23. februar 2012.14 god. comment_29334 [quote name='dubrovcanin' timestamp='1330000505' post='29322'] Billy Clifford i Todd Kane se ne slažu. [/quote] Zeleno. Prijavi
23. februar 2012.14 god. comment_29339 [quote name='how yes no' timestamp='1330003046' post='29334'] Zeleno.[/quote] Sazrijet će dok Bane ostari. Prijavi
23. februar 2012.14 god. comment_29345 Bane se povrijedi i onda... Bosingwa na beku, a?? Pa da jbte majku Boasu sto ga stavio... Prijavi
23. februar 2012.14 god. comment_29370 a jbg i ti isto kak da ne pa neće sazrijet na klupi mladi bi i trbali dobivat priliku kad se netko ozljedi i u lošijim natjecanjima, nejde to po dobnoj starosti ko ima preko 20 zreo je ko nema taj nije pa makar imao 100 utakmica u nogama a ovaj ni jednu, zašto to taako doslovno gledate ko iz knjige jbt zreo je kad sazrije a sazrijet neće na klupi i tu sva priÄa prestaje jer je to Äinjenica. Prijavi
23. februar 2012.14 god. comment_29376 [quote name='how yes no' timestamp='1330006904' post='29345'] Bane se povrijedi i onda... Bosingwa na beku, a?? Pa da jbte majku Boasu sto ga stavio... [/quote] ne, nego baš suprotno, nekog mladića ubacit [quote name='Vinko' timestamp='1330009840' post='29370'] a jbg i ti isto kak da ne pa neće sazrijet na klupi mladi bi i trbali dobivat priliku kad se netko ozljedi i u lošijim natjecanjima, nejde to po dobnoj starosti ko ima preko 20 zreo je ko nema taj nije pa makar imao 100 utakmica u nogama a ovaj ni jednu, zašto to taako doslovno gledate ko iz knjige jbt zreo je kad sazrije a sazrijet neće na klupi i tu sva priÄa prestaje jer je to Äinjenica. [/quote] da, to ti je neka Äudna logika da će igraÄ sazrijeti i dobiti iskustvo na klupi a nevjerojatno je kako svi koji podržavaju AVBa podržavaju svaki njegov potez, makar to bio katastrofalan potez jednostavno da AVB dovede Carrola sada na ljeto, dam se kladit da bi ti how yes no pljeskao i bio sretan i uvjeren da je to dobro AVB sindrom...nova bolest...-.- Prijavi
23. februar 2012.14 god. comment_29391 zanimljivo... Shvatite da nemamo igraÄa za prvi tim. Ko zasluži on i dobije šansu (Sturridge, Romeu, pa i Bertrand dobija koju minutu). Nadam se i ja da će toga biti više, al i sad nije toliko slabo. Što se tiÄe konkretno desnog beka, Todd Kane igra tu poziciju i u rezervama i youthu, a jedino što pokazuje je to da ima dobar dalekometni šut. U odbrani na njegovoj strani puše iz tekme u tekmu, kako bi tek bilo u ozbiljnom fudbalu. Clifford je više vezni igraÄ i tu je bolji, poziciju desnog beka krpi. Mi ako hoćemo osvajat te jbne titule, moramo imati ozbiljnu ekipu. Mlade igraÄe al sa iskustvom (Bertrand ga ima, nema gdje nije igrao i to se vidi), a ne momke (Piazon, Kane, Chalobah) i dr.. Tako da Azpilicueta, kao mlad igraÄ sa dosta iskustva i puno talenta je dobrodošao. Prijavi
23. februar 2012.14 god. comment_29395 [quote name='chelseathebest' timestamp='1330011266' post='29376'] ne, nego baš suprotno, nekog mladića ubacit da, to ti je neka Äudna logika da će igraÄ sazrijeti i dobiti iskustvo na klupi a nevjerojatno je kako svi koji podržavaju AVBa podržavaju svaki njegov potez, makar to bio katastrofalan potez jednostavno da AVB dovede Carrola sada na ljeto, dam se kladit da bi ti how yes no pljeskao i bio sretan i uvjeren da je to dobro AVB sindrom...nova bolest...-.- [/quote] neću se sad vrijeÄ‘at, how yes no-a znam od prije i meni je on stvarno super lik x) al jbg normalno je da nam se mišljenja razilaze, pa tako ja mislim da je po ovom pitanju u krivu al bože moj nećemo se tuć zbog toga. A zavisi stari ako bi Carolla mjenjali za Torkea meni nebi smetalo [quote name='how yes no' timestamp='1330013964' post='29391'] zanimljivo... Shvatite da nemamo igraÄa za prvi tim. Ko zasluži on i dobije šansu (Sturridge, Romeu, pa i Bertrand dobija koju minutu). Nadam se i ja da će toga biti više, al i sad nije toliko slabo. Što se tiÄe konkretno desnog beka, Todd Kane igra tu poziciju i u rezervama i youthu, a jedino što pokazuje je to da ima dobar dalekometni šut. U odbrani na njegovoj strani puše iz tekme u tekmu, kako bi tek bilo u ozbiljnom fudbalu. Clifford je više vezni igraÄ i tu je bolji, poziciju desnog beka krpi. Mi ako hoćemo osvajat te jbne titule, moramo imati ozbiljnu ekipu. Mlade igraÄe al sa iskustvom (Bertrand ga ima, nema gdje nije igrao i to se vidi), a ne momke (Piazon, Kane, Chalobah) i dr.. Tako da Azpilicueta, kao mlad igraÄ sa dosta iskustva i puno talenta je dobrodošao. [/quote] e to je problem što mi nismo ozbiljan klub, evo neki ovdje ukljućujući i tebe kažu da su ti igraÄi nezreli, možda i jesu al zašt ?? uprava je blago reÄeno sranje, nitko pojma o nogometu nema, ni jeednog talenta nismo proziveli tko sad iga u klubu a da je iz naše škole ??? nitko, a dali se išta poduzima da se to promjeni ?? ne, igraÄa se ostavi u youth timu ili pošalje u neku nizozemsku šugavu posudbu bz da je minute zaigra za pri tim, eto Sinclair i Borini procvjetali tokako su otišli iz Chelsea, i onda se uvrijedimo kad netko kaže umjetan klub. Istina i ja s uvrijedim i branim al ruku na srce istina je ono što se priÄa, makar ja u te gluposti umjetan klub i ta sranja ne vjerujem i to su meni proljevi, al ono što se time želi reć e to je žalosna istina našeg kluba. Prijavi
23. februar 2012.14 god. comment_29401 Dobar je Azpi, ako bismo prodali Bosingwu ja sam za njega. 12 milja se spominjalo, pa to je mizerija kakvog beka možeš dobit. Prijavi
23. februar 2012.14 god. comment_29411 [quote name='Vinko' timestamp='1330014732' post='29395'] e to je problem što mi nismo ozbiljan klub, evo neki ovdje ukljućujući i tebe kažu da su ti igraÄi nezreli, možda i jesu al zašt ?? uprava je blago reÄeno sranje, nitko pojma o nogometu nema, ni jeednog talenta nismo proziveli tko sad iga u klubu a da je iz naše škole ??? nitko, a dali se išta poduzima da se to promjeni ?? ne, igraÄa se ostavi u youth timu ili pošalje u neku nizozemsku šugavu posudbu bz da je minute zaigra za pri tim, eto Sinclair i Borini procvjetali tokako su otišli iz Chelsea, i onda se uvrijedimo kad netko kaže umjetan klub. Istina i ja s uvrijedim i branim al ruku na srce istina je ono što se priÄa, makar ja u te gluposti umjetan klub i ta sranja ne vjerujem i to su meni proljevi, al ono što se time želi reć e to je žalosna istina našeg kluba. [/quote] Vinko većina ovih većih klubova tako rade sa talentima. Dakle posudbe i ako se pokažu dobrodošli nazad. Tako smo i mi, po Engleskoj slali, ali rijetko koji uspije. Zato sad šalju u Holandiju gdje je ipak puno lakše dobit mjesto, ali i tu fin broj ih ne može da uspije. Meni je to dovoljan dokaz da znam da nisu spremni za prvog tima. A isto tako, na drugoj strani imamo primjer u vidu Sturridgea. Posudba lagano, dobio priliku eksplodirao i vidi sad gdje igra. Da, u prvom timu Chelsea-ja. Od ovih trenutnih imaju šanse za prvu ekipu na osnovu igara ove sezone, na posudbama Kalas, Courtois, Bruma i sad se poÄeo i Kakuta pokazivat i prikazivati TakoÄ‘er mislim da mladi imaju ligu svoju, da svake sedmice imaju tekme, puno bi drugacije bilo. Prijavi
23. februar 2012.14 god. comment_29557 da to smo već ja i ti zimaštali jednu ligu gdje bi naši eksplodirali i sve bi bilo bajno xD al evo kad pogledam jednu Barcu kako ona fino s mladima radi, jedan Real gdje Mou baš radi dobro spoj mladosti iskustva i kupio par maldi odliÄnih igraÄa. Onda Arsenal oni super rade pogledja koklana onog (neznam kak se piše mislim da je coqualine tak nešto) mali je super a nikad prije Äuo za njea, pa Pool isto fino ubacuje klince, isto i United, jedino eto mi i Citiy ne i onaj Inter i kolko ja god gledam te klince oni sve bolji, pa mislim možd bi se i naši pokazali da dobiju priliku. Ipak oni odu u Nizozemsku gdje nisu uvjei kao u Chelsiju , gdje se trenerima jebe dal Äe razvit njihov talent oni došu tamo kao pojaÄanje i kao reklama ono došo iz Chelsea, volio bi da nije tako al mislim da je :S[quote name='Wisey' timestamp='1330015590' post='29401'] Dobar je Azpi, ako bismo prodali Bosingwu ja sam za njega. 12 milja se spominjalo, pa to je mizerija kakvog beka možeš dobit. [/quote] ma kakva prodaja Bosingwe , pa to je AVB-ov glavni igraÄ dobro da nisi Matu ili Luiza spomenuo a sad ozbiljno slažem se bilo bi to dobro rješenje , nisam ga gledao nego u sažetku pa neću puno pametova, al kažete da je jako dobar, cjena je praktiÄki ništa, zašto vam nebi vjerovao ?! Prijavi
23. februar 2012.14 god. comment_29559 vinko S obzirom kako smo kupovali i za koga smo sve plaćali milione, ovo ne bi bio ni rizik. Prijavi
23. februar 2012.14 god. comment_29581 [quote name='Wisey' timestamp='1330035675' post='29559'] vinko S obzirom kako smo kupovali i za koga smo sve plaćali milione, ovo ne bi bio ni rizik. [/quote] pa znam , oćito me nisi shvatio al htio sam reć da ako bi stvarno koštalo ispod 15 milki i ako je dobar kao što se priÄa ovo ne da nebi bio rizik nego bi bila jedna od rijetkih dobrih kupovina u zadnjih par godina Prijavi
23. februar 2012.14 god. comment_29620 [quote name='Vinko' timestamp='1330035579' post='29557']da to smo već ja i ti zimaštali jednu ligu gdje bi naši eksplodirali i sve bi bilo bajno xD al evo kad pogledam jednu Barcu kako ona fino s mladima radi, jedan Real gdje Mou baš radi dobro spoj mladosti iskustva i kupio par maldi odliÄnih igraÄa. Onda Arsenal oni super rade pogledja koklana onog (neznam kak se piše mislim da je coqualine tak nešto) mali je super a nikad prije Äuo za njea, pa Pool isto fino ubacuje klince, isto i United, jedino eto mi i Citiy ne i onaj Inter i kolko ja god gledam te klince oni sve bolji, pa mislim možd bi se i naši pokazali da dobiju priliku. Ipak oni odu u Nizozemsku gdje nisu uvjei kao u Chelsiju , gdje se trenerima jebe dal Äe razvit njihov talent oni došu tamo kao pojaÄanje i kao reklama ono došo iz Chelsea, volio bi da nije tako al mislim da je :S ma kakva prodaja Bosingwe , pa to je AVB-ov glavni igraÄ dobro da nisi Matu ili Luiza spomenuo a sad ozbiljno slažem se bilo bi to dobro rješenje , nisam ga gledao nego u sažetku pa neću puno pametova, al kažete da je jako dobar, cjena je praktiÄki ništa, zašto vam nebi vjerovao ?! [/quote] Barca i Arsenal da, al recimo Real eto sam kažeš Mourinho KUPIO mlade igraÄe, dakle niko iz omladinskog pogona. Ferguson isto slao na posudbe svoje mlade (Wellbeck, Cleverley koji imaju po 22 godine), dakle morali su prvo se dobro kalit pa da onda uÄ‘u u sastav. Doveli su Smallinga i Jonesa (duže vrijeme igrali u bivšim klubovima). Dakle otprilike i mi tako radimo, samo što se iskreno naši slabo pokazuju na tim posudbama. Nadati se boljem, pa vidjet ćemo. Prijavi
23. februar 2012.14 god. comment_29621 [quote name='Vinko' timestamp='1330036957' post='29581'] pa znam , oćito me nisi shvatio al htio sam reć da ako bi stvarno koštalo ispod 15 milki i ako je dobar kao što se priÄa ovo ne da nebi bio rizik nego bi bila jedna od rijetkih dobrih kupovina u zadnjih par godina [/quote] Ne, skonto sam te. Samo sam se nadovezao na tvoju misao. Prijavi
24. februar 2012.14 god. comment_29642 Prava radilica i grijeh ga je ne dovesti za jednocifrenu sumu Prijavi
11. maj 2012.14 god. comment_47874 IgraÄ za nas da bude na klupi mjesto Bosingwe! César Azpilicueta! Basque! Prijavi
11. maj 2012.14 god. comment_47877 [quote name='Caeruleus' timestamp='1336775812' post='47874'] IgraÄ za nas da bude na klupi mjesto Bosingwe! César Azpilicueta! Basque! [/quote] Za mene bolji igrac od Van Der Willa ! Prijavi
15. maj 2012.14 god. comment_48703 Koliko sam ja uspeo da vidim Hutch je protiv Blackburna igrao sasvim solidno. On itekako jos uvek ima i zelje i snage i kvaliteta da bude cak i ozbiljna konkurencija Banetu, pa i stoperima, tako da sto se mene tice, svaka dalja diskusija o Azpiliqueti ili bilo kom drugom desnom beku je suvisna Prijavi
15. maj 2012.14 god. comment_48764 [quote name='Whisper#2' timestamp='1337066701' post='48703'] Koliko sam ja uspeo da vidim Hutch je protiv Blackburna igrao sasvim solidno. On itekako jos uvek ima i zelje i snage i kvaliteta da bude cak i ozbiljna konkurencija Banetu, pa i stoperima, tako da sto se mene tice, svaka dalja diskusija o Azpiliqueti ili bilo kom drugom desnom beku je suvisna [/quote] JA ipak mislim da bismo trebali dovesti Cesara . (neosporavam kvalitete Sama) Prijavi
15. maj 2012.14 god. comment_48775 Malo je zeznuta stvar s Hutchom, prekid karijere pa ponovo pocetak, sve te zavrzlame s ozljedom, ja jos nisam siguran je li on 100 % fit sto se tog koljena tice i moze li se, s obzirom na to, na njega oslonit tokom cijele sezone.. Tesko je usred sezone trazit rjesenja komplicirana, a pogotovo na bekovskim pozicijama gdje je najmanje kvalitetnih igraca.. Opet, ako se na Sama moze sigurno racunati, onda sam i ja za [u]nedovođenje[/u] Cesara. Prijavi
15. maj 2012.14 god. comment_48803 Upravo to velike su sanse da mu se ponovi situacija kao Essienu i niko ne moze garantovati dokle ce biti fit, zaebana situacija nea sta. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.