12. juni 2012.14 god. comment_58593 Treba pokusati sa Hulkom jos do kraja Eura ako nista dovesti nekog igraca koji se pokazao na Euru i rijesena stvar. Prijavi
12. juni 2012.14 god. comment_58594 [quote name='Wisey' timestamp='1339503900' post='58589'] Jovetić, Moura, Muniain, Navas, Giovinco, Wilian, Ben Arfa, Belhanda, Adam Johnson, Arda Turan i tako dalje i tako bliže. Uglavnom, ima opcija raznoraznih. A može se kupiti i centralni veznjak. [/quote] I ovo su tebi desn krila Ovde imas 4 igraca kojima je u opisu desno krilo, svi ostali mogu da pokrivaju tu poziciju, a to je velika razlika. Moura je skuplji od Hulka, Wilian nedovoljno dokazan igrac, Navas daleko ispod svog nivao zadnjih par sezona, a Johnson ne igra u kontinuitetu vec skoro dve sezone. Vec imamo dva AMF-a od kojih ce jedan morati prinudno na krilo, zar mislis da je dobro resenje da imamo jos jednog takvog ? Prijavi
12. juni 2012.14 god. comment_58596 [quote name='Whisper#2' timestamp='1339508264' post='58594'] zar mislis da je dobro resenje da imamo jos jednog takvog ? [/quote] Gotovo svi su bolja opcija od tvog Ukrajinca Prijavi
12. juni 2012.14 god. comment_58598 [quote name='Wisey' timestamp='1339508549' post='58596'] Gotovo svi su bolja opcija od tvog Ukrajinca [/quote] Imamo prvenstvo za merilo. Ukrajinac je u prvom mecu pokazao vise od svih Evrpoljana koje si naveo, a koji igraju. Steta sto samo ne igra za jacu reprezentaciju, da doguraju dalje. Prijavi
12. juni 2012.14 god. Autor comment_58609 Ako se Hulk u skorije vrijeme ne dovede treba se okrenuti nekom drugom igraču. Prijavi
12. juni 2012.14 god. comment_58615 [quote name='Whisper#2' timestamp='1339508938' post='58598'] Imamo prvenstvo za merilo.[b] Ukrajinac je u prvom mecu pokazao vise od svih Evrpoljana koje si naveo, a koji igraju.[/b] Steta sto samo ne igra za jacu reprezentaciju, da doguraju dalje. [/quote] Muniain, Ben Arfa, Giovinco i Belhanda daleko iznad njega. Btw, Belhanda je 10-ka, ne krilo. Nisam za dovodjenje tog Ukrajinca, kao sto rekoh moze biti novi Arshavin. Mada je tesko suditi nakon jedne utakmice. Ali da je toliko kvalitetan i dobar, ugrabio bi ga Wenger garant. Bas me interesuje da li ce otici igdje nakon prvenstva. Realno se necemo ni vezivati s njim. Bolje je dovesti Williana za €25m, nego Hulka za €60m. I ako se ne pokaze dobrim Willian, opet je transfer uobicajan. A ako bi Hulk bio flop, to bi bio haos onda. Dovoljno nam je sto onih €60m ne moze nista pogoditi, ne treba nam sada preplacivanje i ovog lika. Ja sam za dovodjenje Williana, ako se Hulk ne moze dovesti za €40-45m, a ocito ne moze. Wilian moze oba krila igrati, mlad je, nije zvijezda i zeljan je dokazivanja, a €20-25m nisu velike pare. U LS je pokazao da je igrac vrijedan paznje. Prijavi
12. juni 2012.14 god. comment_58616 Yarmolenko nije odigrao samo jednu dobru utakmicu, onu sinoć. Momak igra duže vrijeme dobro, odlično krilo. Može lijevo, može i desno. Ja nebih bježao od njega, jer gledao sam ga nekoliko puta i nijednom nije zakazao. Dalje, nažalost najvjerovatnije ništa od Hulka, sve zbog glavonje iz Portoa, jbg. Te ako stvarno nemaju namjeru ga prodavati jeftinije (iako meni cijena ništa ne znaći, ali znači našim u klubu) onda odjebi ih i traži dalje. Koliko Evropa ima dobrih mladih igrača, hvala Bogu fin broj. Williana ja sad ne bih, djelovao mi je kao dobro krilo, ali kasnije kad sam ga već počeo intenzivnije pratit (nakon što su ga u Januaaru počeli s nama povezivati), sam se uvjerio da je to haman pa novi Kaloua, ako nebi bio i gori. Taj igrač je lijen nenormlano, onda 80% lopti izgubi, upropasti. Igra samo na lijevoj strani, nekad se prebaci na desnu, ali rijetko. Dakle njega ni blizu Stamforda. Muniain bi po meni najbolje rješenje bio, od svih tih gore nabrojanih. Također Gotze, ali pitanje je da li bi ga iz Borussie pustili. Zašto ne Albrighton ?? Meni je odličan igrač. Onda, Lennon, pa možda i Moses... Prijavi
12. juni 2012.14 god. comment_58617 Vi samo razmisljate o tome ko bi kako igrao i dal vredi tolko pare. Tores nista nije odigrao al je zato prodao brdo dresova,čak i u periodu kad nije nista igrao,al jbg,maneken,svi ga vole i kupuju njegov dres.Tako da 10m vise za Hulka ne znaci nista ako on te pare vrati,a vratice sigurno.Hulka svi vole bez obzira na to za koga navijali(isti slucaj kao Tores) Treba dovesti Hulka,vratice on te pare sigurno kako god da igra Prijavi
12. juni 2012.14 god. comment_58619 Svi vasi nabrojani igraci nisu ni priblizno kvalitetni kao Hulk . Muniana , Mouru - zaboravite pa oni bi bili slicne cijene kao i Hulk . Yarmolenko , Ben Arfa , Willian , Giovinco , Navas , Turan , Belhand , Jovetic - od sve ijednog nabrojanog Sturridge je bolji za klasu .. Zasto bacati pare za nekog odo ovih igraca kada u klubu imamo jednog vec takvog ? Prijavi
12. juni 2012.14 god. comment_58621 Nije ništa gotovo ovdje. Vrlo lako se može desiti da je njegov agent izišao s ovim samo da se podigne cijena još. Vidjećemo. Prijavi
12. juni 2012.14 god. comment_58622 [quote name='Wisey' timestamp='1339515817' post='58621'] Nije ništa gotovo ovdje. Vrlo lako se može desiti da je njegov agent izišao s ovim samo da se podigne cijena još. Vidjećemo. [/quote] To je to 100% on je bacio cupri kako njega trazi bruka klubova i on izjavljivao kako hoce da promeni sredinu pre olimpiskih igara sad odjednom on bi i ostao u portu. A sad CHELSEA kad bi ponudio 47 miliona za njega koliko traze one japije iz portugala za 10 minuta on bi bio nas igrac... Prijavi
12. juni 2012.14 god. comment_58624 http://www.chelseabalkan.com/index.php/item/1578-fonseca-porto-je-hulku-ponudio-novi-ugovor.html Hulkov agent, Fonseca danas je izjavio kako nije samo Chelsea slao ponude za Hulka i da mu je Porto ponudio novi ugovor da ostane kod njih. Prijavi
12. juni 2012.14 god. comment_58625 [quote name='Wisey' timestamp='1339515817' post='58621'] Nije ništa gotovo ovdje. Vrlo lako se može desiti da je njegov agent izišao s ovim samo da se podigne cijena još. Vidjećemo. [/quote] Ima ti i te Wis. Cak stovise, najvise vjerujem u ovaj scenarij. Prijavi
12. juni 2012.14 god. comment_58629 Nadam se da ce Hulk potpisati za nas ali kada njega ne bi doveli onda bih najradije Nanija... Znam da ga mnogi ne vole ali je dobar igrac... Prijavi
12. juni 2012.14 god. comment_58633 Puno se brinete za Hulku. Čovjek je odlučio da će doći u nas i tako će biti. Prijavi
12. juni 2012.14 god. comment_58650 Sve te igrace sto ste nabrojali nisu ni priblizno dobri kao Hulk.Ako ne dovedemo Hulka onda treba Sturridga gurati na tu poziciju.Neka se rotira sa Marinom. Prijavi
12. juni 2012.14 god. comment_58658 [quote name='ADiS' timestamp='1339524214' post='58629'] Nadam se da ce Hulk potpisati za nas ali kada njega ne bi doveli onda bih najradije Nanija... Znam da ga mnogi ne vole ali je dobar igrac... [/quote] Šta misliš kolika je šansa da neki igrač predje iz Uniteda u Chelsea? Prijavi
12. juni 2012.14 god. comment_58696 Ja vjerujem da je on naš i samo je pitanje dana kada će potpisati za nas Prijavi
12. juni 2012.14 god. comment_58721 [quote name='chelseafan97' timestamp='1339529905' post='58658'] Šta misliš kolika je šansa da neki igrač predje iz Uniteda u Chelsea? [/quote] Zašto da ne?? Velika odšteta, velika plata i gotovo. Prijavi
13. juni 2012.14 god. comment_58784 nemojte da se naljutite na mene ali stvarno ko god misli da treba dati tolike pare za hulka lud je i treba mu pomoc.... xD cuj oni hoce 60 miliona pa nije robot... Prijavi
13. juni 2012.14 god. comment_58803 http://bleacherreport.com/articles/1220071-chelsea-transfer-news-deal-for-hulk-not-as-secure-as-blues-initally-thought Prijavi
13. juni 2012.14 god. comment_58805 Ma glupo lik izjavi oce u eng. liku oce sve tamo vamo..al jbga kad pare tu sve igraju :S Prijavi
13. juni 2012.14 god. comment_58916 [quote name='Stefan' timestamp='1339584138' post='58784'] nemojte da se naljutite na mene ali stvarno ko god misli da treba dati tolike pare za hulka lud je i treba mu pomoc.... xD cuj oni hoce 60 miliona pa nije robot... [/quote] Pa 60 milijuna je plaćen taj lik sa tvog avatara Stefane pa je preko dresova otplatio uloženo. A Hulk bi to uradio igrom, ali i dresovima. I sad ti meni reci jel to OK ili ne. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.