Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Cesar Azpilicueta (2012-2023, 508 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,4 hilj.
  • Pregledi 93,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kakav oproštaj, kakva legenda čovječe. Ove riječi postaviti negdje u svlačionici da bude primjer igračima kakav pristup trebaju imati i šta znači igrati za Chelsea. Hvala ti Dave, legendo plavog

• Zbogom kapitenu drugog najboljeg tima u istoriji kluba. Predivnih 11 godina, dozivelo se sve sto cini sport i zivot, usponi, padovi i kao vrhunac podizanje ovog trofeja u Portu za upis u almanahe i be

• Živ je doktor

Objavljene slike

Od svih igrača koji su večeras i ove sezone nosili grb Chelsea i ginuli za dres te na kraju zasluženo podigli trofej Lige Šampiona, prvi kojem želim uputiti čestitke je Cesar Azpilicueta. 

Kapitenčina kluba !

Mislim da haman na svakoj ili na svakoj drugoj stranici kada je ova sezona u pitanju pišem o tome kakav je ratnik bio od momenta kada je došao pa sve do danas iako je bilo momenata kada su godine i umor stizale. Jako često izostavljan i sa spiska repke i inače jako podcijenjen igrač tokom većine svoje karijere.

Večeras je odigrao tačno onako kako smo svi mi pisali, do zadnje kapi krvi sa mudima do poda. Maestralan si bio kapetane, hvala ti za sve što si dao ovome klubu. 

Kakva god budućnost pred njim bila, šta god da se desilo u nastavku karijere, od večeras je jedna stvar sigurna.

Cesar Azpilicueta je legenda Chelsea ! 

192821845_10159665735777259_810613559257

Ovog igrača već neke 2 godine otpisujemo i tjeramo iz kluba, ali je opet odradio sve što je trebalo u najbitnijim utakmicama. Pokazao je da u njemu još snage ima. Dobro je što se još uvijek možemo na njega osloniti. Čak je odigrao i neke utakmice na WB i nije bilo onoliko problema koliko smo mislili da će imati. Svoje nedostatke nadoknađuje borbom i zato je još uvijek tu. Ne sviđa mi se to što ga Tuchel ne vadi iz igre. Treba ga sve češće odmarati, a nek mu kapiten bude na terenu u najbitnijim utakmicama. Nadam se da će jednog dana prihvatiti činjenicu da treba sjediti na klupi i da će prihvatiti tu ulogu. Neki dan smo nešto raspravljali o najboljem timu svih vremena. On nam nije najbolji bek ikada, ali je već sada dostigao legendarnost. Za njega bi tu trebalo biti mjesta. Nije mi nešto omiljen. Naš igrač protivniku slomi nogu, a on ide i raspravlja se sa sudijama, traži neku pravdu. Okej mi je boriti se za interese kluba, ali u nekim situacijama nema nikakvog smisla tražiti nešto.

• 3 sedmice kasnije...
  • 2 mjeseca kasnije...
Bas smo uboli sa njim, rijetko kad povrijeđen, odigrao Bog zna koliko utakmica, uvijek spreman dati sve od sebe. Legenda u pravom smislu te rijeci. Pravi plavac.
  • 1 mjesec kasnije...

Azpi se vratio u reprezentaciju i nije mu trebalo dugo da se učvrsti na svojoj poziciji. Vidim da starta u finalu lige nacije.

btw. zaboravila smo ga pohvaliti za onu predobru asistenciju Werneru protiv Southamptona. Onu loptu Barkleya nije nimalo lako bilo uhvatiti al' je to kapiten vrhunski odradio.

• 3 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
Pruzio bi mu ja sansu. Zna se koji su njegovi limiti, nije isti tip igraca kao James.
Takodjer nije dugo igrao, ne mozes odmah ocekivati da bude na vrhunskom nivou.
Igrat ce kapitano sada cesce, Chalobah povrijedjen, James povrijedjen... eto prilike
  • 3 sedmice kasnije...
❗@gerardromero reporting on @JijantesFC that Azpilicueta has an agreement in principle with Barça over a free transfer this summer; and only ‘a few personal matters’ or a surprising twist can change the direction of this switch. #Transfers
Ma odlično, hvala za sve ali vrijeme ti je da ideš.Inače će biti isto ko što je bilo i sa Ivanovićem koji je osto jednu sezonu previše.
  • 4 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Ako ništa ovo je dokaz koliko napredujemo, prije smo se mi hvatali barsinog iskorištenog igrača (Pedro) sada oni uzimaju naše...

Da budemo realni, na kraju sezone će imati 33 godine, tako da teško da bi od nas dobio ugovor na 2 godine a opet glupo bi bilo da kao kapiten stalno sjedi na klupi ili da ga se džaba forsira i da uzima minute nekome mlađem

Ovako u barsu lagano, remont ekipe, odigra još dvije sezone i penzija

2x Premier League

1x Champions League

2x Europa League

1x Fa Cup

1x League Cup 

1x Uefa SuperCup

Bukvalno sve što se može osvojiti sa klubom, to će se kompletirati sa ovim Svjetskim Prvenstvom nadam se i još bi se mogao neki kup na kraju sezone dodati.

Kraj jedne lijepe ere kod nas i to igrač od svega 9 miliona. Za mene jedan od naših omiljenih i najboljih igrača

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.