Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Hulk (Brazil, 1986)

Istaknuti odgovori

[quote name='Whisper#2' timestamp='1339107256' post='57505']
Naravno da je nesporazum, kad pola njih pise u eurima pola u funtama :D
[/quote]
To je to, zato sam im i napisao jednom cifre u obje valute.
  • Odgovori 1,4 hilj.
  • Pregledi 92,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ja sam bio ubijedjen da ce prije Hulk potpisati, a da cemo se natezati sa Hazardom, kad ono obrnuto.
koja đubrad oće nas oguliti do maximale, trebao bi Roman kupiti Hulka pa odjebati Porto za stalno nek si jebu mat** cigani :S
[quote name='Caeruleus' timestamp='1339108440' post='57514']
[url="http://chelseabalkan.com/index.php/item/1564-hulk-porucio-celnicima-porta-da-zeli-preci-u-chelsea.html"]http://chelseabalkan...-u-chelsea.html[/url]

TOOOOOOOOO!!!
[/quote]
Cae to ti sad dobar i pouzdan izvor Daily Mail ? :D
[b]
[size=5][font=times new roman,times,serif]..."Representatives of FC Porto are in London to negotiate the transfer of Hulk to Chelsea according to Francois Piraux. Also add that deal has been agreed between Hulk and Chelsea,not yet between Porto and Chelsea. FC Porto wants 65m€ and Chelsea propose 50m€. However,the deal is likely to be conclude by the end of this week." [/font][/size][/b]
[quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1339164733' post='57632']

[b] [size=5][font=times new roman,times,serif]..."Representatives of FC Porto are in London to negotiate the transfer of Hulk to Chelsea according to Francois Piraux. Also add that deal has been agreed between Hulk and Chelsea,not yet between Porto and Chelsea. FC Porto wants 65m€ and Chelsea propose 50m€. However,the deal is likely to be conclude by the end of this week." [/font][/size][/b]
[/quote]
Ooo YEAH . :D
65 Miliona?????preko 50.milki ne'treba ici ovo je sad klasicna ucena....Ljudi gledam sad onog Kakutu na You tube,pa decko isti Riberi....
[quote name='El' Nino(9)' timestamp='1339169754' post='57669']65 Miliona?????preko 50.milki ne'treba ici ovo je sad klasicna ucena....Ljudi gledam sad onog Kakutu na You tube,pa decko isti Riberi....[/quote]

Kakuta je crn i nema oziljke. Kako je isti Ribery?

Xd

OT: puno je to, jbt, dat tolke pare. Valjda nece biti flop ko torres
Sto je nagore ovi nasi su zagrizli za Hulka i ne popustaju. A to ne valja...
[quote name='diablo_bih' timestamp='1339171001' post='57673']
Sto ne valja? Najbolje krilo na svijetu zajedno sa C.Ronaldom. I moze biti kod nas, to valja itekako ;)
[/quote]

Bravo. Ne trebaju odustat dok ga ne dovedu...
ako oni zele 55 milja + 10 milja tijekom 2 godine... znaci 65 milja ukupno...

onda bolje da odustanemo... imamo mi ramiresa i starridge-a... uz to da starridge malo popravimo u timskoj igri... i to je to...
[quote name='stifmeister' timestamp='1339170441' post='57671']
Kakuta je crn i nema oziljke. Kako je isti Ribery?

Xd

OT: puno je to, jbt, dat tolke pare. Valjda nece biti flop ko torres
[/quote]
Care mislim na stil igre,ne fizicki izgled!!!
[quote name='El' Nino(9)' timestamp='1339176357' post='57706']
Care mislim na stil igre,ne fizicki izgled!!!
[/quote]

Care, ne kužiš zajebanciju
verovatno je istina,ljudi iz Porta su ludi i sigurno se nece zadovoljiti sa pola cene 50mil..prosle godine je nezvanicno neki od klubova ponudio oko 80mil i budale nisu htele da cuju,samo 100mil koliko glasi klauzula u njegovo ugovoru.
Sada kad vide da niko nije lud da daje toliki novac,pristace za manje,ali 50mil sam ubedjen da nema sanse,pre ce ga ostaviti jos jednu godinu u klubu.
Mislim da ce cijena biti ispod 50 mil. jer i sam igrac je rekao da zeli da ide iz Porta.Nisu valjda ludi da drze nesretnog igraca u klubu.
[quote name='VahaCFC' timestamp='1339183898' post='57745']
Mislim da ce cijena biti ispod 50 mil. jer i sam igrac je rekao da zeli da ide iz Porta.Nisu valjda ludi da drze nesretnog igraca u klubu.
[/quote]

nakon one cijele sapunice oko modrica proslo ljeto nista vise me ne moze iznenadit...
[quote name='Hazard' timestamp='1339182959' post='57741']
verovatno je istina,ljudi iz Porta su ludi i sigurno se nece zadovoljiti sa pola cene 50mil..prosle godine je [size=5][b]nezvanicno[/b][/size] neki od klubova ponudio oko [size=5][b]80mil[/b][/size] i budale nisu htele da cuju,samo 100mil koliko glasi klauzula u njegovo ugovoru.
Sada kad vide da niko nije lud da daje toliki novac,pristace za manje,ali 50mil sam ubedjen da nema sanse,pre ce ga ostaviti jos jednu godinu u klubu.
[/quote]

Da je neko prosle godine ponudio tolike pare on bi vec igrao u tom klubu...
Oni zele sto vise da ugrabe a mogu samo proci kao sto ce sad Tottenham, prodati igraca za duplo manje para od onoga sto smo im mi nudili...
[quote name='ADiS' timestamp='1339197849' post='57833']
Da je neko prosle godine ponudio tolike pare on bi vec igrao u tom klubu...
Oni zele sto vise da ugrabe a mogu samo proci kao sto ce sad Tottenham, prodati igraca za duplo manje para od onoga sto smo im mi nudili...
[/quote]
Upravo to , zele samo da ogule i da dobiju sto vise para . Ako PSG , Anzhi ili neko da vise ode on njima (iako se i Hulk nesto pita) .

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.