30. juli 2020.6 god. comment_298507 Mozemo ovako u nedogled, ali ne bih ja rekao da je on bolji od njih, a ako i jeste, nije puno bolji. Ako nijednom klubu u top 6 nebi bio pojacanje. Igrac u rotaciji, ok moze, ali pojacanje, nikako. Prijavi
30. juni 2022.4 god. comment_330041 Spminje se neki povratak Akea, sto se mene tiče jedino u slučaju da je cijena nekih 10 miliona, neki manji iznos koji bi bio zanemarljiv da ispušimo. Za stopera sad ulazi u najbolje godine, također ni Tuchelu nije strano da preporodi stopere a Ake je imao kvaliteta u Bournemounthu ali očigledo se nije uklopio kod Pepa. Tako da za neku malu sumu, okej je Prijavi
30. juni 2022.4 god. comment_330064 Spominje se 40 mil funti, spominje se 50 mil eura. Sto je mnogo, mnogo je. Ne bih ga vise zelio vidjeti uopste kod nas, ali eto... Prijavi
2. juli 2022.4 god. comment_330151 Eno sad govore da je City Njuki rekao davno 50 mil funti Sto znaci nece ga prodati za manje. Mislim da zbog toga necemo dovoditi Akea srecom. A ako ponudimo to, onda imamo idiote i u upravi i u treneru. Prijavi
3. juli 2022.4 god. comment_330162 Navijam za City u ovom dvoboju haha. Nek cijena bude 100 milki, samo da ga ne dovedemo. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.