2020.6 god. comment_298439 Mount radi mnogo, zato i jeste dobar igrac i bit ce dobar, samo nije taj talenat u stilu de bruynea ili ne znam davida silve da moze na guzove igrati, nego mora raditi da bude vrhunski igrac, a zasad sreca je takav. A Maatsen ništa i Ampadu. Jebi ga Prijavi
29. juli 2020.6 god. comment_298445 Maatsena nisam nikad ni smatrao nekim velikim talentom, fin je, veceg smatram onog jay da silvu sto smo prodali. Ampadu je izgubio godinu svoje karijere, nadam se da ga nije igracki zajebala. Prijavi
29. juli 2020.6 god. comment_298448 Maatsena nisam nikad ni smatrao nekim velikim talentom, fin je, veceg smatram onog jay da silvu sto smo prodali. Ampadu je izgubio godinu svoje karijere, nadam se da ga nije igracki zajebala.Shvati da je Jay da Silva svoje zavrsio Prijavi
29. juli 2020.6 god. comment_298453 Moguce, samo je veci talenat.jebi ga, dzaba talrnat kad nema mozga i ambicija. Kad npr. pogledam Neymara i u sta je fudbalsku karijeru bacio, steta. Jebena francuska liga Prijavi
29. juli 2020.6 god. comment_298456 jebi ga, dzaba talrnat kad nema mozga i ambicija. Kad npr. pogledam Neymara i u sta je fudbalsku karijeru bacio, steta. Jebena francuska liga Francuska liga, valjanje, sestrin rođendan i karneval u Riu. I jest za karnevala, cirkusant kao i Luiz. Prijavi
29. juli 2020.6 god. comment_298459 Francuska liga, valjanje, sestrin rođendan i karneval u Riu. I jest za karnevala, cirkusant kao i Luiz.Izabrao čovjek takav život, želi i provoda, zajebancije i slobodnog vremena. Pisa se po ovima u Parizu. Znam kad je imao neku povredu, rekli mu da ne ide nigdje iz Pariza, on odma na avion za Brazil. Ali sto se tiče talenta kao talenta, ono je, makar meni, ultra vanserijski talenat Prijavi
30. juli 2020.6 god. comment_298477 https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1288782129401335808?s=19 Ouch, dosta mi djeluje to novcaEto im jorginho sada ako žele od nas haha Prijavi
30. juli 2020.6 god. comment_298479 Odlično za Bornm. prodali maltene za duplo veće novce prodali a nije im prekopotreban za championship Prijavi
30. juli 2020.6 god. comment_298483 Nekako su i City i Bournemouth dobro prošli. Bournemouth je uzeo dobre pare, a City je dobio igrača kakav im treba za ne previše novca. Vidjet ćemo hoće li letiti Stones ili Otamendi. Prijavi
30. juli 2020.6 god. comment_298490 Znam samo da City s ovim transferomm nije nista jaci. Bas kao ni sa Torresom. Sane je 100x bolji igrac od Torresa. Ake je prosjek. Prijavi
30. juli 2020.6 god. comment_298495 Vec imamo Christensena, on i Ake su slicni igraci rekao bih. Prijavi
30. juli 2020.6 god. comment_298497 Vec imamo Christensena, on i Ake su slicni igraci rekao bih. Samo što Ake ima .I. za razliku od Christensena. Znam samo da City s ovim transferomm nije nista jaci. Bas kao ni sa Torresom. Sane je 100x bolji igrac od Torresa. Ake je prosjek. Ake je bolji od Stonesa, Otamendija i Garcije. Torres neće ništa odmah donijeti, vidjet ćemo u budućnosti kakav će biti. Sane je igrao isključivo na lijevom krilu, a Torres uglavnom igra desno. Ne znam kako je to Guardiola zamislio. Prijavi
30. juli 2020.6 god. comment_298498 Stones prije nego li je u City dosao izgledao je 5x bolje nego sto ake trenutno izgleda. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.